פרוגו/פסיכויזיון - Gong

מורנא007

New member
פרוגו/פסיכויזיון - Gong

אתם מוזמנים להשתתף ולדרג את עשרת השירים או הקטעים הנבחרים (או פחות מזה) של Gong ,ניתן להצביע לכל אלבום שיצא תחת כל אחד ההרכבים של Gong (כמו למשל Gong New York) אבל לא דיויד אלן לבד. הניקוד ינתן כמו באירויזיון, כאשר השיר במקום הראשון (שמסומן במספר 1) מקבל 12 נקודות, המקום השני 10 נקודות, המקום השלישי 8 נקודות, המקום הרביעי 7 נקודות וכך הלאה עד למקום העשירי שמקבל נקודה אחת בלבד. ההצבעה תסתיים ביום שלישי. בבקשה, למען העיקביות והנוחות, רשמו את שמות הקטעים שאתם מצביעים להם בשפת המקור.

pinnacle

New member
אולי כדאי לערוך פרוגויזיון לסצנת ה-Canterbury

GONG לבדה לא תמשוך מספיק מצביעים לסקר
ניתן לערוך הצבעה על שירים מכל סצנת קנטרברי הכוללת את הלהקות הבאות: GONG CARAVAN SOFT MACHINE MATCHING MOLE HATFIELD AND THE NORTH NATIONAL HEALTH EGG SUPERSISTER PICCHIO DAL POZZO KHAN גם להקות נוספות (למי שמכיר), וכן מתוך אלבומי סולו חשובים שליוצאי להקות אלו. רשימת אלבומי מפתח של הסצנה

מורנא007

New member
אפשר

אין לי בעיה להריץ את ההצבעה הזאת. אבל, יש לפחות 10 להקות, גם אם נמתמקד אך ורק בחבל קאנט. המבחר גדול...

ehh

New member
או שאפשר לעשות סקר עם קצת יותר זמן

כדי שכל מי שלא מכיר יתחיל כבר להכיר

חכו קצת

אני מת על גונג, לדעתי ללהקה הזו שווה פרוגוויזיון נפרד עד מחר העשירייה שלי ועל הדרך גם הקפצתי

ההצבעה שלי (אני מקווה שלא ההצבעה היחידה)

bombooji oily way wingful of eyes master builder eat that phone book coda sleepy chandra ooby-scooby-doomsday you neve blow yr trip forever sold to the highest buddha יאללה אנשים, להתעורר

יניבש16

New member
גונג שלי

1 master builder 2 you never blow your trip forever 3 flying teapot 4 oily way 5 mandrake 6 sprinkling of clouds 7 perfect mystery 8 expresso 9 chandra 10 wigfull of eyes לגבי גונג- קשה ממ שלבחור שירים צפציפיים, משום שמה שמניע את ההרכב, במיוחד בתקופת דיויד אלן, זה הקונפט הכללי והאנרגיות של ההרכב. זה יותר קל בתקופה שאחרי אלן. כמעט אין לי פה התייחסות לתקופת גונג של מורלן, למרות שאני חושב שהיא מופלאה. פשוט זה כנראה פחות רלונטי לענייננו. מה שכן שאמאל הוא אחלה אלבום עם יצירות יפהפיות ולכן יש נוכחות רבה שלו פה. יאללה, להצביע ולתת כבוד

ehh

New member
קשה מנשוא

ראשית, אני מצטרף לגמרי למה שכתב יניב. גונג זה עניין של אווירה ובד"כ קטע אחד ספציפי הוא לא הדבר המיוחד, אלא כל האלבום... ולמרות זאת צריך לבחור איכשהו: 1. Fohat Digs Holes in Space 2. Master Builder 3. A P H.P.'s Advice 4. Flying Teapot 5. The Pot Head Pixies 6. I've Bin Stone Before 7. Sold to the Highest Buddha 8. You Never Blow Y'r Trip Forever 9. Oily Way 10. Other Side of the Sky

RamiSun

New member
שלי

Master Builder A P H.P.'s Advice you never blow your trip forever sold to the highest buddha Flying Teapot The Pot Head Pixies chandra oily way wingful of eyes Expresso

מורנא007

New member
סליחה על האיחור

1. Bambooji 2. Oily Way 3. The Isle of Everywhere 4. Master Builder 5. Chandra 6. Expresso 7. Prostite Poem 8. Flute Salad 9. Sold to the Highest Buddha 10. Mandrake​

למעלה