פרוגויזיון - Renaissance

מורנא007

New member
פרוגויזיון - Renaissance

תם מוזמנים להשתתף ולדרג את עשרת השירים או הקטעים הנבחרים (או פחות מזה) של Renaissance, (ניתן לבחור מכל תקופות הלהקה - גם מלפני שהאני האסלם הצטרפה אליה, אבל לא מההרכב השכן Illusion). הניקוד ינתן כמו באירויזיון, כאשר השיר במקום הראשון (שמסומן במספר 1) מקבל 12 נקודות, המקום השני 10 נקודות, המקום השלישי 8 נקודות, המקום הרביעי 7 נקודות וכך הלאה עד למקום העשירי שמקבל נקודה אחת בלבד. ההצבעה תסתיים במוצאי שבת.

Rapid נאור

New member
עם רנסאנס יש לי בעיה.

שחארזדה זה ללא ספק אחד האלבומים שאני הכי אוהב. אבל היה לי קשה מאוד להתחבר לשאר החומר שלהם. ונראה לי מאוד דיבילי להצביע ל-4 שירים, שכולם מאותו אלבום אז אני אשב בצד גם הפעם.

עמית ע

New member
|אש|

Rajah Khan Ashes are Burning Trip to the Fair Can You Understand Prologue At the Harbour Bound for Infinity Running Hard Back Home Once Again The Vultures Fly High​

Barmelai

New member
האסלם - לא רק פונדמנטליזם

1 Scheherazade 2 Ashes Are Burning 3 The Sisters 4 Golden Thread 5 Mother Russia 6 Prologue 7 Can You Hear Me 8 Face of Yesterday 9 Rajah Khan 10 Ocean Gypsy

מורנא007

New member
Renaissance

1. Ashes Are Burning 2. Mother Russia 3. Rajah Khan 4. Things I Don't Understand 5. Can You Hear Me? 6. Song of Scheherazda 7. Kiev 8. Trip to the Fair 9. Can You Understand? 10. Black Flame​

pinnacle

New member
My RENAISSANCE Voult

Ashes Are Burning.1 Can You Understand.2 Raijan Khan.3 Song Of Scheherezade.4 Mother Russia.5 Trip To The Fair.6 Running Hard.7 Kalynda (la magical isel).8 The Discovery.9 Only Angels Have Wings.10

pinnacle

New member
מספר הצבעות נמוך מאוד../images/Emo4.gif

מי שמכיר את RENAISSANCE שיצביע
אני בטוח שיש הרבה בפורום, אז למה אתם מחכים

מה לעשות

כנראה שרנסאנס לא כזה חומר אטרקטיבי פרוגויזיון על רנסאנס זה כמו ניסיון לעשות סרט עלילתי באורך מלא על מחזור החיים של היתוש המשווני

מורנא007

New member
יש בעיה

שאין מספיק בנות.בפורום . התוצאה: מודי בלוז - ללא מצביעים, רנסאנס - מעט מצביעים. בארקלי ג'ימס הארוסט - אין טעם להתחיל הצבעה.

למעלה