פרוגויזיון - Focus

מורנא007

New member
פרוגויזיון - Focus

אתם מוזמנים להשתתף ולדרג את עשרת השירים או הקטעים הנבחרים (או פחות מזה) של Focus. הניקוד ינתן כמו באירויזיון, כאשר השיר במקום הראשון (שמסומן במספר 1) מקבל 12 נקודות, המקום השני 10 נקודות, המקום השלישי 8 נקודות, המקום הרביעי 7 נקודות וכך הלאה עד למקום העשירי שמקבל נקודה אחת בלבד. ההצבעה תסתיים ביום ראשון. בבקשה, למען העיקביות והנוחות, רשמו את שמות הקטעים שאתם מצביעים להם בשפת המקור. תהנו ביודלינג

pinprick

New member
יהיה נחמד לקבל המלצות..

אני מניחה שאני לא היחידה שאין לה מושג מי אלה

B a z a

New member
אל תקשיבי לאנשים כאן ../images/Emo13.gif

פעם היה כאן סקר על האלבום הכי טוב של פוקוס, ו "Moving waves" זכה במקום הראשון בפער גדול. אמנם זה עניין של טעם, אבל לדעתי האנשים כאן נפלו על הראש, Moving waves הוא לא אלבום כזה טוב, יש שם אמנם את הקטע הכי מוכר של הלהקה, הוקוס פוקוס, שהוא קטע מעולה, וגם יש את הקטע הארוך, Eruption אם אני לא טועה, שיש שם חלקים טובים אבל כיצירה שלמה הקטע הזה לא מחזיק מעמד לדעתי. לעומת זאת, Hamburger concerto, אלבום אחר של הלהקה, הוא יצירת מופת של פרוג סימפוני, שבו אין אף דקה רעה או משעממת. כמובן שזאת הדיעה האישית שלי בלבד, אבל לפחות הגויים מסכימים איתי - Hamburger concerto נמצא בטופ 40 בפרוגארכיבז, כאשר Moving waves לא נמצא בין 100 הגדולים. בכל מקרה, 2 האלבומים האלה מומלצים וכך גם Focus III, ששמעתי אותו חצי פעם אבל אומרים שזה אלבום טוב. ואף פעם לא מיותר לתת שוב לינק לוידאו של הוקוס פוקוס: http://www.youtube.com/watch?v=bpV5InLw52U

Metheny

Member
Focus III

אלבום טוב, במיוחד מומלצים הקטעים Sylvia ו- Questions - Answers... עם תפקידים מעולים של הגיטרה של אקרמן.

pinprick

New member
תודה רבה לכולכם!

בתקופת המבחנים (הבאה עלינו ל *%^(^%#*) צריך הרבה מוזיקה ...

למעלה