איי, איי-
בהחלטאיי, איי-
איזה זמר, איזה זנאי
לא הבנתי. מזתומרת מת כמו שצריך?מת כמו שצריך - טרף את החיים בכל הכוח ולא נאלץ לסבול את תוצאות הטריפה בגיל 80![]()
אנשים במדינות מערביות עדיין מתים מאיידס ?בהחלט
לא הבנתי. מזתומרת מת כמו שצריך?
אכן טרף את החיים, אבל שנותיו האחרונות היו מלאות בכאבים, פצעים, זיהומים, עיוורון, פצעים בגרון וירידה במשקל ועוד קטסטרופות.
משערת שכן, כי יש כל מיני (אולי מהגרים לא חוקיים, צרכני סמים, עבריינים שלא רוצים מגע עם הרשויות) שלא נבדקים וכשהמחלה מאובחנת, המצב כבר לא ניתן לטיפול.אנשים במדינות מערביות עדיין מתים מאיידס ?
לצערו ולצערינו.
ברם, אבל ואך - דולי פרטון נפרדה מאיתנו בגיל 80,] גם טים קארי מטרנססקסואליה נפרד מאיתנו בהגיעו לגבורות.לצערו ולצערינו.
לעומתו, להבדיל, טפו טפו, שלום חנוך חגג השבוע 80.
ברדיו חגגו לו היום והיו יופי של שירים לאורך כל היום.
היתה עוד איזו שחקנית שנפטרה ב 1 בספטמבר האחרון .. לא מישהי שיש לי מושג מי היא.ברם, אבל ואך - דולי פרטון נפרדה מאיתנו בגיל 80,] גם טים קארי מטרנססקסואליה נפרד מאיתנו בהגיעו לגבורות.
ומה עם פרדי המזוייף ?פרדי מקורי לא חוגג 80...........
פרדיי בכלוב.ומה עם פרדי המזוייף ?
אולי אני טועה, אבל להבנתי, פרדי מרקיורי לא "הודה" שהשירים רפסודיה בוהמית ו Love of my life נכתבו לאותה אשה וזו רק אחת מהפרשנויות. (פרשנות אחרת מדברת על מנהל איזשהו שעבד איתו והיתה בינהם מערכת יחסים).אגב שני השירים האלה, love of my life ורפסודה בוהמית נכתבו לאותה אשה.
מרי אוסטיןבטח ה AI ידע לנקוב בשמות שאני ממש לא זוכרת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.