פרוגיט היא די אחלה...

Tyler DR

New member
אז גם אתה כוסית?

בוא'נה יש לי חגורה שחורה דן 3 בטאייקוואנדוטית הודית וחוץ מזה אני גם רקדן ברייקדאנס משו משו. אם אתה רוצה שיעורים אני לוקח 55 דולר בשעה, אבל בגלל שאתה כוסית אני אקח לך 70. איך זה? נשמע טוב? ואגב, ההורמונים שלי לא זולים בכלל. אם היא כוסית ומעל גיל 18 אני מוכן לקחת ממנה רק 150 דולר ללילה. כמובן שאתה שם לב שאני לוקח רק דולרים. זה בגלל שמאז שאמרו לי שאתה ווהחבר הכוסית שלך והחברה הכוסית שלו והחברות שלה, כולן יודעים קפוארה, אז עזבתי את המדינה לארצות הברית, שם אני יכול להיות רגוע שלא תבואו ותקפוארו אותי. ועוד לא ענית לי, היא באמת כוסית או לא?

חמוד!

אני לא יודע אם היא כוסית כי לא יצא לי לראות אותה, והיא גם בת 16 נראה לי... מאיזה איזור אתה? אני רוצה ללמוד ברייקדנס...ואם אפשר אז גם טאייקוואנדו, לומדים שם גם חרב? אני ממש רוצה ללמוד חרב, זה נראה לי ממש אדיר, חרב סמראים, של יפנים, לא של סינים... אה ואני מתאמן בקפואירה סתם בשביל הכיף ובשביל גמישות, האומנות לחימה שלי זה KDS...

Kps

New member
KDS למי שלא יודע היא אומנות לחימה

לאנשים שלא יודעים לבטא את השם שלי נכון.

Soviet Spy

New member
קפוארה?

איזה קשוח. בוא נראה איך תעזור לך הקפוארה כשהמיג שלי יהפוך את הבית שלך לאתר כריית נפט.

Kps

New member
תקשיב חמוד,

קפוארה באימון לא הייתי הולך מכות איתה שלא לדבר בחוץ, אתה צריך ללמוד משהו יותר רציני ואם זה כמה סוגים שונים אפילו טוב יותר. אני למשל יודע שלוש אומנויות קרב קרב מגע, טייק וואנדו ושח-מט. חוץ מזה הבחור איתה בתמונה נראה מוכר לי מאיפשהו, מאיפה הוא?

thorondor

New member
אני בהחלט לא נקבה.

and yet i practice capoeira. כנס איתי להודה (זו לא הצעה מגונה), ותחליט אח"כ.

למעלה