פרוג רוק ...

WinterSunrise

New member
פרוג רוק ...

תשמעו קצת פרוג רוק כמו קינג קרימזון, ג´נטל ג´יינט,זאפה,יס, אמרסון לייק אנד פלמר ... להקות מצוינות !

a_duck

New member
תשמע אתה...

מה אתה רוצה? מאיפה אתה יודע מה אנשים שומעים כאן? דווקא הרוב כן שומע קינג קרימזון וכל מה שהזכרת...

V.W

New member
הוא משועמם קצת, הוא עשה את זה גם

בפורום ג´אז ובלוז

MuffinMan

New member
שומע משם הכול

חוץ מג´נטל ג´יינט שבקרוב אקנה דיסק שלהם

WinterSunrise

New member
רק רציתי להמליץ זה הכול

דרך אגב מישהו פה מכיר את הלהקה renaissance?

MuffinMan

New member
ברור!!!!!

הסולנית עם הקול המקסים יש לי 4 דיסקים שלהם אם אני לא טועה...

Zed off

New member
זה בערך כמו שתמליץ על מטאליקה...

כבר כולם מכירים,אין לי כלכך בעיה שתעשה את זה,אבל לדעתי זה פשוט חסר טעם...

WinterSunrise

New member
תשמע אני בטוח שחידשתי לבן אדם אחד

מה רע , אני לא מבין אני רק רוצה לתת המלצות על להקות טובות ונניח שמישהו לא הכיר את זה ... אז זה כן עוזר לו למשל אני אשמח לקבל המלצות על להקות או משהו ולא ימנע ממשהו להמליץ ....

a_duck

New member
אמ...

יש צורה שבה נותנים המלצה..והיא בדרך כלל יותר משורה...תגיד משהו על להקה לפחות...אל תבוא סתם עם משפט כמו "תתחילו לשמוע ג´אנטל ג´יאנט" כאילו שאף אחד לא מכיר אותם כאן או לא שומע...ואולי אני לא צריך להתערב לנושאים כאלה כי אני לא ממש שומע רוק אבל בכלל עדיף לא לבוא ולהגיד לאנשים מה לשמוע...אם לא שמת לב זה גם פורום מטאל ויש כאן אנשים שלא יאהבו את זה וזה לא אומר שהם לא מפותחים מוזיקלית...זה כמו שאני אבוא עם הודעה "תתחילו לשמוע מורביד אנג´ל"...

MuffinMan

New member
מסכים

אולי תתן יותר פרטים על להקה... אני במקרה שמעתי על ג´נטל גייאנט בשבועיים האחרונים.. אבל אני לא יודע יותר מדי עליהם חוץ מזה שהם טובים

כי ראיתי שיש לך תמונה של אקספלויטד

אז... שאלתי, מה השיר שאתה הכי אוהב.... שמעת את ארמי לייף ? אאמממ מכיר את sham 69? -שרון-

a_duck

New member
אמ...כן שמעתי...

נראה לי שאני הכי אוהב את FUCK THE USA... וכן אני מכיר SHAM 69 אני לא ממש מת עליהם...

למעלה