"פרד מכה שנית"

"פרד מכה שנית"

כן, הנה התגובה שלי לאחיין העלוב שלי, שחושב שבזמן קצר יצליח לשבור תהילה של חודשים.
אז הנה שעשועון חביב: לו אתם יכלתם לכנס לסיפור ולהתלוות להארי, ולדמויות האחרות, מה הייתם מיעציים להם ולמי? אני למשל מציע להארי ולאחי רון, שבפגישה הבאה שלהם עם בנות המין השני, שישימו קצת בושם איכותי, ולא את הפליט לשירותים ששמו בנשף בשנתם הרביעית.
( גיליתי לכם קצת סודות מאחורי הקלעים.
)

dוDav

New member
חחחח שאני אבין

אתם פשוט יושבים לכם בבית ומחפשים ביחד רעיונות לשעשונים חדשים?

ביחד? שאני השתף פעולה איתו?

סתם... האמת כבר שבוע לא נפגשנו. את השעשועון הקודם שלו ידעתי אליו לפני שפירסם כאן, כי הוא התייעץ איתי בעניין, ואמרתי לו שזה רעיון טוב. אבל מה שבא אחר כך, זה כל אחד ושגעונותיו שלו. אבל תודי שבזכותנו הפורום קצת פעיל יותר כרגע.

lorda

New member
../images/Emo6.gif

XD אמממ הייתי מציעה להרמיוני ל.... אכול צפרדע?

אקרי

New member
הייתי מייעצת לרון והרמיוני

להחליט שהם זוג,לפני שהם רוצחים אחד את השני

Lion_Heart

Well-known member
אכן כן

או תתנשקו או תהרגו אחד את השני...מה שבא קודם

ZoHaRoT

New member
אמממ....

הייתי מציעה לך ולג'ורג' לפתוח סניפים בכל העולם... ולצ'ו הייתי מציעה לעזוב את מייקל... הוא סתם בכיין :)

אלאנקה

New member
../images/Emo113.gifמה דימיונית?../images/Emo7.gif

הוא אמיתי!
ביקום אחר, במימד אחר...
(וכמוהו כל השאר, כמובן)

כן, אני יודע, אבל מוגלגים

לא מבינים בעולמות אחרים שמעבר, וחבל אבא מאד היה רוצה לפתוח חנות לשטקרים וחפצי מוגלגים קסומים, ברחוב מוגלגי.
נ.ב - ג'רארד בסדר, אך גדילן קוץ-רגל שולט !

אלאנקה

New member
../images/Emo113.gifאוי, מה יהיה עם המוגלגים

האלה?כ"כ אטומים... נ.ב:ברור. אני לא מבינה מה כולם שונאים קנדרים!! ופיזבאנים!! אוך, מה היה קורה אם היו קנדרים כיום.... היום בבתי הכלא זה דלתות חשמליות לא?XD

אקרי

New member
יש לי עצה להארי!

אם זה מעצבן אותו שכולם אומרים לו "יש לך את העיניים של לילי", אז שיקנה עדשות חומות,כמוני!

אףפעם

New member
רגע תני לי להבין...

אני מקווה שאת אכן בת ועם לא עמך הסליחה... יש לך עניים בצבע שחור/ירוק/כחול (מחקי את המיותר). וקנית עדשות מגע חומות? (כי זה לגמרי דבילי לדעתי...)

למעלה