פרוטוקול רפואי

arome1

New member
פרוטוקול רפואי

מה הפרוצדורה לקבלת פרוטוקול רפואי ?

עָנת

New member
arome1 שלום רב../images/Emo24.gif

מה שאתה צריך לעשות,זה מאוד פשוט
. תשלח פקס למרפאה , ובו הבקשה,לצילום פרוטוקול הרפואי שלך(מהועדה האחרונה)

בוקר טוב...

אני ביקשתי שישלחו לי צילום של הפרוטוקול שלי, אבל הם אמרו שרק עורך דין או פסיכיאטר מטעמי רשאי לבקש את הפרוטוקול בצירוף כתב ויתור סודיות רפואית, וכל זה בגלל שאני מוכר גם נפשית (30%...), מה ניתן לעשות על מנת לעקוף זאת ?, אני פשוט לא רוצה שהרופא שלי יראה מה אמרתי והחליטו אצלי בועדה... תודה ויום נעים

עָנת

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

הם לא היו מוכנים לתת לך את הפרוטוקול אך ורק בגלל שאתה מוכר על נפשי
.
לי זה נראה קצת תמוה. תשמע,אני מציעה לך להרים טלפון
לרופא המרחבי/ד"ר דולפין,ולברר אודות " הביוקרטיה של קבלת פרוטוקול רפואי"
מקווה שהפרוטוקול הרפואי,יהיה בידך,ללא טרדות/עיכובים מיותרים

קישקוש

האם יש לך אפוטרופוס?? אם לא כל אחד רשאי לקבל לידיו את פרוטוכל הוועדה הרפואית שלו, אני מציע לך לגשת לסניף האירגון ולבקש אותם שיתערבו, כך נעשה במחוז ירושלים,

קישקוש או לא...

הם שלחו לי מכתב ואמרו שהם לא נותנים לי ישירות את הפרוטוקול, אלא לבא כוחי (רופא או עורך דין...), ואין לי אפוטרופוס תודה לאל..., מה הם מפחדים שאני אקבל איזה התקף פסיכוטי נוסף בגלל מה שייוודע לי מהפרוטוקול ?!..., בקיצור שורה תחתונה לא עוזר כלום, הם לא מוכנים וזהו, ואת ד"ר דולפין (כרגיל...) אי אפשר להשיג...

קישקוש

אירגון נכי צהל, במחוז לו הינך שייך, זו הכובת שלך!!~ אז פנה אליהם, אני מטפל בנכי גופ ונפש ומעולם לא שמעתי כזה קישקוש, אלא אם כן מונה לך אפוטרופוס ללא ידיעתך, בכל מקרה פנה למחוז שם יעזרו לך!!

פניתי לוילי מאנ"צ חיפה...

והוא אמר שזה החוק בקשר לפגועי נפש, ואם אני רוצה בכל זאת את הפרוטוקול, יש אפשרות שיכתבו לי בבית משפט תצהיר שעולה בסביבות 25 ש"ח וזה מספיק בשביל התצהיר. אז בינתיים אני עוזב את זה כי אני עובד ואין לי מתי ללכת לבית משפט בשביל זה, בכל מקרה תודה לכם...

najad

New member
פרוטוקול רפואי

כל מי שמוכר על סעיפים נפשיים - PTSD למשל לא יכול לקבל לידיו בצורה ישירה את תיקו הרפואי אלא רק דרך עו"ד או מטפל - פסיכיאטר או פסיכולוג. הנ"ל מגישים בקשה בשמו מקבלים את העתק התיק ומוסרים אותו לנכה. כל זה בהתאם לחוק!!!!!!!!

תיק רפואי

נכון NAJAD, אני שמח על ההבהרה הזו שהביא חברינו קונטיקי בפורטל , והרי זה מראה כמה חשוב לקרוא עוד מקורות שעוסקים בענינינו,

למעלה