"פרד מכה שנית"

ToryMaster

New member
זה לא שחור

כמו ששיער שחור הוא לא שחור. צבע שחור אמיתי לא קיים בטבע למיטב זכרוני, מדובר פשוט בגוונים מאוד כהים של צבעים שונים [חום במקרה של שיער, לדוגמה].

the ror

New member
שחור הוא מה שרואים כאשר אין אף

צבע/אור... סביר להניח שכמו שאמרת לא נמצא שחור אמיתי לגמרי אבל לענין אנושית בהחלט אפשרי להגיד על משהו שהוא שחור כי שאר הצבעים שיש בו זניחים או לא ניתנים להבחנה בעין אנושית... בקשר לצבע עין שחור אני לא חושב שיש דבר כזה...נראה לי שהחלק של הצבע של העין הוא חלק הכרחי ולכן הכרחי שיהיה צבע ולכן לא יתכן צבע עין שחור אבל אני לא בטוח בעניין...

Gummy Bears

New member
אז זה כנראה חום כ"כ כהה שהוא רק

נראה כמו שחור

the ror

New member
כנראה. תוספת לגבי מה שלא הייתי בטוח

בו... שאכן הקשתית ,שהיא תכלס מה לנותן את הצבע לעין, יש לה צבע ומרקם מסויים שמיוחד לכל אדם במנפרד(כמו טביעת האצבע) ככה שצבע העין הוא קים אצל כל אדם ככה שלא אפשרי צבע עין שחור לחלוטין אלא כמו שויקי אמרה כנראה שזה צבע מסויים שהוא כהה יחסית ולכן נראה כשחור...

אקרי

New member
זה היה בצחוק....ההומור פה ממש רדוד!

למרות שיש לי שיער בלונדיני,ואני שמה פאה

את לא צריכה להאשים את הכלל

בטעות של הפרט. הם סתם ניתחו את הנושא, הם הבינו שזה בצחוק, זה די ברור, רק הם ניסו להסביר למי שחושב שבאמת קיים צבע עיינים שחור, זה הכל.

the ror

New member
ואו, יש לי רשימה...

1)להארי:אל תסכים להלוות למודי(המזוייף) את מפת הקונדסאים!! 2)לרון:יא טמבל, למה לא מיד הזמנת את הרמיוני לנשף. 3)להארי: אם אתה תקוע במדרגה(בספר הרביעי) אז תזמן אליך את הביצה והמפה-אתה קצת קוסם שלא מזמן למד לחש זימון... 4)להארי רון והרמיוני: מתי כבר תתעוררו ותחליטו להיהפך להיות אנימגים-זה כל כך שימושי... 5)להרמיוני: אם יש לך רעיון חכם-תגידי אותו. 6)לדראקו(עד הספר השישי):תשיג לעצמך מטרות בחיים חוץ מלנסות לאמלל את כל מי שקשור לגריפינדור... 7)לכל הדמויות: אם אתה בקרב עם מישהו אז תשתקו אותו אל תזרקו עליו רגלי ג'לי או דברים כאלה... 8)לסריוס: אחרי 12 אתה מצליח לתפוס את פיטר שאתה יודע שיכול להפוך לעכברוש, אז אל תכבול אותו בשרשרת שברור לך שתוך שניה הוא יכול להיחלץ ממנה... 9)להארי בעיקר: יש לך מפת קונדסאים וגלימת היעלמות- תלמד לנצל אותם. ועוד..........

למס' 7 שלך אוסיף.

שאחרי השיתוק, תבעט לו בצלעות
ולגבי מס' 8, אם זה היה תלוי בסריוס פיטגרו היה כבר מת, ואז אין צורך בלכבול.

the ror

New member
מה גם שכל כך אין טעם בלכבול- הרי זה

מגביל גם את לופין ורון, אז מה הטעם...והיה צריך את פטיגרו חיי כדי להוציא ממנו עדות ככה שזה טוב שהארי מנע ממנו להרוג אותו אבל אפשר לחשוב שהם כאלה טמבלים שלא יודעים דרך יעילה יותר למנוע ממשהו מלברוח...

liorhikri1991

New member
טוב אז...

1)הייתי מציע לביל לברוח מפלר היא כזאת פקצה. 2)הייתי מציע לנוויל להתחיל עם לונה-וואי כמה שהם מתאימים-שני מוזרים. 3)הייתי מציע לסיריוס לרצוח את קריצ'ר גמדון הבית שלו. 4)הייתי מציע מציע לפרופסור פליטיק במקום לעמוד בשיעור שלו על הרים של ספרים לעשות לחש ריחוף קטן ופשוט. יש לי עוד טונות של הצעות פשוט אין לי זמן!

skaramoosh

New member
ררררר נוויל ולונה לא מתאימים!

נמאס לי שאנשים מניחים שהם מתאימים רק כי שניהם מוזרים. אבל הם מוזרםי בצורה שונה לגמריי! נוויל מוזר בצורה תפוחאדמתית ולונה שונה בצורה מאגניבה מסטולית ^^

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifאבל.. בדיוק בגלל זה אני אוהבת

את השיפ הזה! כי הם שונים

skaramoosh

New member
אבל אבל

נוויל לא ראוי ללונה >< לונה צריכה מישהו שאווה ^^ לונה/ דראקו זה שיפ יפה ^^ וחוצמזה נראה לי שנוויל בכלל הומו

CoralP

New member
נוויל../images/Emo187.gif

אנס זאופיל. טרבור המסכן בורח כל פעם מחדש
לונה צריכה מישהו יותר טוב

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifהו, לונה/דראקו גם נשמע טוב^^

למרות שעוד לא קראתי אחד. אם יש לך תשלחי ליD:

בנוגע שני

ב"ה רולינג דוחה מכל וכל את העובדה שהם אי פעם יהיו ביחד. היא אפילו די נגעלה מהחשבה הזאת חח

למעלה