פרוות חורף!!!!!!!

k o d u

New member
כי התמונה היא 300 KB ../images/Emo47.gif

אאז"נ ורק ככה הצלחתי להקטין...תעלי אותה את אני שולח אלייך במסנג'ר...

k o d u

New member
K, מה ששמעתי (ראיתי) עד עכשיו ../images/Emo47.gif

זה רק ירידות על כמה שפאץ' שמן! עכשיו אני רוצה לשמוע (לראות) מכם תגובות חיוביות יותר! תגובות כמו "איזה חמוס יפה!", "איזה חמוס חמוד" וכיו"ב, יתקבלו בברכה...כמובן שגם אפשר להלל ולשבח את הבעלים של החמוס הנ"ל

N a d a v 1 6

New member
אבל אבל אבל אבל!!

אם הוא ייעשה דיאטה הוא לא יהיה כזה סקסי.. אין דבר יותר מתוק מחמוסים שמנמנים וגדולים והוא ענקי בלי קשררררררררררר. זה ממש מפחיד כי החמוסה שלי בגודל של עכבר והחמוסים של מיכל בגודל של חתול.......אוווווווווף אני מקווה שסוניק יהיה ענק אם לא אני פשוט גונב לטל את זיגי אוו שאני אגנוב למיכל את..גיזמו:))))) חח סתם... בכל אופן לא צריכים דיאטה כי עכשיו גם חורף הוא ייאבד קצת מהמשקל..כי כל פעם שהוא מעלה יותר ויותר את חום הגוף, ככה הגוף שורף יותר קלוריות!. ולכןןןןןןןןןןןן הוא יירזה אפילו:). (לא בהרבה) אבל בחורף זה לא כזה כדאי להתחיל דיאטה.. אולי לשמור עליו קצת:). אבל הוא חתייייייייך! כל שומן ושומן בגוף עושה אותו יותר ויותר נחשק אצלי:). חיחיחחי

Sweet Fantasy

New member
זה לא בריא . נקודה

אין פה פשרות.. אני לא יודעת אם התמונה מעוותת בחורף צריכים לעלות מעט במשקל, אמת.. אבל לא ככה זה לא בריא חמוס שמן כמו שלא בריא אדם שמן מדיבור עם שגיא הבנתי שהוא נתן לו אוכל חופשי כל הזמן זה כנראה הגורם צריך לתת כמות מדודה ביום כמו כלב\חתול וכו'.. אני לא בעד כל המאמרים שטוענים שאוכל לחמוסים צריך לתת חופשי חמוס לא צריך להיות שמן למרות שגם אני חושבת שזה מאוד יפה
ניקיטה שמנמנה לעומת ג'וזי וגיזמו אבל היא גורה עדיין וזה חורף והיא לא כזאת שמנה היא נורא פעילה ולא עצלנית..

למעלה