פרדייס הוטל 12.1

לירון

New member
קית הוא בן בן בן

זונה בתחת הוא זרק את אוהובי הוא לא מיתבייש כוס אימו העושה חמוצים הזאת זאק הכי כוסון בעולם אני אוהבת אותו !!!!!!!!!!!!!!!!1

מיס קיי

New member
צודקת!!!!....היי אני חדשה בפורום...

אני כל כך שונאת את ק'ית עד כמה שזאק שחצן הוא גם חתיך... ואני רציתי שהוא ישאר!!....מה התכנית שווה בלעדיו?! יאק ולא מעיפים את טוני וכל הכבוד לה שסוף סוף אישה יודעת לעמוד על שלה ולא להישבר מול גבר כמו שאר הפריחות!! וממש כואב לי בשביל זאק....מואה בייבי!! מה קרה לאמא שלו?!

¥ Adi ¥

New member
../images/Emo45.gif בקשר לטוני

סוף סוף מישהי שעומדת על שלה! וברוכה הבאה!

סליחה אבל,

היא לא אישה. היא גבר. והיא לא "עומדת על שלה". היא פשוט יוצאת משליטה.

מיס קיי

New member
היא אישה לכל דבר.

עצם העובדה שלגברים קשה לקבל אותה כי היא חזקה ולא מפחדת להראות את מי שהיא באמת...היא לא מושלמת....אך אחד אינו מושלם אבל עם כל הכבוד...יש לה המון אומץ... *מתגעגעת לזאק הוא כזה חתיך אלוהים**

אל תבלבלי חוזק עם אגרסיביות

אם היא היתה חזקה כמו שהיא נראית היא לא היתה מתפרצת כל הזמן ומתפרקת. וגברים חוששים מה"מאצ'ואיות" שלה.. גם אני הייתי חוששת. אישה מאיימת במיוחד.

מיס קיי

New member
אולי אבל אני לא ממש מסכימה איתך.

ובבקשה תסבירו לי מה נסגר עם אמא של זאק?

חח בטח כנראה היה שחצן שהיה ילד

בגלל זה ברחה לו חח אלק טוני אישה שיודעת לעמוד על שלה חח מצחיק כל פעם עוזבת את השולחן ובוכה כמו ילדה קטנה וצועקת על כל העולם כאילו מי היא נימאס ממנה הגיע הזמן שמישהי תעיף אותה..

מיס קיי

New member
אמא שלו נטשה אותו?? איכ!~

ובקשר לטוני תחשבו ותגידו מה בראש דעתי אישה חזקה....

זה ממש לא מצחיק..

תחשבו על בן אדם שעובר טראומה בחיים שלו, אז מן הסתם שהוא יגיב ככה לכל אחד! אם תשמעו ראיון איתו תבינו שהוא באמת לא בן אדם רע, והוא באמת אוהב את איימי והם ביחד עכשיו.. ואל תשכחו, זו תוכנית העורכים מורידים הרבה הרבה דברים בעריכה כדי לספק "אקשן" לתוכנית.. את הדברים הטובים והיפים לא מראים.. וחבל...

מיס קיי

New member
איימי וזאק חיים ביחד? אבל הוא שלי!!

כועסת פוייה!@!!! אני רוצה את זאק הוא אמור להיות שלי!!! איכססהה אני חולת נפש אובססיבית !!! למישהו יש תרופה? אני מפתחת ציפיות לשווא....

למעלה