פרוגסטרון

מקווה87

New member
חבל

תודה

מקווה87

New member
תסכול מעצמי...

אז הלכתי לעשות בטא היום.. ולמרות שאני יודעת ומרגישה פיזית שפשוט אין מצב... אז למה אני בודקת כל 10 דק?
אני פשוט מרגישה ממש פתטית. ואני יודעת שאני לא היחידה.. אני רואה אינסוף נשים שואלות איך עוברים את השבועיים המתנה?
אבל זה פשוט משגע אותי, ואני גם יודעת מה הפתרון... לנסות לא לחשוב על זה ולהעניק את עצמי בדברים אחרים. אבל גם עכשיו כשאני באמת בטוחה שבדקתי לחינם יש את המחשבות האופטימיות שאולי ו... וזה גם לי להרגיש עוד יותר מפגרת.
בקיצור אין לי פואנטה... רק תסכול מעצמי...

hadarh111

New member
לא ממש הבנתי

בדקת בטא לפני יואב 14?
צר לי אבל באמת שאין טעם, זה סתם יבאס אותך השלילי, והוא בכלל לא קשור לאם את בהריון או לא.. פשוט כי זה מוקדם וההורמון עדיין לא קיים בגוף בכמות שתצביע על הצלחה או כישלון.

אני יכולה לספר לך שבהריון הראשון שלי, הלכתי לעשותבטא יומיים מוקדם מידי-כי בעלי היה צריך לצאת למילואים ורציתי לשמח אותו.
יצא שלילי-גם התאבלתי על ההריון וגם על היציאה למילואים.
יומיים אחרי בדיקה של סטיק ביתי גילתה הריון(היום הגוזלית בת 1.4)

אני מבינה אותך, אני כרגע ביואב 8 ו-מ-ת-ח-ר-פ-נ-ת
ומחרפנת גם את בעלי בו זמנית.
חופרת על זה בלי הפסקה, חושבת על זה בלי הפסקה.
אני מוכנה גם לדעת שלא נקלטתי-רק לדעת.
אצלי זה אי הוודאות שמציקה.

אל תחמירי עם עצמך.. אלה באמת ימים קשים, אין לי מה להציע חוץ מחיבוק תמיכה

קאליסי1

New member
תגובה בדיוק בזמן!

אני ביוא"ב 12, כבר בודקת כמעט כל יום בימים האחרונים ומתבאסת כל פעם. זה סבב שני שלי (יש לי ילד בבית) וחשבתי שהסבב הזה יהיה אצלי הרבה יותר "קליל וזורם".. אבל לא.. אני מתעסקת רק בזה כל היום. אז תודה על התגובה, היא מרגיעה ומפקסת.. עוד יומיים !

מקווה87

New member
תודה רבה... מאוד עזרה לי

התגובה.. אני לאחר ניתוח של אנדומטריוזיס לפני כמה שנים, צילום רחם שגילה חצוצרות סתומות שנפתחו בצילום... כך שהרצון שלי לדעת כאן ועכשיו הכל יהיה בסדר די מעביר אותי על דעתי.
תודה על התגובה... טוב לשמוע שעוד מישהו מבין וחבל על הבטא כי לא ידעתי.
&nbsp

למעלה