פרוד/ה

darling33

New member
פרוד/ה

מניחה שהנושא כבר "נטחן" עד דק. ובכל זאת, הייתם נכנסים לקשר עם מישהו/י שפרוד זמן רב (מעל שנתיים נניח)? זה המקום לומר שאני עצמי פרודה 4 שנים בערך. מתקשה למצוא זוגיות.

השאלה היא

אם את באמת מאמינה שאת מתקשה למצוא זוגיות בגלל סטטוס ה"פרודה". לי באופן אישי היתה מערכת יחסים די ארוכה בזמן שהייתי פרודה, מודה שזה קצת הפריע לבחור אבל הוא התגבר על כך.. מצד שני, לא הייתי נכנסת לקשר עם גבר פרוד טרי, אבל עם גבר שפרוד תקופה ארוכה ומסיבה טובה - לא רואה הבדל מול גרוש. לדעתי ברגע שתסבירי שיש סיבה שאת עדיין לא גרושה ושכרגע זה לא בשליטתך - לא נראה לי שתהיה עם זה בעיה...

darling33

New member
אני מסבירה

אבל... כשאני מסבירה שאני עומדת מול סרבן גט, אני מניחה שמה שהצד השני רואה מולו זו מלחמה (מה שנכון במידה רבה). לא כל אחד יכול ו/או מוכן/רוצה להיכנס לזוגיות טעונה שכזו. הרי לא באמת ניתן לנטרל את האמוציות שמלוות את הסטטוס...(במקרה שלי) גם לי היה קשר עם גבר נפלא, תומך ומכיל. זה אפשרי. לא אומרת שלא. אבל קשה מאוד. ואני שומעת את השינוי בטון של הגברים שאני משוחחת עימם (כששומעים שאני פרודה ולא גרושה).

אז אולי

הבעיה היא לא במה שאת מציגה אלא באיך שאת מציגה את הדברים. ניסית לנקוט בגישה של אדישות מוחלטת (מומלץ בכלל - שווה להתאמן על זה שהרי לא יעזרו לך האמוציות הללו) ? להראות שאת עם כל הקושי חיה עם זה בשלום? הרי לכולנו יש סרטים ואף אחד מאיתנו לא מגיע "נקי". לך יש סרבן גט ולי יש גרוש תלותי, לאחרים יש גרוש מניאק/שלא רואה את הילדים/לא משלם מזונות/מציב תנאים לא הגיוניים, חסר כאלו? הגישה שלי בחיים אומרת שכאשר אני מסבירה משהו והצד השני לא מבין מה אני מסבירה לו (וזה בכל תחומי החיים !!! ), הבעיה היא אצלי כי זה אומר שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך. נראה לי שברגע שהצד השני יבין שאת חיה עם זה בשלום, יהיה לו הרבה יותר קל לקבל את הסטטוס הזה. אני יודעת שקל לכתוב וקשה לבצע - אבל נראה לי ששווה להתאמן :))

darling33

New member
האמת היא...

שחשבתי על זה עוד לפני שהצגת את זה. שנעשה סימולציה???

סימולציה זה מצויין

ובשמחה כמובן... עדיין צריכה לעשות אימון עצמי, כדי להיות משוכנעת ומשכנעת

זהו, שיש הבדל

מכירה סיפור כואב עם מישהו שהיה פרוד 3 שנים, פלוס נתק מוחלט ביניהם בשלב מסוים. ומה קרה בסוף, הוא לא חזר לגרושתו? כן, הוא חזר. (אחרי שנפרד מחברתו הטרייה, אבל חזר). מצד שני, שמעתי גם על גרושים שחזרו זה לזו אחרי הגירושין, לפעמים ממש עם הניירות ביד. אז מה זה אומר? שאם לקפוץ ראש אז לפחות לבריכה עמוקה מספיק. אין לזה אייקונים.

ye44

New member
עדיף שלא ואם כבר כן

אז לא בונה על הקשר הזה כלום ! אגב להיות ארבע שנים פרוד זה לא נורמלי משהו פה דפוק בהתנהלות

darling33

New member
צודק...

|בהתנהלות של הממסד הרבני שלא מכניס אותו לכלא

הסטטוס לרוב לא משנה..

לכל הכללה כמובן יש את היוצאים מהכלל ... אבל בהכללה, מה שנשים רואות כזוגיות שונה מהותית מהתפיסה הגברית. בשביל גברים - מה שנשים רואות כזוגיות, זה סוג של עונש.... בשביל נשים - מה שגברים רואים כזוגיות, זה יזיזות (גם סוג של עונש :) המשעשע הוא ... שהאסימון עדיין לא נפל לכן :) (תיכף יבוא ההוא מהפורום המקביל ויתן לי בראש שאני מגלה סודות גבריים .. :)

השאלה

מתי האסימון יפול לכם? <אתה יודע כמה שנים אני מחזיקה אסימון בכיס ומחפשת הזדמנות להשתמש בו???
>

אנחנו ..

(מדבר בהכללה כמובן :) האסימון כבר נפל לנו .... מן מזמן מה שקוראים ... למרבה השעשוע .. וזה אני רואה גם אצל אלה מבינינו שנשואים, זה היה שם כל הזמן :)

אני מאמינה

שהסטטוס לא אמור לשחק תפקיד אם הבן אדם רוצה באמת זוגיות זה לא ממש משנה אם הוא גרוש/פרוד/אלמן/רווק כל אחד והנסיבות שלו בחיים שהביאו אותו למצב שבו הוא נמצא כרגע ואם הבן אדם פרוד תקופה ארוכה כי הצד השני בכוונה לא משחרר אותו מהנישואים וכו' וגו' זה לא אומר שהוא לא מוכן ויכול לקיים זוגיות לכל דבר וענין הכל תלוי ברצון באותה מידה בן אדם שגרוש הרבה שנים ולא באמת רוצה זוגיות יתנהל בדרך שבה הוא בוחר בסופו של דבר הכל מתחיל ונגמר ברצון של האנשים וזה מה שמוביל אותם בחיים

irit 123

New member
אני חושבת שהיא התכוונה למשהו אחר

אם הבנתי נכון כמובן.... 1.הסטטוס הזה של גרושה/פרודה/מסורבת גט מפריע לה מבחינה נפשית. היא מרגישה בעצמה שהיא לא יכולה למצוא משהו מספיק טוב... כי היא עדיין תקועה באיזשהו סרט חיים מסויים, שעדיין לא הצליחה להשתחרר ממנו. 2. כשאנשים פוגשים מישהו שעדיין לא יצא מסאגת הנישואים, יכול להיות שהם חוששים שיש למי שהם יוצאים איתו אי יכולת להתחייב למשהו ארוך טווח-כי הם בסטטוס שהוא לא סטטוס סופי. יכול להיות שזה מחשיש אנשים... וגם יכול להיות שדרך ההצגה שלה כמצב היא לא נכונה.

מממממממממ

1. ייתכן מאוד שאת צודקת וזה חוסם את האנרגיות אפילו מבלי להתכוון, לא תמיד זה מחוייב במציאות, אבל בהחלט מאמינה שבהרבה מקרים זה קיים. 2. גם כשאנשים פוגשים מישהו שמזמן יצא מסאגת הנישואים, חוששים מאוד כי אין לו את היכולת להתחייב למשהו ארוך טווח והסיבות לכך כבר נדונו בה לא פעם אחת . . .

irit 123

New member
מממ...ממממ....מממ......./images/Emo8.gif

2. לא יודעת לא הייתי פה כשהיו דיונים בנוגע ליכולת התחייבות למשהו ארוך טווח כשפוגשים מישהו שיצא מסאגת הנישואים

darling33

New member
הפעם

מסכימה עם 1 ולא 2... מרגישה בהחלט חסימת אנרגיות בנושא...

darling33

New member
מתחברת יותר ל...

השערה השנייה שלך. לדעתי זו בדיוק הבעיה. גם שמסתכלים עליי כמישהי שלא יכולה להתחייב וגם ככל הנראה אני לא מציגה את המצב נכון... ההשערה הראשונה היא לא מדויקת מכיוון שאני יכולה למצוא משהו נפלא (ראיה לכך הגבר שחלק עימי קשר זוגי נפלא). אבל מכיוון שאני עדיין תקועה היכנשהו זה מעכב אותי במובנים אחרים.

אייבורי

New member
מולקולות

זה לא הצלחה כבירה לא כי הן לא נשים נפלאות, הן אפילו בטוחות שהן בשלות לקשר אבל המון אנרגיות יוצאות בכעסים על האקס המון אנרגיות יוצאות על מלחמת הגירושים ומעט מידי אנרגיות נשארות בשביל לעשות לי נעימים בגב. בקיצור, כל מולקולה שיצאתי איתה, זה נגמר בבכי

למעלה