פרדיסו

פרדיסו

התחשק לנו משהו לא מתוחכם קולינרית וארנקית ומצאנו את עצמנו במרכז הישן של ברודצקי. כמה כסאות קש ושולחנות עץ, שמשיות גדולות -הרבה צל, ירוק ופסטורליה שקטה של בין 14.00-16.00 תפריט מגוון, אבל לא מגוון מדי ומלצר כל כך נחמד
. הזמנו סלט טונה שבא קצוץ על סף הטחון
עם 4 כדור סלט טונה טוב עם חסות מתחת- מנה גדולה, טעימה ומשביעה. המהמם לקח כבדי עוף שבאו עם המון בצל ופטריות טריות על מצע של פרוסות תפו"א רכים- מצויין. להפתעתינו הרבה הונחו על שולחננו מדגם קט של מתאבנים- חצילים קלויים בבלסמי ושום- מעולה שרוכי גזר בלימון- נחמד פלפלים קלויים בשמן זית ורוזמרין סלט קצוץ כיכרונת לחם (מחוממת, אבל נחמדה) עם 3 קולות- 83 שקלים ישראלים. אחזור, תודה, שלום.
(נקודת חיובית להיום)לחברתי גלית נולד 3600 ק"ג של אושר ויופי טהור
אז בדרך המפרכת
ליולדות א' עברנו במתחם ויצמן החדש והתרשמנו מאד- מבחר כלבבי של חנויות, מתוקה, ארומה, מקדונלד וד"ר לק- אחלה מיקום.

neta2

New member
נכון מקום חמוד? ניסינו אותו כבר

לפני חודשיים ומאד אהבנו.. גם קרוב לבית
מזל-טוב לחברתך. ונשי
לך

liti

New member
יופי טופי ../images/Emo8.gif

נחמד שמצאתם מקום נחמד ליד הבית. אולי ננסה בהזדמנות...

meravbr

New member
נשמע ממש כיף שיש מקום כזה ליד

הבית, צריך לקבוע שם מתישהו
ולגבי מרכז ויצמן - בדיוק גיליתי שיש שם ג'ימבורי לקטנים (ולא יקר), אז יש לי יסוד סביר להניח שאני הולכת לפקוד אותו די הרבה בחורף הקרוב עם החברות והקטנים.... במיוחד גם בגלל המתחם שכולל ארומה, מתוקה וכו'... שיהיה במזל לחברה !

meravbr

New member
לפי מה שהבנתי ב"מרכז ויצמן" עצמו

שסמוך לבי"ח איכילוב (איפה שממוקמים ארומה, מתוקה וכל אלו שאמא של דברה עליהם). הכניסה לפי מה שאמרה לי חברה - 12 שח (בעזריאלי, למשל, זה 20 ומלא מלא מלא ובמיוחד בחגים). נראה לי נדגום אותו מתישהו בקרוב.

meravbr

New member
../images/Emo24.gif

תבואי איתנו בהזדמנות הקרובה
תהיי חלק מצוות המשגיחים

חמניה1

New member
מרב תספרי לי גם מה דעתך על זה

אני מחפשת פעילויות לחורף עם הקטנטנה שלי. רומי, מנסיון של בר בת ה- 8 חודשים ג'ימבורי לא מתאים כל כך לפני שהם זוחלים.

meravbr

New member
כן, בהחלט כדאי שיגיעו לגיל זחילה,

למרות שיש ג'ימבורי שיש בו גם פעילות לקטנים יותר כמו בריכת כדורים שהם "טובעים" בה (כמו בעזריאלי). שווה לברר עם הג'ימבורי עצמו...

עמית@

New member
קצת מוקדם מדי ל5 חודש

הייתי במרכז ויצמן ודי נחמד- נקי מאוד. אפשר לקבוע שם מפגשפורום קטן
(יש ליד ארומה משובח)

רומי 007

New member
ראיתי את המקום!!!!

אתמול הלכנו לבקר חברה שילדה בליס ובחזור נכנסנו לקניון השומם (בשישי בערב פתוח רק ארומה) ובדקנו מה יש שם. אכן מרכז מוצלח. לא רחוק מהבית ומרחק יריקה ברגל מאחת מחברותי הטובות. הג'ימבורי במרתף - מסודר ומאובטח קר בקיץ חם בחורף. אחלה מקום והסניף של מתוקה ליד הסניף של ילדותי..... אוף - מסוג המרכזים שצריך להכנס אליהם אחרי שבודקים את מצב האובר דראפט.

למעלה