פרוגינובה יקרה שלי

רומי 007

New member
פרוגינובה יקרה שלי

אני כותבת לך שתדעי: לא נראה לי שנועדנו זו לזו. ואני אומרת את זה לא על סמך הכרות קצרה מדי. בכל זאת כבר יצאנו פעם, את זוכרת, ולא סיפקת אותי כל כך. בכל זאת, נתתי לך צ´אנס וחזרנו לדייט נוסף. אני רוצה להסביר לך מאיפה נובעים התסכולים שלי לגבייך: כשהגעת, בפעם הראשונה, בלבוש חינני שהזכיר לי אחרות שהיו לי לפנייך, נטיתי לתת בך אמון. הספירלה הורודה מצאה חן בעיני. כזו אני - מתרשמת מהחיצוניות. העניין הוא, שהגעת גם עם המלצות חמות. אמרו לי שיש סיכוי שנעשה ביחד ילד. בלילה דיברתי עם הרירית, סיפרתי לה עליך והיא נדלקה. דיברתי עם בעלי והוא לא התנגד. וככה התחלנו. ההרגשה שלי, שהיחסים ביננו לא מאוזנים. אני חושבת עלייך הרבה במשך היום כדי לא לשכוח אותך בלילה, בלילה אני לוקחת אותך איתי למיטה ומה אני מקבלת בתמורה? כל לילה אני מתעוררת ב-4 בבוקר עם בחילות איומות. חוץ מזה, את מכניסה אותי נורא למתח, אותי ואת הרירית שלי. עוד כמה ימים נערוך בדיקת דם ראשונה ואח"כ נבחן עוד פעם את השאלה - יחסינו לאן. אז מה את אומרת, אולי תשתפרי ונכנס לקשר רציני בלי תופעות לואי, כעסים ועוגמות נפש?

אולה *

New member
אין מילים ../images/Emo2.gif

אם היא לא תגיב לזה, אני כבר לא יודעת מה עוזר. אולה

עמית@

New member
תשמעי רומי- יש לי משהו לספר לך

|תפוז משפיל מבטו| היינו יחד פעם- אני והיא- ומה אומר לך ואיך אנסח זאת בעדינות.. היא נתנה לי עוד ועוד (עד 6 פעמים ביום) ולמרות זאת יחסי הגומלין עלו על שרטון די חמור- כך היה גם עם רעיה החיננים אסטרופם- למרות חיצוניותם הסקסית ומחליפת הצבעים. אני אגיד לך את זה ישיר כדי שלא תיפגעי בהמשך- עם פעמיים ביום לא תגיעו לשום מקום, ויתכן אף שתאלצי להשליכה בביב השופכין, אחרי שיתגלה כי בגדה ברירית עם מחזור הדם ואליה לא הגיע- ובשעריה של הרירית לא נגעה.
יש לי תחושה שזו תחילתה של מלחמת עולם מתקפת הריריות שתיים עמית וריריתה המאוכזבות והכאובות

באאבו

New member
וואו!! לא ידעתי אם זה יותר

מצחיק או יותר עצוב... כמו שאולה כתבה, אם זה לא יעזור, מה כן??? רומוש, אני כל כך אוהבת לקרוא את ההודעות שלך, הם תמיד כל כך שנונות, מצחיקות וחכמות. בעיקר חכמות. אני לא יודעת מה זה פרוגינובה, אבל אני באמת מקווה שלא נועדתם זו לזו, ושבמהרה תעזבי אותה לאנחות, ותנטשי אותה באכזריות. מתפללת בשבילך שתלכי לישון עם בטן חמה, עגולה ונושמת ולא עם ספירלה ורודה.. (מה זה לעזזל הפרוגינובה הזו..) מאחלת לך כל טוב שבעולם, רומי, באאבו

אולה *

New member
פרוגינובה - כדורים לבנים קטנים

28 באריזה מיועדים לעיבוי הרירית מחדר החדשות של אולה

רומי 007

New member
באבו וכולן

תודה על השתתפותכן הפאסיבית בסבלי(למעט עמית, בעלת הרירית - העמיתה שלי או במילים אחרות רירית קולגה) ובאבו - המתפלל על חברו נענה תחילה, אוהבת אותך

אופה3

New member
לרומי´לה שלי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif|

תגידי מה הבעיה, תביאי אותה אלי אני אראה לה באהבואהבוה מה זה להכניס אותך למתח ועוד בתוספת בחילות למה זה כמו הפרסומת קנה 2 במחיר 1 לוקחים כדורים מקבלים בחילות, טוב אז זה היה בצחוק לא להפגע, אבל תביאי לי את הרירית שלך ותראי איך שמרוב שהיא מפחדת ממני היא תתעבה בשנייה אז ככה את וריריתך עוד מעט תכנסה לקשר רציני מאוד ללא תופעות לוואי אלא תופעות חיוביות של הריון ואז נראה איך תשמחי לבחילות הבוקר של האפרוח הקטן בבטן, כל זה יקרה בקרוב, רק לא לאבד התקווה, לא להתייאש, החסידה בדרך דיברתי איתה, גם ציפור לחשה לי שהיא מאוד קרובה, ובליל הסדר נתפלל לאליהו הנביא שיביא איתו גם את החסידה וגם את מה שהיא מביאה איתה אז על דאגה הכל יגיע בקרוב ממני האופה

רומי, קשר רציני לא נשמע לי טוב,

בטח לא לטווח הארוך, אבל אולי איזה סטוץ קצר? משהו שישאיר מזכרת? הכתיבה שלך (ושל עוד כמה כאן) מדהימה כל פעם מחדש. בהצלחה!

למעלה