פרוגילוטון ומחזור

שחר רו1

New member
פרוגילוטון ומחזור

בשבת סיימתי חבילה של פרוגילוטון שהתחלתי ביום הראשון למחזור לאחר שההחזרה לא צלחה. זאת כדי לא לקחת סיכון שהמחזור יתעכב וגם הסבב הבא של הטיפול. עדיין לא קיבלתי מחזור. סימסתי לרופא ושאלתי אותו האם כדאי לעשות בדיקת דם לראות מה מצב ההורמונים, ענה שאחכה עד חמישי ואם לא אקבל שאעשה.
מניסיונכן, כמה ימים לאחר סיום הפרוגילוטון המחזור אמור להגיע? ב- 7/10/18 קיבלתי דקא 3.75 לפני פרוטוקול ארוך, יש מצב שעדיין מדכא לי את המערכת?
ממש בציפייה לקבל ולהתחיל את הסבב.

mevugeret1975

New member
לא בטוחה שתשובתי תעזור לך

לי התחיל למחורת אחרי הפסקת אסטרדיול. ובכלל מוזר שהתחיל כי יום לפני האסרדיול היה בשמיים (לתחילת מחזור)-680.
ובדרך הלך לי הסבב.
את מכירה קצת את הסיפור שלי. אני לקחתי פרוגינובה (שזה גם אסטרדיול, כמו פרוגילוטון) בשבוע אחרון שלפני מחזור הצפוי, יחד עם סינרל שהתחלתי עוד שבוע קודם. הנחו אותי אם יום ראשון לא אקבל מחזור (שזה שבועיים מהביוץ)-בדיקות דם ואולטרסאונד, זה מה שעשיתי. באולטרסאונד היו ציסטות ענקיות שלא היו לפני שבועיים, אסטרדיול בדם 680, ורירית עבה מאוד -11.5. אז הנחו להפסיק פרוגינובה. למחורת התחיל מחזור, אבל לא מחזור כמו תמיד-מאוד דל וחלש, יום וחצי והפסיק. בדרך כלל המחזורים שלי ממש מסיבים ביומיים הראשונים. זה לא פעם ראשונה שאני לוקחת סינרל לפני מחזור (כתמיכה, כבר פעמיים לקחתי), והוא אף פעם לא השפיע על מחזור. אבל פרוגינובה כן שיבשה לי משהו בגוף. אני ממש מצטערת שלקחתי אותה. הייתי צריכה ללכת על פרוטוקול קצר שהניב תוצאות טובות פעם שעברה, גם רופא חשב כך, לא יודעת למה הוא שינה לי הכל ברגע אחרון. יכל להיות שאצלך יהיה נסיון חיובי, זה נסיון אישי שלי. אני יודעת שלמנהלת הפורום דווקא היה סבב מנצך עם אסטרדיול שלפני המחזור.

mevugeret1975

New member
האמת בגלל שיש בפרוגילוטון של חצי השני

גם פרוגסטרון, הוא דווקא אמור להביא למחזור

למעלה