"פרוגן קאגן" - יש מזון כזה?

גיליום

New member
"פרוגן קאגן" - יש מזון כזה?

בטח יצא לכם לראות לאחרונה את הפרסומת של בזק שמשודרת בערוצים 2 ו-10, עם גידי גוב שמספר שהסתובב באמסטרדם ואכל "פרוגן קאגן" מפוצץ בשוקולד והיה לו טעים..
חיפשתי באינטרנט, גם בעברית וגם באנגלית, לא הצלחתי למצוא מזון שעונה לשם הזה. מישהו במקרה יודע על מה מדובר ומזהה את המאכל, או שזה סתם ביטוי שהמציא הקופי רייטר של הפרסומת הזו, כי זה "נשמע כמו" מילה בהולנדית?..

Arana

Well-known member
מנהל
רציתי להפנות אותך לפורום "ישראלים באירופה"

אך הוא נסגר

נסה לשאול בפורום "להיות הורים בחו"ל" אם יש שם מישהו שמכיר את הנושא.

trilliane

Well-known member
מנהל
אולי ידעו באחד מפורומי האוכל; אני מהמרת שזה שיבוש של משהו

(אם לא ג'יבריש מוחלט...).

גיליום

New member
גם אני הנחתי כך..

גם אני חשבתי על האפשרות של שיבוש המילה "Frozen", אבל כאמור גם חיפושים באנגלית לא העלו תשובה.
במהלך החיפושים בעברית, נתקלתי באתר אחר שבו לכאורה נענתה השאלה, אבל לא מצאתי שום מקור אחר, שמחזק את התשובה הזו. אולי זה מין מאכל איזוטרי, שרק מקומות מסוימים באמסטרדם מוכרים אותו, סוג של "המצאה מקומית" של מסעדה כלשהי..
בכל אופן, תודה לכל המגיבים

TFNM

New member
פאקינג מלאווח עם שוקולד בפנים

פאקינג מלאווח,עכשיו אני בטוח בשני דברים
&nbsp
הראשון הוא שבזק המציאו את המאכל המדובר
השני הוא שזוהי ההמצאה הכי טובה שהם המציאו אי פעם

לדעתי - המצאה.

וה"הוכחה" פשוטה.
ב"גוגל תמונות", אין שום תמונה של מאכל בעל שם כזה.
&nbsp
ב "גוגל הרגיל" - גם אין ממש איזכור של הדבר הזה בעמודים הראשונים.
&nbsp
עכשיו - אם, נניח, והיה דבר כזה, היה לו איזכור באינטרנט. (מעבר לאתר של בזק).
היות ואין כזה - אז אני מניח הנחה די מבוססת - לדעתי - שזו המצאה של הקופירייטר.
&nbsp
עכשיו, תחשבו איזה גאון הוא.
המציא מילה, ועכשיו אנשים מחפשים מה זה, איך זה, שמים את הלינק למתכון באתר של בזק... לזה קוראים פרסומת אפקטיבית.

גיליום

New member
מצטרף לדעתך..

לפני מספר ימים, כשחיפשתי את הביטוי "פרוגן קאגן" בגוגל, לא היו הרבה פגיעות רלוונטיות ואילו עכשיו עשיתי חיפוש זהה, וקיבלתי את האתר של בזק בפגיעה השניה. בטח תוך מספר ימים יגיעו למקום הראשון (אגב, גם ההודעה שפתחה את השרשור הזה, מופיעה בין הפגיעות הראשונות).
לא יודע אם כול הרעיון של הפרוגן קאגן היה מכוון או לא, אבל מסתבר שלהמציא מזונות ולפרסם את המתכון שלהם, בהחלט עושה להם שירות טוב..

למעלה