פרדייס הוטל 12.1

EdgeHead

New member
טוב שהוא עשה את זה

לדעתי הוא אמר דברים גם ממש נכונים,אנשים שוכחים שזה משחק ואם הוא לא היה עושה את זה,אז עוד כמה פרקים מישהו אחר היה עושה את זה,מישהו היה בסופו של דבר צריך לעשות את זה..וטוב שהוא עשה את זה כי כבר באמת נמאס מכל הבולשיט הזה של הקליקות ובטח שמטוני שחושבת שהיא מנהלת את המקום..

EdgeHead

New member
טוב שהוא עשה את זה

לדעתי הוא אמר דברים גם ממש נכונים,אנשים שוכחים שזה משחק ואם הוא לא היה עושה את זה,אז עוד כמה פרקים מישהו אחר היה עושה את זה,מישהו היה בסופו של דבר צריך לעשות את זה..וטוב שהוא עשה את זה כי כבר באמת נמאס מכל הבולשיט הזה של הקליקות ובטח שמטוני שחושבת שהיא מנהלת את המקום..

pertal

New member
אוקי אממ../images/Emo58.gif

קית לא הפסד .... הוא בהחלט הגבר שבגברים... חח רוב הגברים היו משתינים במכנסיים אחרי שטוני מתנפלת עליהם... ראיתם את דייב?? טוב בעיקרון הברית המנצחת תהיה של שרלה דייב טרה וכמובן קית... וארבעתם יהיו או לפחות היו אמורים להיות המנצחים הגדולים.. אבל בגלל בגידה של שרלה הם יהיו רק 3.... אמממ עכשיו הברית שלהם תתחיל להפטר מאלה שהיו מההתחלה אחד אחד.... מה גם שהם יחזרו בעתיד למלון.... מזה עתיד?? משהו באזור ה6 בפבואר הסדרה נגמרת..... אבל שמעו... אתם יודעים שכל אורחי העבר של המלון מצביעים למנצחים?? אז כנראה שעדיין יש להם כבוד לקית... ולדעתי הוא יהפוך להיות מקובל...

קית זבל!

קית חתיכת זבל.. איך הייתי עצובה כשזאק הלך..<למרות שלא סבלתי אותו בהתחלה> ואניי מזה שמחה שאיימי תעשה לו את המוות
קית הזה דומה לגוש חרא עם זוג עיינים!

בעצם זה לא כל כך ברור שהוא יעוף כי

הבא שיבוא יכוליות שיעיף את אלכס בו דייב אוו אותו ויכוליות שהוא יצא גבר כמו קית ולא יעיף את קיט אלא את אלכס למרות שאני לא רוצה שהוא יעוף אבל אין מה לעשות..

nili האחת

New member
מה יהיה עכשיו דרדסית?

וואלה איזה באסה אני לא רוצה לראות יותר בגלל הקית' המגעיל הזה ! מה איימי תעשה לדעתך תישאר או תלך בעקבות האהבה ...

אני לא מסכימה איתך..

איימי לא תשכח את זאק.. כי אני יודעת שהם יהיו ביחד במציאות.. ז"א אחרי התוכנית ...

הם כבר ביחד!!!

הם גרים ביחד... ויש ראיונות באתר של בייביבלו ושם זאק מספר שהוא אף פעם לא הרגיש כלפיי מישהו כמו שהוא מרגיש כלפייה... והוא אמר שהוא מאוהב בה בטירוף ורוצה לחלוק איתה את שארית חייו...

יאאלה הלוואי בפרק של הבנות עוד יומ

יומים שיעיפו את טוני נימאס כבר ממנה מתחילה לעלות לי על העצבים יותר מדי זותי..

babyblue22

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifשלום לכולם!!!

באתר שלי של פרדייז הוטל הוספתי ראיונות שהמתמודדים עשו ברדיו, זה נמצא בעמוד הסירטונים.. יש גם ראיונות עם בו וזאק.. תהנו.. שירי

ספירוש16

New member
איך אני שמחה שזאק עףףף

שונאת אותוווו! ואת איימי... ואת כל החבורה הזאת שלהם.. פעם אהבתי את אלקס אבל גם זה מתחיל לעבור לי! מתה על בו.. הוא מלך ואני מטורפת עליו! טוני הזאת חשה שולטת, קית' ענה לה יפה ואני ממש אוהבת אותו על זה שהיה לו את האומץ להעיף את זאק!

לדעתי.....

אני מזה שמחה שהעיפו את זאק בגלל שהוא מרשה לעצמו יותר מדי אז הגיע הזמן....מצד שני עצובה כי אחרי מה שהוא סיפר על אמא שלו וכל זה ריחמתי עליו....(איימי וטוני צריכות לעוף דחוף הם כאלה סנוביות ועכשיו תראו כמה הם יצעקו על קית בגלל שהוא העיף את זאק..בסך הכל היה צריך להעיף מישהו והוא העדיף להעיף אותו.....)

הוא לא אידיוט

הוא פשוט נאמן.. והוא אחד האנשים שלא מוכן לדרוך על אחרים כדי לנצח.. אמיתי פשוט

למעלה