פרוג באודטה????

emmily plays

New member
פרוג באודטה????

חזון אחרית הימים! ידידי הפרוגר שמע את הטלויזיה שאימו צפתה בה מכוונת על אודטה, ולא האמין למשמע אוזניו כששמע שמיסטר ברייטמן הולך לדבר שם על פרוג. כמו שהוא הגדיר זאת :"בין שיחה על אבקת כביסה לרוטב עגבניות"... אכן, אחרית הימים. כנראה שמישהו הפעיל את ה inprobability drive מהספר של דאגלס אדאמס... ברייטמן- ח"ח על היחצנות לפרוגיה. איפה אני מוצאת ת'ספר?( כי נראה לי שבנהריה הוא לא ממש יהיה בנמצא אלא אם יחליט המוכר המגניב בדיסקייה להביא אותו לשם.)

ספייס אודיטי (אודהטי)

אכן חזון אחרית הימים. הקרדיט על היחצנות הולך להוצאת 'מפה', שהפעילה את המכונה המשומנת במתקפה מאורגנת על ערוץ עשר והערוץ הראשון (תוצרת הארץ בתוכנית הקרובה, או זו שאחריה). איפה את מוצאת את הספר? יש כמה אפשרויות... 1) בחנות הספרים הקרובה למקום מגורייך (אפשר לדרוש מהמוכר להזמין אותו מהוצאת 'מפה', והוא אמור להגיע תוך מספר ימים) 2) בחנות 'בוקנט' באינטרנט, במחיר מוזל 3) לשלוח לי בדוא"ל את כתובתך ויישובך כולל מיקוד, לקבל עותק חתום ואז לשלוח חזרה צ'ק על סך עגנון סגול. [email protected] 4) אם כל זה לא עובד, יש להרים ידיים באוויר ולזעוק מרה.

MajorWinters

New member
אורי, באיזה שעה זה שודר?

פספסתי, הייתי בחוץ, ואני מתכנן מחר לקום לרגע כדי לצפות בזה. באיזה שעה זה שודר היום? (כדי שאני לא אהיה ער סתם מ9:00)

עדיף שתקליט

בשידור החוזר זה יהיה בסביבות 10:40-10:55. יכול להיות שזה ישודר גם בתוכנית הלקט של יום שישי בבוקר (9-11).

Slim Jim

New member
בין טיפים קוסמטיים לסקס של כושים :]

למרות ההערכה הגדולה שלי לאורי, היה פשוט בזבוז זמן לראות את התוכנית. פחות רציני ויותר המוני מתוכניות הרדיו שהתארח בהן לאחרונה. אולי היה שווה לראות את זה כי כמה פעמים כבר יוצא לנציג סצינת הפרוג בארץ להתארח בכזאת תוכנית. מה שכן, העלה בי גיחוך. רואים שברייטמן לא קשור שם לכלום ועוד יותר ככה שרואים איזה אחת מסביה על מסכות פנים עם ויטמין סי ורואים ככה את ברייטמן ככה סקרן כזה. לא יודע, רידיקיולס... זאת המילה. אבל באמת, אחלה הומור לאומה! דווקה הטלה הזה שהשף הכין נראה לי דלישס... כל הכבוד אורי, על השבוע המאוד מעניין הזה. בטח מעייף כל הרדיפות התקשורתיות. סה"כ בתוכנית היית אחלה. חבר'ה, איפה הפירגון? איפה הכפיים?

לא...מרגיש..ראש........נמוג...נמוג.

.... ראיתי...אודטה...לא...מצליח...לחשוב...צריך...ע.ז.ר.ה...... . . . . . וזה רק אני או שאודטה סתם דחפה את אלוויס לכל מקום? וכל פעם שאורי(שמקבל ממני ח"ח) ניסה לדבר על פרוג היא סתמה אותו באימרה מפגרת. אני לא רוצה לעבור את זה שוב בחיים... ואני רוצה לקנות את הספר אבל לא נראה לי שיהיה את זה בבית שמש. אוווף...

דחפו את אלוויס לכל מקום

"זה רק אני או שאודטה סתם דחפה את אלוויס לכל מקום?" הם התעקשו לשים את אלביס באייטם. אמרתי להם שזה לחלוטין לא קשור, אבל הם חושבים על המכנה המשותף הנמוך ביותר ולא על פרוג אליטיסטי. "ואני רוצה לקנות את הספר אבל לא נראה לי שיהיה את זה בבית שמש. אוווף..." בהודעה למעלה פה בת'רד הזה ("ספייס אודטהי") יש פרטים מלאים כיצד להשיג את הספר - בחנויות, באינטרנט או במשלוח ישיר אליי דרך דואל וכו'.

cut2

New member
דווקא היה קאלט מעולה

נורא נהניתי וצחקתי במלוא ריאותי המשוקמות. קודם כל, אורי נראה כאילו הוא מתכוון לתקוע לקוסמטיקאית ולשף כדור בראש. אחר כך כמעט הציעו לו לנסות את אחד התכשירים הקוסמטיים. מזל שלא צילמו את פניו ברגע ההוא. חוץ מזה, שמו קטע די גרוע של פינק פלויד, וברייטמן המסכן ניסה להחלץ מזה ("כן... שומעים שם את המוסיקה הקלאסית ברקע"), בעוד אודטה מספרת על בנה, העולל בן ה20, ששומע מוסיקה 'ישנה'. ואוו. למעשה, נראה לי שהיא בכלל לא קלטה שמדובר בתת ז'אנר ברוק - אני חושב שהיא הבינה את השם של הספר כפשוטו : "רוק מתקדם - משנות ה60 ועד היום", כלומר, הרוק מתקדם לאורך הזמן. פשוט קאלט צפוי, מבושל היטב ומהנה, אם כי חבל שברייטמן צריך לסבול כדי שכמה ציניקנים יהנו

Black Rose

New member
D-:

היה משעשע בהחלט, והזכיר לי מדוע אני לא צופה בטלויזיה באופן קבוע ברצינות. אני עדיין תוהה של מי היה הרעיון האכזרי... התעללות ברוקרים.

SMILE 4 NOTHING

New member
../images/Emo24.gifבזכותך אורי,

אמא שלי רצתה שאני ישמיע לה פינק פלויד... אשקרה חזון אחרית הימים. כשהיא קראה לי לבוא לראות כי "יש משהו באודטה על המוזיקה שלך", הייתי בטוחה שהיא טועה! אם עד היום היא אהבה רק את הקטעים השקטים והקלאסיים, עכשיו (בזכותך!!) היא מתעניינת גם בקטע ה"מתקדם"... לפחות יצא משהו טוב מההתמכרות שלה לאודטה. אמנם הראיון היה מותאם לרמה של אודטה וצופיה, אבל היה שווה לראות!

כיפאק לאודטה

ועדיין יש אנשים בפורום (בחור ושמו רוביקון) שחושב שאייטמים על פרוג בתוכנית כמו אודטה לא עושים שירות למוסיקה. נאיביות וחוסר נסיון תקשורתי כבר אמרנו? אז נגיד שוב - רוביקון, אתה נאיבי ואין לך נסיון תקשורתי.

רוביקון-תתפטר!

או שלפחות תרד למחתרת , אתה מטרה ניידת... ברייטמן, איזה קרם המליצה זאת לפנייך להוריד את אחוז הPH בעור הפנים?השותף שלי ממש זקוק לזה...

מורנא007

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo115.gif pH

pH אינו אחוז. אין לו יחידות, המובן שלו הוא מידת החומציות. הנוסחא היא: pH = -log[H+] .a כאשר [H+] הוא ריכוז יוני המימן.

cut2

New member
ואני חשבתי

שבבגרות בכימיה לומדים הכל... תודה!

למעלה