פרווה של כלבה

פרווה של כלבה

שלום, יש לי שאלה שיותר קשורה אולי לבני אדם.
יש לי כלבה מעורבת גדולה ושחורה שמשאירה מלאאא פרווה בבית. כל יום אני מעבירה שואב ולמחרת אני יכולה להוציא עוד שקית שלמה.
לפני חודשיים ילדתי והווטרינרית אמרה לבעלי שלא כדאי לספר את הכלבה כי אז השיערות יהיו קטנות וזה יכול להכנס בדרכי הנשימה של הילדה.
הילדה עוד מעט מתחילה לזחול ואין מצב שאני נותנת לה להיות על הרצפה עם כל השיער הזה..זה פשוט מטורף.
השאלה אם עכשיו שהיא כבר בת חודשיים עוד מעט שלושה אפשר לספר את הכלבה וזה לא יהיה מסוכן לילדה אם היא תכניס לפה ידיים עם פרווה קצרה מאוד.
תודה רבה והמשך יום טוב!!

לדעתי

זה לא מסוכן לילדה. לא ככה ולא ככה. הילדות שלי גדלו עם שערות מכל הסוגים, ואני לא מצליח להבין מה מקור הדאגה (הנפוצה עד מאוד) בעניין.
כמובן, אם ילד סובל מאלרגיה לכלבים סיפור אחר. בילד בריא יש מספיק סיבות אחרות לדאגה.

הדאגה שלי היא

שיש לה ידיים דביקות ( כמו לכל התינוקות) והפרווה תדבק ואז היא תכניס את הידיים לפה

לפולקלורית:

הפרווה עדיין תמשיך לצמוח גם לאחר גילוח. בתוך כחודשיים למעשה, לא עשית כלום.
אחד מהפתרונות שאני מציעה ללקוחותיי, לסרק, לסרק ושוב לסרק במסרק ולא במברשת. עם כל הכבוד למברשת, היא תוריד הרבה מאוד פרווה אך עדיין לא כמו שהמסרק יוריד.
אני מציעה לךלקחת אץהכלבה למספרה מקצועית ולבקש שיסרקו את הכלבה, טוב-טוב, ירחצו היטב וייבשו עם פן 4.5 כ"ס.וזה לא צחוק.
הפן הזה מוציא פרווה נוספת שלא יצאה בסירוק.טיפול כזה צריך להחזיק מעמד כשבועיים וכמובן שיש צורך להמשיך ולסרק בבית.....
שיהיה בכיף והרבה מזל טוב.

למעלה