פרוזק

פרוזק

היי,
הייתי פעם ראשונה אצל פסיכיאטר דרך הקופה"ח. ויש לי כמה שאלות בעקבות הביקור אצלו. ראשית, הוא שאל אותי המוןןן שאלות , וכותב את כל מה שאני אומרת. טו מאצ. לא הייתי רוצה שלכל מוסד עבודה שארצה להכנס אליו בעתיד תהיה גישה לתיק הרפואי שלי שעמוס במידע אישי. יש לכם עצה או רעיון מה לעשות בענין? אולי פשוט לשלם את המחיר וללכת לפרטי?
שאלה שנייה, הוא נתן לי מרשם לפרוזק (שוב, אחרי ביקור אחד של חצי שעה אצלו) אני באופן אישי סולדת מתרופות, ברמת האקמול. מעדיפה כמה שיותר טבעי. אולם גם רוצה לטפל בעצמי. האם כדאי לקחת פרוזק? מה ידוע לכם על התרופה? אינני רוצה להיות משועבת לתרופות כל חיי . ובטח שלא היתי רוצה שיפגעו בי. אשמח לשמוע את דעותיכם:) תודה מראש!

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

קודם כל זה לא משנה מה שהוא רושם בתיק הרפואי אין לאף אחד גישה אליו חוץ מלרופא המטפל. למעסיקים אין גישה לזה בכלל והם אפילו לא ידעו אם יש לך אוסידי אלא אם כן תצייני להם.
אישית לא ניסיתי את התרופה הספציפית הזאת, אבל כדורים כן עוזרים ומאוד, ואני אומרת שבתור אחת שהיא בדיוק כמוך מתנגדת לתרופות מאוד.
זה לא ימשך כל החיים ואת לא תהיי משועבדת להם. תני להם לעזור לך בשלב הזה ולטפל באוסידי.
ובקשר לטיפול פרטי, אני דווקא דרך הקופה וקיבלתי טיפול מצוין.

קודם כל תודה רבה❤

עזרת לי מאד.. אם אפשר רק לשאול וסליחה שאני חופרת, בטוח שנגיד אם אתה עובד איפשהו ואתה חותם על וויתור סודיות גם אז אין גישה למעסיקים למידע הרפואי שלך ? �� שוב ממש ממש תודה רבה!!❤

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

בטוח, אין לאף אחד חוץ מהרופא המטפל שלך ולצבא גישה לתיק.

גדי20152015

New member
לפי מה שרופאת המשפחה בקופ"ח אמרה לי

גם אם אתה חותם על ויתור סודיות רפואית, מסתכלים על מה שכתוב לך ברשומות של התיק הרפואי ממש לפני שנים, רק אם אתה הולך לעבוד בשב"כ או במוסד.

למעלה