"take a ride, take a shot now"
king crimson- red שמתחילים, אז מהכי אהוב

אלבום מדהים, ואני חושב שמה שבאמת מייחד אותו זה הרגש, שקצת חסר באלבומים האחרים של קרימזו, ופה הוא באמת בשיאו, בחיבור שלו עם היכלולות המדהימות של הלהקה הזו.. אחח, איזה יצרה... van der graaf generator- still life איזה להקה מדהימה, אלבום מצויין, הסקספון פה מדהים, וגם השירה של האמיל, אלבום יחסית רגוע שלהם, אחרי הפירוק הראשון, אבל הוא מצויין, ג'אזי בהחלט... pink floyd- darkside יש הרבה פקפקנים בקשר להתקדמות של הלהקה הזאת, אני מבינהם, אבל האלבום הזה, כמכלול, הוא בהחלט אלבום רוק מתקדם, חזק בטירוף וכל מילהב מיותרת king crimson- discpline תקופת שנות השמונים, אפשר לספור על יד אחת בערך את הלהקות שעדיין עושות רוק מתקדם, או לפחות מוציאות אותו על דיסקים, אלבום מטורף לחלוטין, מתקדם מכיוון שלמרות שהוא הושפע מהמוזיקה של התקופה, עדיין יצא משו כמו שאפחד לא שמע אפעם, מורכבות מוזיקלית מצויינת, מילים הזויות לחלוטין, בנייה כמעט מושלמת של מוזיקה נקמת הטרקטור- מטבח אקוסטי הסיבה היחדה שיש אנשים שמקפקים בפרוגיות שלהם היא העבודה של שהם ישראליתם בשנות התשעים סוף שמונים, אין הרבה מה להגיד על האלבום הזהח וץ מזה שהוא לוקח מוטיבים כמעט מכל סגנון אפשרי ומאחד אותם למשו אחד בצורה שרק הם יכולים לעשות genesis- foxtrot ההאמת, שאחת הסיבות העיקריות שאני מכניס את האלבום הזה לפה, היא שיר הסיום המצויין שלו, יצרה אדירה king crimson- in the court שמתי איד מכל תקופה שלהם, כי מדובר בדברים די שונים... הפרוג רוק הסימפוני במהותו וזהו, אני לא יודע עם יש עוד מה להגיד חוצמזה, מושלם, או לפחות נותן הרגשה של מושלם. pink floyd- atom heart mother מה אגיד, איזה יצרה, איזה אלבום, הסוויטה המרכזית היא פשוט יצרהה קלאסית עם אפגרייד לרוק, מצויין...