פרוטוקולים חדשים?

orend123

New member
פרוטוקולים חדשים?

חובשת בכירה חדשה התווכחה היום עם מישהו; שיותר, לפי הפרוטוקולים העדכניים, (היא לפני חודש עשתה קורס חובש בכיר), לא מכניסים אירווי בהנשמה מסייעת באמצעות אמבו... גם בהכרה וגם לא בהכרה... האם מישהו יכול לאמת זאת? תודה

BLecker

New member
לא ניראה לי...

אני סיימתי קורס 60 לפני יומיים ולפי מה שהסבירו לנו כן מכניסים AW בהנשמה עם אמבו(בהכרה ולא בהכרה)

Vtach

New member
רגע רגע רגע...

מכניסים AW לבן-אדם בהכרה???
???????????? וד"א איך היה המבחן?? עברת??? וכו´...

Action force

New member
מחלקת הדרכה ושטח.

אתחיל ברקע: אני מתנדב נוער במד"א אילת, ומדריך שהוסמך בחופש הגדול. לפני תחילת הקורס הראשון שהעברתי החלו דיונים רבים ביני לבין פראמדיק (א. הדרכה) בתחנתי. כשרוב הויכוחים על אני מצדד במה שלימדו אותי בקורס מדריכים = מחלקת הדרכה 2002 והפראמדיק מצדד בשטח = כבר שנים מדריך ופראמדיק בנטני"ם. לבסופו של דבר, לאחר שלא הסכמנו על רוב הדברים. ושאני התעקשתי ללמד על פי ספר (מחלקת הדרכה 2003) יצרנו ביחד כיתה אחת של קורס 60 אשר מבולבלים לגמרי מהחומר. העצה שלי היא כזו: תקשיבו למחלקת הדרכה, תקשיבו לאדם ותיק בשטח. תחשבו, תשקלו, וכך תעשו. אני בטוח שלאחר מעשה לא יבואו אליכם בטענות. בברכה

paradan

New member
הנשמה מסייעת ו-AW

הנשמה מסייעת או לא - חל איסור מוחלט להכניס AW לאדם בהכרה (בכל רמה של הכרה). הדבר עלול לגרום, בין היתר, לגירוי להקאה - ומדובר בסכנת אספירציה ממשית לאדם בהכרה מעורפלת. כמו כן, מדובר בגירוי שיכול לגרום להשפעה מסוימת, לא רצויה, על קצב הלב. ורק על מנת לשבור איזה "מיתוס" של קורס 60 - במידה ומבוצעת פתיחת נתיב אויר כהלכה אין שום בעיה להנשים אדם עם אמבו וללא AW. עובדה, הדבר מבוצע יום יום בחדרי ניתוח (לפני האינטובציה). AW יכול כמובן לעזור ולהקל אבל הוא איננו הכרחי.

BLecker

New member
היה לא רע

המבחן העיוני לא היה כל כך קשה ואפילו הלך לי לא רע אבל במעשי הסתבכתי קצת עם החבישות בחוסם עורקים רוסי אבל בסוך הצלחתי והפאראמדיק שבחן היה אדיש מוות ואולי נכשלתי
היום אחה"צ אני אדע אם עברתי...

BLecker

New member
עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לפני דקה סיימתי לדבר עם המדריך שלי ועברתי!!!!!!!!!!!!!!!! רק חבל שאסור לו להגיד מה הציון שלי יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוסי מתי אני יוכל להגיע לתחנה לבקש להתנדב שמה?

מזל טוב!!!!!!!!../images/Emo24.gif

אם עשית את החיסון השני...אז את יכולה להתחיל
"נוער מד"א - החבר´ה שעושים חיים"

BLecker

New member
עשיתי כבר שלושה

וביום רביעי אני הולך לפגישת מתנדבים בחיפה

orend123

New member
בלקר

מי את/ה? בכל מקרה נשמח לראות אותך ביום רביעי בתחנה בשעה שש. אני מניח שיתנו לכם אז את החלוקים אבל יקח לכם זמן עד שתתנדבו, החודש כבר לא יצא לכם כי הסידור נכתב בימים אלה.

BLecker

New member
אני טל(ב(ל)קר)

(מהקבוצה של ליאור, בועז ובתיה) לא נורא בקשר להתנדבות מקסימום אני יתחיל את ההתנדבות בזכרון

ריסקין

New member
ברכותייייייייי:)

אני מצפה ליראות אותך מתנדב ברוכים הבאים לבית/תחנה שלנו:))) ממני באהבה נטלי (מהתחנה שלך)

מערית1

New member
איזה כיף לך! אני סיימתי רק היום../images/Emo3.gif

סיימתי רק היום קורס 60, העיוני הלך סבבה, אבל במעשי היה לי לא משהו גם, מרוב לחץ התבלבלתי בקיבוע הרגליים בשמינית, ושכחתי להעביר את המשולש מתחת לרגלי הפצוע
לא נורא נקווה שהיה בסדר, אני אדע את התוצאות רק ביום שישי! איזה באסה
הכי באסה שיש לי איזה חודש לחכות בגלל החיסון, אבל נראה לי שעברתי אותו כבר, בכל אופן צריך לבדוק... אבל בכללי היה בסדר, אני מאמינה שהתקבלתי

למעלה