פרוג סלולרי

עמית ע

New member
פרוג סלולרי

תחביב מגונה שפיתחתי לאחרונה הוא להלחין לעצמי צלצולי טלפון. כיוון שבתור פרוגופיל כבד מן הראוי שיהיה לי צלצול פרוגרסיבי, חשבתי לבקש את עצתכם: אלו שירים/קטעים מתאימים לטעמכם בתור צלצולים (לא פוליפוניים)? בינתיים ניסיתי את סילביה של פוקוס (יצא חלש) ואת טנמוס רודס של נאשיונאל הלת' (יצא מגניב לאללה). המלצות?

jester789

New member
חחח... אני מכורה!

אני עושה את זה כבר שנים! מלחינה לעצמי מנגינות לפלאפון.... כמובן שהעדיפות היא לפרוג.. לי יש את "דבקה" (סוסיתא)! :))) עוד מעט יהיו עוד..

meandmeandme

New member
אני עשיתי את

הקטע האמצעי של 21st cenruty שיצא ממש מגניב. עשיתי את Why Not של ג"ג. Hate Song של פוריופיין טרי. כמה חלקים מאווז השלג, את הפתיחה של Tubular Bells, ואת Red שלא יצא משו. עשיתי גם עוד כל מני קטעים לא פרוגרסיבים, אבל אני כמוך מעדיף פרוגסיב בפלאפון
.

rpg2003

New member
הפתיחה של firth of fifth...

והמוטיב של ctte. מישהו מתנדב לנסות את moonchild?

meandmeandme

New member
התחלתי פעם את הפתיחה של פירט'

אבל יש לי רק איזה 60 תווים להכניס אני חשוב. אז לא הצלחתי להכניס הכול.

gunr7

New member
ואו זה לא קשה?

לרשום את כל זה בתוים בפלאפון? זה נראה לי מפעל חיים

מורנא007

New member
מה שחשוב בצילצול הטלפון

הוא שניתן יהיה לשמוע אותו מעל רעשים רגילים (בעיר מכוניות צופרות, משאיות חוקרות בלמים ורכבות, בכפר - פרות, תרנגולות וכו'). הצילצול צריך להיות נודניק שמעיר מנמנמים. לכן הנושא של In the Cage מתוך הכבש נשמע מעורר למדי.

Avishh

New member
המלצות?!

הריף המגניב של Long Distance Runaround הקטע לקראת הסוף של Kruzenshtern & Parohod - Dancing הבאס ליין של Money הריף הפותח של YYZ Rhyader "קווינטה" של קצת אחרת "דבקה" של ששת עד כאן להיום.

עמית ע

New member
אני מחפש דברים קצת פחות טריוויאלים

בינתיים הכנתי גם את Giants של Slapp Happy ויצא יפה. מישהו יודע אם יש אפשרות להעלות את זה לרשת בשביל שאחרים יוכלו להוריד למכשיר שלהם? יש לי מכשיר Samsung והרשת היא סלקום.

Rubycon

New member
something I just pulled out

what about Arti e Mestieri's Positivo/Negativo? (The Re-Re flat-La-Si violin part)

עמית ע

New member
לארטי יש קטעים מעולים לצלצולים

גם Scacco Matto ו-Valzer per Domani, אבל בגלל השימוש המרובה בסינקופות קשה לכתוב אותם בצורה מדוייקת

למעלה