אוי, עכשיו נזכרתי בחלום שהיה לי!
התעוררתי בשעה האחרונה, ועכשיו אני נזכרת בחלום שהיה לי על הלהקה. טוב, אולי לא בדיוק על הלהקה, כי היא לא באמת הופיעה בו. שתי אזהרות: 1. זה הולך להיות ממש מוזר (ואני לא לוקחת אחריות על התת מודע שלי!) 2. לחלום הזה אין סוף, או פואנטה, או איכות קומית מלבבת. משום מה היתה אמורה להיות הופעה בחצר הבית של ההורים שלי, אל תשאלו אותי למה (זו אפילו לא חצר שמישהו יעשה בה כינוס כלשהו, זה סתם בית משותף עם החצר הכי לא מתאימה. אבל אל תחפשו הגיון, זה חלום, כן?). אז חברי הלהקה הגיעו והתחילו להתמקם (הם לא נראו ממש כמו חברי הלהקה, ואפילו בחלום זה קצת היה לי מוזר) ומישהו הביא שלט שעליו משום מה היה כתוב 'סוסיא' (במקום סוסיתא) ואני שאלתי מישהו מה נסגר - זה הרי שם של מקום, אבל לא השם של הלהקה!
(זה כנראה היה חלום דל משאבים, לא היה תקציב ל-ת'
). גם אנשים החלו לזרום למקום, אבל עוד לפני שהיא התחילה (ועוד אחרי שתפסתי מקום טוב!) השכנים התלוננו אז הזיזו אותה לפינת הרחוב. ואז כולם התישבו אבל במקום שההופעה תתחיל איזו דמות ציבורית מוכרת (שהספקתי לשכוח) החלה לנאום, אז עליתי הביתה להביא לי שתיה, מתוך ידיעה שאם ההופעה תתחיל אני אשמע, אבל כשירדתי הם כבר לא היו שם (כנראה ששוב השכנים עקמו את האף) והפעם לא ידעתי לאן הם עברו! לקחתי מיד מונית (אכן, חלום) וכמעט גרמתי לנהג לעשות תאונה כשאמרתי לו לפנות שמאלה ממש ברגע האחרון... זה היה כי פתאום ראיתי את כולם צועדים עם הכסאות והציוד ברחוב הראשי.
בשלב הזה אמא העירה אותי ואמרה שכבר 21:50. מה זה אומר? אין לי מושג. למה אני מספרת לכם את זה? שאלה טובה (אבל אני לא יכולה להגיד שחלמתי חלום בלי לפרט, כי אנשים ישאלו בכל מקרה, אנשים תמיד שואלים). אולי זה מעיד שאני מבלה בפורומים יותר מדי?