פרוביוטיקה

פרוביוטיקה../images/Emo240.gif

שלום רב קפצתי מפורום הורים לתינוקות,ואם אפשר אז שאלה. הילדה שלי בת כמעט 11 חודש. מאז שנכנסה לגן סובלת מוירוסים חוזרים, בעיקר שלשולים קשים, כאלו שכבר הובילו אותנו לבדוק אם היא לא התייבשה בשניידר. המליצו לי על פרוביוטיקה, כזו שמוחזקת בקירור. אשמח לדעת המלצות/השמצות לענין . יש לציין שבאופן כללי ולפני הגן הילדה בריאה ומקסימה. אנא תשובתכם הדחופה. אני ממש בלחץ, היא לא מפסיקה לשלשל מיום חמישי כל שעה... ותרביות לחיידקים וכו' שליליות. תודה

paluta

New member
רצוי לחשוב גם על פן אחר

השארת עולל במסגרת חדשה מחוץ לקן ההורים לרוב מלווה בתסמינים גופניים כמו שישולים וכיו"ב ככיסוי למצב הנפשי (המבטא קושי הסתגלות ואפקט הניתוק מההורה) שלחתי לך מסר בנדון.

איך לטפל בשלשול אצל ילדים

שני דברים שעובדים מאד מהר הם: לקחת קצת ערק על צמר גפן ולמרוח על הבטן כל שעה, שעתיים, תוך יום השלשול עובר או ללכת למטפל ברפואה סינית שיעשה לה מוקסה. תדאגי שתשתה הרבה, זה בטח משהו ויראלי מורן אבן

0 אור 0

New member
פרוביוטיקה ועוד

אכן פרוביוטיקה מאד מומלצת לשיקום הפלורה של המעיים שניזוקה מהמחלות החוזרות, לא יודעת אם דוקא הסוג הזה או אחר - חשוב לבדוק שזו פרוביוטיקה שמותאמת לגיל של הילדה, שהיא מחברה אמינה ושיש הרבה חידקים. מעבר לכך כדאי מאד לעבוד על חיזוק המערכת החיסונית של הילדה, לבדוק את נושא התזונה (אולי השתנה משהו כתוצאה מהיציאה לגן) וכמובן לחזק מאד מהפן הרגשי והנפשי

למעלה