פרדייס הוטל 2

Gazoyz

New member
פרדייס הוטל 2

תגידו יהיה בסוף פרדייס הוטל 2 ? או שגן עדן לנצח זה ההמשך הרישמי ? ופרדייס הוטל ישראלי יהיה ? בתודה מראש ..

yes REAL

New member
Forever Eden היא לא ההמשך הרשמי

וכרגע לא קיבלו החלטה האם להמשיך אותה לעונה נוספת. במידה ו"עדן" תצליח (מה שלא נראה כרגע) לא נראה לי שממש יהיה להם טעם להעלות עונה נוספת של פרדייז. את הפורמט בארץ רכשה המחלקה הבינלאומית של אולפני הרצליה (מקבוצת "תיא תקשורת") ורן תלם יערוך אותה. בין זה לבין עלייתה לאויר בגירסא ישראלית יש עוד זמן, ימים יגידו מה יקרה.

Gazoyz

New member
מזתומרת יש עוד זמן ?

במידה ויהיה פרדייס הוטל ישראלי זה לא יצולם בקיץ הקרוב ?

yoooni

New member
למה ש Forever eden לא תצליח?

אני צופה בסדרה והיא פשוט מעולה... הדבר היחיד שקצת כואב לי זה שמתעללים באנשים נפשית בצורה מוגזמת.

אולי בגלל שזה אבד מהריאלטי שלו..

זה הפך יותר מידי לאופרת סבון מתמשכת.. 3 שנים בניתוק מהחיים!?.. בשלב מסויים בטוח יגידו להם מה לעשות ולהגיד כדי לא לשעמם ת'קהל..

ronelias

New member
רגע שאני אבין משהו

FOR-EVER-EDEN זה לא ההמשך של פרדייז הוטל? מה ההבדל שם ? מה יש שם שאין בפרדייז ווהפך מה החוקים מישהו יכול לפרט על הסידרה... אבל בלי ספויילרים...כאילו תסבירו איך הכל הולך מי המנחה ...כמה אנשים וכו'..

ronelias

New member
שאלה לגבי ForEver Eden

FOR-EVER-EDEN זה לא ההמשך של פרדייז הוטל? מה ההבדל שם ? מה יש שם שאין בפרדייז ווהפך מה החוקים מישהו יכול לפרט על הסידרה... אבל בלי ספויילרים...כאילו תסבירו איך הכל הולך מי המנחה ...כמה אנשים וכו'.. כל הזמן מדברים פה על זה...ואין על זה פרטים... האנשים מתחלפים? כל כמה זמן? תנו לי דוגמא לפניות שהיו ..בלי ממש לספיילר... תודה אני מחכה לתשובה...

למעלה