פרוגינובה

חדוהיוס

New member
פרוגינובה

האם מישהי מהפונדקאיות סבלה פעם מתופעות לוואי של פרוגינובה{תרופה להעלאת רירית הרחם} הפונ" שלי מיום אחרי ההחזרה סובלתמאודמבחילותוסחרחורות לי נראה שמוקדם מידי ליחס זאת להריון וכתוב על התרופה שהיא עלולה לגרום לתופעות האלו מישהי מכירה את זה?

אני לקחתי שנתיים + פרוגינובה

ולא היו לי את התופעות הללו. אבל אחרי שהפסקתי הבנתי שבמשך כל התקופה למעשה הרגשתי קצת כמו בהריון (התחלתי לקחת את הפרוגינובה די מהר לאחר ההריון , כך שלא הרגשתי הבדלים מיוחדים במהלך התקופה שנטלתי את הכדורים) מאוד תלוי איזה מינון היא מקבלת ? האם זהו הכדור היחידי שהיא מקבלת? צריך לזכור שלפעמים אנחנו מרגישים תופעות שהיינו רוצים באופן פסיכולוגי (גם בסרט הזה הייתי כשנסינו להכנס להריון....) בלי שום קשר, כדי שתתייעצי עם הרופא! אני ממשיכה להחזיק לך אצבעות
שיהיה שבוע טוב

milamark1

New member
רק אחרי ההחזרה יש לה תופעות האלו

היא קיבלה פרוגינובה גם לפני ההחזרה? ולפני לא היו בחילות? רק אחרי ההחזרה? מחזיקה לכם אצבעות לבשורות טובות (אמן)

waizman1

New member
אני השתמשתי בכדור זה למעלה משנתיים

לא זכור לי תופעות לוואי כאלה או אחרות.... אני גם חושבת שכדאי להתייעץ עם הרופא המטפל. שבוע טוב עם בשורות טובות!

מיקי1212

New member
היי

מסכימה עם milamark1, אם היא לקחה את התרופה גם לפני ההחזרה ולא היו התופעות אזי התופעות הנ"ל הם לא מהתרופה ...בנוסף יש גם את האסטרופם שאם אני לא טועה ניתן לאותה המטרה ... אולי התרופה הזו תפחית את תופעות הלוואי ... שיהיה לכם המון המון בהצלחה מיקי

שירן 27

New member
לדעתי זה אינדיבידואלי....

אני פונדקאית,עברתי כמה החזרות,ובבית חולים הראשון הטיפול היה עם אסטרופם שבאמת גרם לי לתופעות הריון ממש,החזה גדל,היו קצת בחילות, בקיצור הכדורים היו ממש גורמים לי לחשוב שאני בהריון ובאמת זה היה קורה לי יותר אחרי ההחזרה (או ששמתי לב יותר או שחיפשתי את זה פסיכולוגית). היום בטיפול שעברנו לרופא אחר הוא החליף לי את הכדורים לפרוגינובה והם ממש לא עשו לי שום תופעה,ממש רגיל ממש תענוג,אני חושבת שאנחנו רוצים להרגיש משהו אנחנו מרגישים,אבל בוא נקווה שבלי קשר להרגשות, הפונ' שלך כבר בהריון אמן ואמן (איזה מספר ההחזרה הזאת?)אני משערת שראשונה כי אין לה אינדיקציה לדעת. וחוץ מזה אני בטוחה שכולם יסכימו איתי שמה שקשור לתרופות ותופעות זה אינדיבידואלי ,יש אחת שזה טוב לה ולא גורם לה שום שינוי ואחת שכן והשלישית אלרגית אז צריך רק לחכות ולהתפלל . בהצלחה ומחזיקים לכם אצבעות ונשמח לבשורות טובות אמן ואמן

רחלי555

New member
תגובה

חדווה ויוס אל דאגה אצלי התופעה הזו חזרה על עצמה בשלוש החזרות שעשיתי ותמיד תמיד היו לי בחילות נוראיות ממש עד כדי שינה ליד דלי... ואז בדקתי גם עם הרופא וזה היה דבר הגיוני לחלוטין ומתאים לתופעות לוואי אז אל דאגה ובהצלחה... רחלי

למעלה