פרדסיה?2. אני נמצא בחו"ל. וכשהייתי בארץ יצאתי עם אחת מפרדסיה בשם שקמה. מישהו/י מכיר? תודה.
W WIZEGUY21 New member 15/11/04 #1 פרדסיה?2. אני נמצא בחו"ל. וכשהייתי בארץ יצאתי עם אחת מפרדסיה בשם שקמה. מישהו/י מכיר? תודה.
W WIZEGUY21 New member 17/11/04 #7 פרדסיה? אתה גר בפרדסיה? יש לה שיער שחור מתולתל. גובה 1.70הייתי אומר. נוהגת על פג`ו206 כסף/תכלת. מכיר? תשאל מישהו אם מכיר. בבקשה.
פרדסיה? אתה גר בפרדסיה? יש לה שיער שחור מתולתל. גובה 1.70הייתי אומר. נוהגת על פג`ו206 כסף/תכלת. מכיר? תשאל מישהו אם מכיר. בבקשה.
W WIZEGUY21 New member 23/11/04 #10 פרדסיה? אני מבין שאף אחד לא מכיר. מצטער שבכלל הפרעתי לכם. אני אצטרך להתגעגע וזהו.
W WIZEGUY21 New member 23/11/04 #12 ילדונת? לא חושב שאני אמצא אותה אי פעם. אני מתיאש. היא הכי חמודה שהכרתי. מה לעשות, ככה זה בחיים. תודה על היחס.
ילדונת? לא חושב שאני אמצא אותה אי פעם. אני מתיאש. היא הכי חמודה שהכרתי. מה לעשות, ככה זה בחיים. תודה על היחס.
W WIZEGUY21 New member 23/11/04 #13 ילדונת? לא חושב שאני אמצא אותה אי פעם. אני מתיאש. היא הכי חמודה שהכרתי. מה לעשות, ככה זה בחיים. תודה על היחס.
ילדונת? לא חושב שאני אמצא אותה אי פעם. אני מתיאש. היא הכי חמודה שהכרתי. מה לעשות, ככה זה בחיים. תודה על היחס.