LeAnnDyIan
Well-known member
אל תאיימי עליי כי זה יגמר רע בשבילךלטובתך ולטובת אוברי אני מקווה שזה נכון.
אל תאיימי עליי כי זה יגמר רע בשבילךלטובתך ולטובת אוברי אני מקווה שזה נכון.
זה מאוד מעניין.קולינס הולך ישירות לגבריאלה לשאול אותה למה היא עזרה לו בחקירה.
נראה שהיא חוששת לדבר שם אז הם יוצאים לטיול בעיר.
במהלכו היא מספרת לו כמה דברים מעניינים, כמו זה שהיא היתה אחראית על תכנון העיר-בונקר שלהם מבחינה פסיכולוגית-סוציולוגית,
עד שלא יבהירו אם יש שם גלידה או אם מגדלים קקאו אז אני לא רגוע.שהיא זו שדאגה שיהיה שם צ'יפס-עם-גבינה (אישה שיודעת מה חשוב!),
זה ממש מעניין. והסביר את הקטע בהתחלה שהיא רוצה פרצופים. היא רואה את כל הפרצופים של האנשים שהיא עברה על התיקים שלהם ודחתה.שהיא זאת שגם בחרה את האנשים שיהיו שם ובין השאר גם אותו - בגלל שראתה בו מישהו שיעשה תמיד את הדבר הנכון.
זה היה חיבור טוב.שזה דבר שאפשר להבין לגביו מתוך הסיפור על אבא שלו ועל כך שהוא זה שאילץ אותו לפרוש בניגוד לרצונו אחרי שחלה בפרקינסון (למרות שלא מייד אחרי שהוא גילה את זה, לא ברור כמה זמן אחרי בדיוק).
היא בכלל גם זו שבחרה אותו לתפקיד מנהל האבטחה של הנשיא (ולא הנשיא עצמו, כפי שהוא נתן לקולינס להבין בראיון שלו שראינו, כלומר הנשיא בעצם חירטט לו בראיון הזה, הוא אפילו לא קרא את התיק שלו וגם לא של אף מועמד אחר לפני כן).
זה כאילו סביר כי היא צריכה שגם יהיה רעש רקע של מים, גם שהם יהיו מאוד קרובים וגם שזה לא יראה חשוד למי שמסתכל מבחוץ.ואחרי כל היום שלהם ביחד היא מביאה אותו אליה ומכניסה אותו הביתה לסקס במקלחת, מה שנראה שהיה מתוך כוונה להעביר לו את המסר שלה מבלי שמכשירי ציתות ישמעו:
הייתה לי תחושה מוזרה שקולינס סומך בו עד כדי כך.מסר מהנשיא שאם יקרה לו משהו עליה למצוא את קולינס ולהגיד לו שבילי פייס הוא אדם מסוכן.
אני ממש לא אתפלא.* האם השעונים החכמים שיש לכולם בבונקר (ונראה כאילו אולי אסור או אי אפשר להוריד אותם) הם גם מכשירי ציתות? נראה כאילו גבריאלה חושדת כך (או יודעת שכך).
כן, זה היה נחמד.הסיפור של קולינס על אבא שלו היה מאוד מקסים ומרגש, למרות שגם עצוב, אהבתי את השיחות שלהם.
וואו, אפילו לא חשבתי שאולי רובינזון בהריון. כאילו שכחתי את החוק הראשון של סדרות טלוויזיה: אישה מקיאה=היא בהריון.בינתיים:
הסוכנת רובינזון נוכחת בניתוח שלאחר המוות של הנשיא ביחד עם סינטרה, ואח"כ מקיאה. אני מקווה שזה באמת רק מלראות את הגופה שלו ולא כי היא בהריון ממנו.
אבל גם סינטרה מקיאה (או לפחות עושה קולות של מקיאה, כי אותה לא ראינו אז אולי היא רק העמידה פנים של בנאדם עם רגשות רגילים).
הרגיש לי שפתרו אותם יותר מידי בקלות על כך שהם כיבו את המצלמות באופן קבוע.מתברר לנו ומהר מאוד גם לרובינזון, שמי שניתק את מצלמות האבטחה, ועשה את זה לא בפעם הראשונה, היו צמד המאבטחים בילי ומה שמה הצעירה.
(זה די מביך שהם היו עושים את זה באופן קבוע וזה לא התגלה עד שבאמת קרה משהו)
אז רובינזון מנסה לעשות שואו מהגילוי הזה מול סינטרה, אבל זה קצת מתפוצץ לה בפנים כשהצעירה לכאורה מתוודה שהם סתם עשו את זה בשביל לשחק בווי ולמדוד גרביים של הנשיא ולעשות כל מיני שטויות כאלו, כי "במילא לא קורה שם כלום אף פעם".
כיוון שכבר ראינו שיש ביניהם רומן אז נראה סביר יותר שהם עשו את זה בשביל לעשות שם סקס, ושהמאבטחת המציאה את שאר הדברים.
אבל לאור סוף הפרק: אולי שהנוהג שלהם לכבות את המצלמות היה כתכנון שזה לא יראה חשוד כשזה יקרה בליל הרצח... (ע"י אחד מהם לפחות).
אני פחות חושד בה, אבל גם אפשרי.אז בסוף הפרק אנחנו מגלים כאמור ש"בילי פייס הוא אדם מסוכן", שהוא מתצפת על הבית של קולינס מבחוץ ויש לו אקדח ברכב.
לא שזה בהכרח אמור להיראות חשוד - הוא מאבטח, הייתי מתפלאת אם לא היה לו אקדח, אבל אחרי דבריה של גבריאלה, בנסיבות של הסצינה ושל הפרצוף שהוא עושה, זה מרגיש כמו אמור להגיד לנו שהוא החשוד העיקרי שלנו עכשיו.
למרות שלא הייתי שוללת חשד גם מהמאבטחת הצעירה.
כן זה מצחיק.עוד משהו שקורה בפרק זה שהנשיא החדש שסינטרה מינתה לחוץ מאוד להכנס לתפקיד שהקודם שהיה בו נרצח, אז מבחינתה הוא נוירוטי. (מבחינתי הוא בנאדם נורמלי עם יצר הישרדות תקין).
בכל אופן סינטרה די בקלות שולטת בו ובאישתו. (יש רגע קצת משעשע כשהוא מנסה להפגין סמכות ואומר לסינטרה "אז זה הכל." והיא עונה לו שזה המשרד שלה).
זהו שכשהם באו לאכול את הצ'יפס גבינה הזה אז היא אמרה משהו כמו "כמובן שפה זה גבינת-קשיו" כלומר כאילו זה ברור שזה לא גבינה אמיתית וזה גרם לי לתהות אם בעצם שם אין שם מזון מהחי.זה מאוד מעניין.
גם הקטע על הקלטות החרקים.
זה מזכיר לי שבפרק הראשון ראינו שגם יש להם ברווזים מזוייפים באגם. אני תוהה אילו בעלי חיים דאגו כן להציל אם בכלל. באופן כללי בשביל מערכת אקולוגית יש הרבה חיות שנחוצות. אם כי הרבה מהפעולות שלהם אפשר לשכפל כיום בדרכים אחרות.
אני בטוחה שיש להם שוקולד, הם לא משוגעים. יכול להיות שכמו הגבינת קשיו שהיא אמרה הם עושים את זה מכימיקלים מלאכותיים ולא מגדלים קקאו.עד שלא יבהירו אם יש שם גלידה או אם מגדלים קקאו אז אני לא רגוע.
אה וואלה, שכחתי מזה.זה ממש מעניין. והסביר את הקטע בהתחלה שהיא רוצה פרצופים. היא רואה את כל הפרצופים של האנשים שהיא עברה על התיקים שלהם ודחתה.
בשביל מה ליהקו חתיכים אם לא יעשו איתם כלום?זה כאילו סביר כי היא צריכה שגם יהיה רעש רקע של מים, גם שהם יהיו מאוד קרובים וגם שזה לא יראה חשוד למי שמסתכל מבחוץ.
ובכל זאת מרגיש כמו תירוץ תסריטאי לסצנת כמעט סקס.
כן.הרגיש לי שפתרו אותם יותר מידי בקלות על כך שהם כיבו את המצלמות באופן קבוע.
כן זכרתי את האקדח של קולינס וההערה שלו. אבל עדיין לא חשבתי שזה סביר שלא יהיו להם נשקים אמיתיים כמאבטחי הנשיא. אבל באמת כמו שאתה מסביר את זה נשמע הגיוני.אגב, לגבי האקדח - בפרק הקודם לפני שחקרו את קולינס אז לקחו ממנו את האקדח והוא אמר שזה יותר כמו רובה נרף, כלומר אין לו אקדח אמיתי אלא משהו כנראה עם כוח הלימה ועצירה אבל אולי לא קטלני. גם ראינו את זה וזה לא נראה כמו אקדח רגיל. האקדח של בילי כן נראה אקדח רגיל.
זה אגב מאוד הגיוני שאם לוקחים קהילה גדולה, אבל מוגבלת של אנשים למקום סגור וירצו לוודא שהם לא ימותו בכמויות אז ימנעו הכנסה של אקדחים רגילים.
תכלס.במיוחד כשמדובר באמריקאים שיש להם נטייה מוזרה למקרי ירי המוניים.
זה בדיוק סוג ההסתבכויות שאין לי כוח אליהן!בכל מקרה אם אנחנו מתחילים לתהות לגבי מה קורה העניין, ובהנחה שבילי באמת אחראי על מה שקרה, אז ברור שזה רק חלק קטן מזה. קודם כל אם בילי עשה משהו עם הסוכנת אז הגיוני שהיא אליבי שלו. כלומר הגיוני שהוא כיבה את המצלמות ועשה איתה שטויות כדי שמישהו אחר יוכל להכנס ולרצוח את הנשיא.
אבל מעבר לכך השאלה הגדולה ביותר היא: אם הנשיא חשד בבילי, אז למה הוא מסר לגבריאלה לספר רק לקולינס על זה? למה לא לספר לסינטרה על זה? אפילו נגיד שהוא רק חושד בו, ולא יודע מי אולי משתף פעולה עם בילי, למה הוא לא סומך על סינטרה? העניין הוא שעושה רושם שסינטרה מנהלת שם את הכל. אם היא רוצה את הטאבלט הגיוני שהיא יכולה לקחת אותו.
כלומר בהחלט יכול להיות שסינטרה ניהלה את בילי והרצח והגנבה מהצד ועכשיו מעמידה פנים שמאוד חשובה לה החקירה. ויכול להיות שהיא הייתה צריכה לעשות את כל זה בצורה הזאת. אבל אם הנשיא חשד אז או שהוא חשד גם בסינטרה ואז הגיוני היה שהוא היה אומר לגבריאלה למסור גם את זה לקולינס. או שהוא לא חשד בסינטרה ואז הגיוני היה שהוא היה מספר גם לה שהוא חושד בבילי.
כן, זה טריק מוכר. אבל פחות נראה לי שהסדרה הזאת היא בקטע הזה. מקווה שאני לא טועה.אני מקווה שזה לא עניין שסתם גורמים לנו לחשוב שבילי חשוד ואז פרק הבא נבין שהוא לא. (דבר שנפוץ בסדרות whodunit כמו רק רציחות בבניין)
כן, בהבדל שבסדרה מדובר באנשים הרבה יותר רציניים וחכמים.מאוד מאוד ברור מי כאן הבוס, ועושה הרושם שזה היה ככה גם עם קאל עוד לפני האפוקליפסה. כלומר לחלוטין מה שאנשים כיום חושבים על אילון מאסק.
אני אוהבת שהוא לא מבזבז זמן וישר חותך לענין. היא לעומת זאת...קולינס הולך ישירות לגבריאלה לשאול אותה למה היא עזרה לו בחקירה.
כל הקטעים האלה היו האהובים עליי בפרק. שזה מצחיק כי מצד אחד ממש רציתי לדעת כבר למה היא רשמה את המסר הזה על כף היד שלה, אבל כל המריחות זמן האלה שלה עם הסיפורים על מאחורי הקלעים של הבונקר היו לי הרבה יותר מעניינים מלדעת מה המסר הזה אומר.במהלכו היא מספרת לו כמה דברים מעניינים, כמו זה שהיא היתה אחראית על תכנון העיר-בונקר שלהם מבחינה פסיכולוגית-סוציולוגית,
שהיא זו שדאגה שיהיה שם צ'יפס-עם-גבינה (אישה שיודעת מה חשוב!),
שהיא זאת שגם בחרה את האנשים שיהיו שם ובין השאר גם אותו - בגלל שראתה בו מישהו שיעשה תמיד את הדבר הנכון.
מה שגרם לי לאהוב את השיחה הזאת שלו עם קולינס יותר. כי העובדה שהוא לקח את המילה שלה וזרם איתה בלי כל מיני הערות עוקצניות כאלה של 'אני לא בחרתי אותך' או 'לא אכפת לי מספיק כדי לבחור אותך' כדי לתת לקולינס הרגשה טובה שהוא נבחר כי הוא הכי ראוי בעיני הנשיא. וגם זה שהנשיא מוכן לסמוך על האנשים סביבו שידעו מה טוב בלי לחשוב שהוא יודע הכי טוב או שהמילה שלו היא היחידה שקובעת ובאמת למכור את זה כאילו זה הרצון שלו היה מצוין בעיני. נכון שאפשר להסתכל על זה כאילו הוא לא שם זין ולא אכפת לו משום דבר שקורה סביבו, אבל אם זה היה נכון אז למה לשחק את המשחק הזה עם קולינס ולהעמיד פנים שהוא קרא את התיק שלו והוא בחר אותו בעצמו. אפשר בקלות להגיד "הצוות שלי בחר בך, התפקיד שלך, בהצלחה". אבל אולי אני סתם קוראת יותר מידי לתוך זה.היא בכלל גם זו שבחרה אותו לתפקיד מנהל האבטחה של הנשיא (ולא הנשיא עצמו, כפי שהוא נתן לקולינס להבין בראיון שלו שראינו, כלומר הנשיא בעצם חירטט לו בראיון הזה, הוא אפילו לא קרא את התיק שלו וגם לא של אף מועמד אחר לפני כן).
אני לא יודעת אם היא בהכרח חושדת בצמידים כי אם כן, למה בכלל לדבר איתו כל היום כשלשניהם יש את הצמידים האלה? אם הוא חושדת שמצותתים להם היה הגיוני אם היא היא רושמת לו את המסר על דף כמו שהיא העבירה לו כשכתבה על היד שלה. היא אמרה לפני שהיא חושדת שיש מכשיר ציתות במשרד שלה. נראה שהיא לא חושדת שיש לה אחד בבית אבל היא כן מיששה את קולינס לפני כדי לוודא שהוא לא עונד שום מכשיר ציתות. האם היא סתם פרנואידית או שיש לה סיבה אמיתית לחשוד? אני חושבת שמבחינת היגיון, הגיוני שסינטרה או מי שאחראי על המקום יצתת את המשרד שלה כדי להשגיח על כל האנשים בעיר, לוודא שאף אחד לא מתוודה שהוא רוצה לבצע איזה רצח המוני או משהו, ולפי מה שהנשיא החדש אמר נראה שיש מצלמות אבטחה בכל העיר, שוב לא משהו לא הגיוני, ובטח משהו שגבריאלה מודעת אליו. אבל נראה שהיא חוששת רק מציתות במשרד שלה. לפחות ככה אני הבנתי את זה. אבל כן היה לה את המבט המוזר הזה לעבר הצמיד של קולינס אז אולי היא כן חושבת שהוא יכול לתפקד כמכשיר ציתות?ואחרי כל היום שלהם ביחד היא מביאה אותו אליה ומכניסה אותו הביתה לסקס במקלחת, מה שנראה שהיה מתוך כוונה להעביר לו את המסר שלה מבלי שמכשירי ציתות ישמעו: מסר מהנשיא שאם יקרה לו משהו עליה למצוא את קולינס ולהגיד לו שבילי פייס הוא אדם מסוכן.
* האם השעונים החכמים שיש לכולם בבונקר (ונראה כאילו אולי אסור או אי אפשר להוריד אותם) הם גם מכשירי ציתות? נראה כאילו גבריאלה חושדת כך (או יודעת שכך).
בצפיה ראשונה גם אני מאוד אהבתי את הסיפור הזה. בצפיה שניה החלטתי לדלג על הקטעים האלה. רציתי לחזור לגבריאלה מדברת על חרקים וצ'יפסהסיפור של קולינס על אבא שלו היה מאוד מקסים ומרגש, למרות שגם עצוב, אהבתי את השיחות שלהם.
או שכמו במקרה שלי - הסאונד של מישהו אחר מקיא עושה לה גם להקיאבינתיים:
הסוכנת רובינזון נוכחת בניתוח שלאחר המוות של הנשיא ביחד עם סינטרה, ואח"כ מקיאה. אני מקווה שזה באמת רק מלראות את הגופה שלו ולא כי היא בהריון ממנו.
אבל גם סינטרה מקיאה (או לפחות עושה קולות של מקיאה, כי אותה לא ראינו אז אולי היא רק העמידה פנים של בנאדם עם רגשות רגילים).
חח ממש הצחיק אותי שהם כיבו את המצלמות בשביל לשחק ווי ולמדוד את הגרביים של קאלמתברר לנו ומהר מאוד גם לרובינזון, שמי שניתק את מצלמות האבטחה, ועשה את זה לא בפעם הראשונה, היו צמד המאבטחים בילי ומה שמה הצעירה.
(זה די מביך שהם היו עושים את זה באופן קבוע וזה לא התגלה עד שבאמת קרה משהו)
אני האמת גם חשדתי בג'יין יותר מאשר בבילי. כי אומנם היה לו מבט מרושע בעינים כשהוא ישב שם באוטו ותצפת על הבית של קולינס אבל גם תמיד יש לו את המבט המרושע הזה אז אולי זה סתם הפרצוף שלואז בסוף הפרק אנחנו מגלים כאמור ש"בילי פייס הוא אדם מסוכן", שהוא מתצפת על הבית של קולינס מבחוץ ויש לו אקדח ברכב.
לא שזה בהכרח אמור להיראות חשוד - הוא מאבטח, הייתי מתפלאת אם לא היה לו אקדח, אבל אחרי דבריה של גבריאלה, בנסיבות של הסצינה ושל הפרצוף שהוא עושה, זה מרגיש כמו אמור להגיד לנו שהוא החשוד העיקרי שלנו עכשיו.
למרות שלא הייתי שוללת חשד גם מהמאבטחת הצעירה.
חח הוא באמת היה קצת נודניק. הוא כבר בן 200, הוא עומד למות בקרוב בכל מקרה.עוד משהו שקורה בפרק זה שהנשיא החדש שסינטרה מינתה לחוץ מאוד להכנס לתפקיד שהקודם שהיה בו נרצח, אז מבחינתה הוא נוירוטי. (מבחינתי הוא בנאדם נורמלי עם יצר הישרדות תקין).
זה אכן היה משעשע.בכל אופן סינטרה די בקלות שולטת בו ובאישתו. (יש רגע קצת משעשע כשהוא מנסה להפגין סמכות ואומר לסינטרה "אז זה הכל." והיא עונה לו שזה המשרד שלה).
אני לא זוכרת את הברווזים ששניכם הזכרתם. אולי אני צריכה לחזור לפרק הראשון.זה מזכיר לי שבפרק הראשון ראינו שגם יש להם ברווזים מזוייפים באגם. אני תוהה אילו בעלי חיים דאגו כן להציל אם בכלל. באופן כללי בשביל מערכת אקולוגית יש הרבה חיות שנחוצות. אם כי הרבה מהפעולות שלהם אפשר לשכפל כיום בדרכים אחרות.
חח אם אין גבינה אמיתית אני מניחה שאם יש גלידה- היא לא חלבית. אולי סורבה? אבל קקאו נראה לי משהו שיותר כל לגדל שםעד שלא יבהירו אם יש שם גלידה או אם מגדלים קקאו אז אני לא רגוע.
באמת תהיתי מי כל האנשים האלה שהיא רואה בהתחלה ומה הקטע של הקלפים שהיא זורקת. אז הקישור לזה היה יפה.זה ממש מעניין. והסביר את הקטע בהתחלה שהיא רוצה פרצופים. היא רואה את כל הפרצופים של האנשים שהיא עברה על התיקים שלהם ודחתה.
אולי זה היה האופי של קאל של פשוט לזרום עם כל מה שאומרים לו. אבל גם היא ציינה שהוא כבר חלק מהאבטחה שלו אז אולי לא היה כזה קשה להגיד לו שיאבטח את הדלת ושאולי הנשיא יקרא לו לראיון? או שאולי כן הוא היה צריך לראיין את כל המועמדים והם כולם חיכו במסדרון אבל פשוט לא הראו לנו את זה?זה היה חיבור טוב.
זה גם מעניין שגבריאלה הייתה די בטוחה שהנשיא יבחר את מי שהיא בחרה בשבילו ולכן היא כבר דאגה שיהיה במסדרון.
טוב, שרה שאהי אוהבת להתפשט בכל תוכנית שהיא מופיעה בה אז נראה לי הולם שגם הפעם היא תתפשט. והפרצוף של קולינס לא כזה יפה אז לפחות יש לו תחת נאה לבהות בוזה כאילו סביר כי היא צריכה שגם יהיה רעש רקע של מים, גם שהם יהיו מאוד קרובים וגם שזה לא יראה חשוד למי שמסתכל מבחוץ.
ובכל זאת מרגיש כמו תירוץ תסריטאי לסצנת כמעט סקס
אני חושבת גם שהגיוני שיהיו מצלמות אבטחה בכל מקום, בטח במרחב הציבורי. אבל אולי גם באמת הגיוני שהיא לא התקינה מכשירי ציתות בכל מקום אלא רק במקומות אסטרטגיים כמו נגיד המשרד של גבריאלה או באיזה חדר וידואים של הכנסיה שם או משהואני ממש לא אתפלא.
יש קטע בשיחה של סינטרה עם הנשיא החדש שהיא אומרת לו "למרות מה שכולם חושבים, אני לא מקליטה כל מה שקורה בעיר". אבל תכלס זה מקום כזה קטן יחסית והכל מהונדס, אז ברור שהיא יכולה שיהיו לה מצלמות בכל מקום. בטח ובטח מכשירי הקלטה בכל מקום.
בצפיה חוזרת גם אני הרגשתי כמוך. אבל נראה לי שאם הוא היה מספר לה את זה בלי הפלאשבקים, לא היה לנו את אותה תחושה של וואו הוא כנראה באמת בן אדם טוב שעושה את הדבר הנכון גם כשקשה.כן, זה היה נחמד.
אבל תכלס מרגיש בקושי רלוונטי לסיפור. כלומר יכלו להבהיר את הנקודה שקולינס עושה את הדבר הנכון גם בלי זה ותכלס הרבה יותר מעניין אותי דברים כמו איך העיר הזאת נבנתה, למה, מה קרה ועוד.
האמת שזה גם לא היה משהו שאני חשבתי עליו באותו הרגע. בעיקר כי הייתי עסוקה בלעצור את עצמי מלהקיא גם כןוואו, אפילו לא חשבתי שאולי רובינזון בהריון. כאילו שכחתי את החוק הראשון של סדרות טלוויזיה: אישה מקיאה=היא בהריון.
אבל זה כן הגיוני שזה בגלל הגופה והעניין הרגשי.
זה באמת הרגיש שזה נפתר מאוד בקלות. במיוחד לאור העובדה שסינטרה שמעה את זה וכאילו לא חיפשה לשמוע איזשהו back and forth של חקירה כלשהי מצד רובינסון היא פשוט ניפנפה אותם. אז או שסינטרה בעצם יודעת מי רצח את קאל והיא סתם עושה הצגה של תחפשו לי מי רצח את הנשיא שלי או שבאמת לא אכפת לתסריטאים מהרצח כמו שללונה לא אכפת.הרגיש לי שפתרו אותם יותר מידי בקלות על כך שהם כיבו את המצלמות באופן קבוע.
כמו שאמרת זה מרגיש מאוד הגיוני שבילי עשה את זה יחד עם הבחורה על מנת שזה ירגיש כמו סתם קטע של כיף ואז הדבר הכי משכנע בסיפור שלהם זה התגובה של הסוכנת.
אז גם אני זכרתי שקולינס התלונן שאין במקום הזה נשקים אמיתיים אבל כשהראו את האקדח של בילי הוא אומנם היה נראה יותר כמו אקדח מהדבר הזה שהיה לקולינס, אבל גם משהו באקדח של בילי לא נראה כל כך אמיתי. היה לו לוק של איזה משהו שהודפס במדפסת תלת מימד כזה.אני פחות חושד בה, אבל גם אפשרי.
אגב, לגבי האקדח - בפרק הקודם לפני שחקרו את קולינס אז לקחו ממנו את האקדח והוא אמר שזה יותר כמו רובה נרף, כלומר אין לו אקדח אמיתי אלא משהו כנראה עם כוח הלימה ועצירה אבל אולי לא קטלני. גם ראינו את זה וזה לא נראה כמו אקדח רגיל. האקדח של בילי כן נראה אקדח רגיל.
זה אגב מאוד הגיוני שאם לוקחים קהילה גדולה, אבל מוגבלת של אנשים למקום סגור וירצו לוודא שהם לא ימותו בכמויות אז ימנעו הכנסה של אקדחים רגילים. במיוחד כשמדובר באמריקאים שיש להם נטייה מוזרה למקרי ירי המוניים.
אני חושבת שזה לא בהכרח שקאל לא סמך על סינטרה אלא שאולי בגלל שהיא מושכת בכל החוטים- משהו שנראה שהוא מן הסתם מודע אליו- אולי הוא לא מאמין שהיא נקייה מאינטרסים בעוד שקולינס, כפי שגבריאלה אמרה - הוא מישהו שתמיד יבחר לעשות את הדבר הנכון גם אם זה קשה.בכל מקרה אם אנחנו מתחילים לתהות לגבי מה קורה העניין, ובהנחה שבילי באמת אחראי על מה שקרה, אז ברור שזה רק חלק קטן מזה. קודם כל אם בילי עשה משהו עם הסוכנת אז הגיוני שהיא אליבי שלו. כלומר הגיוני שהוא כיבה את המצלמות ועשה איתה שטויות כדי שמישהו אחר יוכל להכנס ולרצוח את הנשיא.
אבל מעבר לכך השאלה הגדולה ביותר היא: אם הנשיא חשד בבילי, אז למה הוא מסר לגבריאלה לספר רק לקולינס על זה? למה לא לספר לסינטרה על זה? אפילו נגיד שהוא רק חושד בו, ולא יודע מי אולי משתף פעולה עם בילי, למה הוא לא סומך על סינטרה? העניין הוא שעושה רושם שסינטרה מנהלת שם את הכל. אם היא רוצה את הטאבלט הגיוני שהיא יכולה לקחת אותו.
כלומר בהחלט יכול להיות שסינטרה ניהלה את בילי והרצח והגנבה מהצד ועכשיו מעמידה פנים שמאוד חשובה לה החקירה. ויכול להיות שהיא הייתה צריכה לעשות את כל זה בצורה הזאת. אבל אם הנשיא חשד אז או שהוא חשד גם בסינטרה ואז הגיוני היה שהוא היה אומר לגבריאלה למסור גם את זה לקולינס. או שהוא לא חשד בסינטרה ואז הגיוני היה שהוא היה מספר גם לה שהוא חושד בבילי.
שיעשו הודאנאיט כמו שהם רוצים כל עוד ממשיכים לתת לי פרטים על צרצרים וגבינות קשיו.אני מקווה שזה לא עניין שסתם גורמים לנו לחשוב שבילי חשוד ואז פרק הבא נבין שהוא לא. (דבר שנפוץ בסדרות whodunit כמו רק רציחות בבניין)
חח היא מאוד טובה בפוליטיקה שקצת אני לא מבינה למה היא לא מינתה את עצמה לנשיאה.כן זה מצחיק.
וזה רגע אחרי שהיא משבחת אותו ואת אשתו כאילו הם ילדים שלה שעושים עבודה טובה בהצגה.
חח הצחיק אותי שמחסור בנחשים זה מה שמכר לך את המקום. לי מקום בלי חיות בכלל נשמע כמו חלום. נכון שאני קצת אתבאס אם אין מוצרי חלב אמיתיים, אבל אם הצ'יפס גבינה כזה טוב כמו שאומרים עליו, אני מוכנה לנסותזהו שכשהם באו לאכול את הצ'יפס גבינה הזה אז היא אמרה משהו כמו "כמובן שפה זה גבינת-קשיו" כלומר כאילו זה ברור שזה לא גבינה אמיתית וזה גרם לי לתהות אם בעצם שם אין שם מזון מהחי.
באמת מעניין איזה בעלי חיים הביאו לשם. ואם אין בכלל נחשים אני רוצה לעבור לגור שם היום, עם או בלי אפוקליפסה.
חח הצחיק אותי שהיא כזה הסוד הוא לא בקשיו, אל תהיה מגוחך, זה הכימיקלייםאני בטוחה שיש להם שוקולד, הם לא משוגעים. יכול להיות שכמו הגבינת קשיו שהיא אמרה הם עושים את זה מכימיקלים מלאכותיים ולא מגדלים קקאו.
בדיוק! גם היה את הקטע של קאל בלי חולצהבשביל מה ליהקו חתיכים אם לא יעשו איתם כלום?
אני גם חושבת שמה שניק כתב הגיוני. אם לא יהיו רובים בכלל- אין סיכוי שירו במישהו. כמובן שאפשר לרצוח מישהו בדרכים אחרות כפי שראינו, אבל לירות במישהו זה הכי קל והשיטה האהובה על האמריקאים, אז לקחת מהם את הרובים נראה לי כמו הדבר ההגיוני לעשות.כן זכרתי את האקדח של קולינס וההערה שלו. אבל עדיין לא חשבתי שזה סביר שלא יהיו להם נשקים אמיתיים כמאבטחי הנשיא. אבל באמת כמו שאתה מסביר את זה נשמע הגיוני.
כן, הא? הנבלות כן עשו לנו את הטריק המעצבן.אוי בילי
אני לא מאמין שרק אתמול חשבתי שהוא רע.
ממשבכל הפלאשבקים חשבתי שנראה שמתישהו בילי עשה משהו גדול שיציל את קולינס ויגרום לכך שאני אבין למה קולינס כל כך בוטח בו. אבל זה היה הרבה יותר טוב מזה - הם פשוט באמת הפכו להיות חברים.
ובילי עם החיים הנוראיים שהוא עבר וכל הדברים הנוראיים שהוא עשה פשוט מצא לראשונה משפחה.
ולא הסבירו את זה במפורש אבל אני מניח שהסיבה שהוא היה מחוץ לבית של קולינס בסוף הפרק הקודם היא כי הוא שומר על המשפחה שלו כשהוא יכול.
והוא היה כל כך חמוד עם פרסלי.
אוף ממש גרמו לי לחבב אותו לפני שהוא מת.
בטח גם שמת לב בהמשך לשיחתנו האחרונה שהם אוכלים בייקון מזוייף, אז אכן נראה שבאמת אין שם בכלל תעשיית מזון מהחי.בכלל מאוד אהבתי את ההרחבה על החיים בפרדייז הזה שלהם ובעיקר איך זה היה בהתחלה. הייתי בשמחה לומד עוד ועוד על זה.
אם זה ג'יין אז די סביר שזה בהוראת סינטרה.אז עדיין לא יודעים אם סינטרה באמת מאחורי הרצח של הנשיא. כלומר זה בהחלט אפשרי, אבל לדעתי האמת היא אחרת.
זה גם לחלוטין יכול להיות ג'יין שגם ידעה על הזמן שהמצלמות לא פועלות.
קיימת גם אפשרות שגבריאלה משקרת לקולינס וגם זה שהיא עזרה לו בחקירה היה בעצם תרגיל כדי לזכות באמונו, ואולי היא אפילו גם נאמנה בכבל זאת לסינטרה (או למישהו אחר).אז למה קאל אמר לפסיכולוגית לומר לקולינס שבילי הוא מסוכן. כנראה הוא ידע שבילי הרג את המדענים בחוץ. וכנראה הוא חשד שבילי יפגע בו על מנת למנוע ממנו לספר על זה.
לחלוטין מרגיש כמו משהו שמתאים שישמרו לסוף.הופתעתי מאוד שכבר באמצע עונה 1 גילו לנו את האמת על הבחוץ, שכן אפשר לחיות שם ויש אנשים ששרדו, וגם סינטרה וכנראה גם הנשיא ידעו והסתירו.
הייתי בטוחה שזה משהו שישאירו אותנו בחוסר ידיעה לפחות עד הסוף העונה אם לא לעונות הבאות.
עכשיו אני חושבת שיתכן שהנשיא רצה לחשוף את זה לציבור ולכן סינטרה הביאה לרציחתו.
אני חשדתי בה רק יחסית זמן קצר לפני הסוףלא הופתעתי לגלות שג'יין המאבטחת הקטנה והעדינה לכאורה היא "הבן זונה הכי גדול" שסינטרה הביאה לשם כרוצח נוסף לבילי.
פרות בהחלט הגיוני שלא יגדלו שם.בטח גם שמת לב בהמשך לשיחתנו האחרונה שהם אוכלים בייקון מזוייף, אז אכן נראה שבאמת אין שם בכלל תעשיית מזון מהחי.
אם ג'יין רצחה את הנשיא אז כן קשה לדמיין שהיא לוקחת פקודות מעוד מישהו.אם זה ג'יין אז די סביר שזה בהוראת סינטרה.
זאת אופציה מעניינת.קיימת גם אפשרות שגבריאלה משקרת לקולינס וגם זה שהיא עזרה לו בחקירה היה בעצם תרגיל כדי לזכות באמונו, ואולי היא אפילו גם נאמנה בכבל זאת לסינטרה (או למישהו אחר).
אני לא אגיד אם הסוף סגור או לא.אני די מקווה שזה יהיה משהו סגור כזה.
אם כי בדרך כלל תמיד בא לי בסופו של דבר עוד עונות של דברים שאני אוהב.
זה נשמע כזה מנותק לחלוטין שבן של ביליונר רוצה להיות מורה לאנגלית בתיכון. סוג של מרד נעורים חסר משמעות.אוקיי אז קאל בכלל רצה להיות מורה, אבל אבא שלו היה איל הון קשוח וקקה שאילץ אותו ללכת לפוליטיקה.
כנראה אסור. אבל עם כל אמצעי המעקב האם באמת לא עלו על זה? או שהחליטו לתת לו לשמור אותה.הי, יש כלבים בבונקר!
אני ממש מקווה שגם חתולים.
אבל בעצם יש חוק נגד חיות מחמד וקרל השכן מחזיק את הכלבה שלו בסוד.
אז הביאו כלבים אבל שמו אותם באיזו מכלאה או משהו?
או שקרל ממש הבריח אותה לשם ובעצם בעקרון אין כלבים?
אני צריכה לדעת מה קורה עם הכלבים והחתולים!!
אני לא רוצה לדעת. אני בטוח שזה קריטי לעלילה. אולי חתולים גרמו לאפוקליפסה.דילן, בבקשה תעני לי רק בכן ולא: האם עד סוף העונה אנחנו נקבל מידע נוסף בנושא של כלבים וחתולים בבונקר??
חחחח ברגע שקסבייר דפק לו על הדלת וביקש טובה (ואני הנחתי שזה לשמור על הילדים שלו פשוט) אז חשבתי שאולי הוא עוד סוכן סמוי של סינטרה.מרוב שקרל הזה נראה תמים אני כמובן חושדת בו שהוא סוכן סמוי או משהו.
לחלוטין ברור עכשיו המוטיבציה שלה להרוג אותו.לאבא של קאל יש עכשיו דימנציה והוא פולט משהו על זה ש"חשבת שארבעתם 'אבדו בים', והם עשו את זה ממש מתחת לאף שלך..." וזה מה שמוביל את קאל לחקירה ולגילוי על המשלחת. ועל בילי.
בקיצור כמו שחשבתי בפרק הקודם, קאל רצה לחשוף את האמת על המשלחת ועל הבחוץ וזה מה שגרם לסינטרה לחסל אותו.
(למרות שאני גם לא אתפלא אם בסוף העונה נגלה שהיא לא רצחה אותו בכלל כי זה גם טריק נפוץ בז'אנר המאוס הזה)
אה, זה מה שחשבת?מה שמעניין זה שקאל מסר את הטאבלט לפרסלי להחביא?
בהחלט מרגיש שהוא עשה משהו כזה והוא התכוון למסור את זה לבן שלו. אם כי אני גם תוהה למה לו לסבך את הבן שלו במשהו שיכול לגרום לו למות.והאם הוא העביר הוכחות לבן שלו על הדיסק הזה שהוא כאילו צרב לו עליו שירים?
אנחנו בטוחים בכלל שזה באמת מספר מטוס? אני לא זוכר שבעצם ראינו את זה על מטוס. לחלוטין עדיין יכול להיות משהו אחר.ומה הקשר של מספר המטוס שהוא כתב על הסיגריה? האם הוא החביא גם שם משהו בשביל קולינס?
כאילו מצד אחד השאיר רמזים. מצד שני הוא ידע משהו ענקי וידע שיש סיכוי שיהרגו אותו בגלל זה. אז הדבר הנכון היה לא להשתהות אלא לספר לאנשים על זה מיד. מה בעצם מנע ממנו לספר על זה?אני אוהבת שהוא ידע שהוא בסיכון כל כך גדול שהוא דאג להשאיר הרבה דברים ורמזים בשביל קולינס.
סוף סוף התעוררה. לא ממש ברור מה גרם לה לשינוי מחשבה.ורובינזון מתחילה גם לחשוד בסינטרה וזה טוב שהם ישתפו פעולה.
אני לא חושב שאוסקר, אבל מועמדות לגלובוס זהב...ג'יין כמובן נותנת תצוגת משחק לאוסקר בתור האהובה ההמומה כשמוצאים את גופתו של בילי.
זה נראה כאילו הוא פשוט נותן לפרסלי למצוא מקום להבריח אותם. אלא אם כן הוא מתייצב מול סינטרה במצלמה ואז חוזר כדי להבריח אותם. כשברור שבשלב הזה היא כבר תדאג לעקוב אחריו.מעניין לאן קולינס מתכנן לברוח או להבריח את הילדים שלו.
אבל אם כבר אז למה לא לכתוב שסינטרה משקרת להם? או שזה בעצם ברור.אבל מגניב מה שהוא גרם לשכן קארל לעשות בשמיים. (לא יודעת עד כמה חכם מצידו, אבל עדיין מגניב).
כן.חחחח ברגע שקסבייר דפק לו על הדלת וביקש טובה (ואני הנחתי שזה לשמור על הילדים שלו פשוט) אז חשבתי שאולי הוא עוד סוכן סמוי של סינטרה.
אבל לאור מה שהוא עשה בסוף הפרק נראה לי שהוא האדם שאני הכי בוטח בו בכל הפרדייז הזה.
בדיוק.לחלוטין ברור עכשיו המוטיבציה שלה להרוג אותו.
וזה בהחלט גורם לי לחשוד שהיא לא עשתה את זה.
וואו הגזמת.אה, זה מה שחשבת?
אני הלכתי לכיוון האפל של זה שהיא בעצם זאת שרצחה אותו.
אפשרי גם.בעצם הכיוון שלך הרבה יותר הגיוני.
אם כי אני מניח שגם ייתכן שהיא פשוט נכנסה לשם במקרה אחרי הרצח, ראתה את הטבלט וגנבה אותו.
אכן יכול להיות, אבל אז הרמז לכאורה בפרק הראשון/שני היה סתם הטעיה?אנחנו בטוחים בכלל שזה באמת מספר מטוס? אני לא זוכר שבעצם ראינו את זה על מטוס. לחלוטין עדיין יכול להיות משהו אחר.
כן הוא סמך מדי על הרבה דברים. כמו זה שהוא אמר לו "מה שבחפיסת בסיגריות הזאת באמת יהרוג אותי בסוף" שהיה רמז אבל שום בנאדם נורמלי לא היה מבין את זה ככה.בכלל קאל לא יכל להיות בטוח שקסבייר ימצא את הסיגריה שלו.
נכון זה לגמרי מעצבן וחסר היגיון.כאילו מצד אחד השאיר רמזים. מצד שני הוא ידע משהו ענקי וידע שיש סיכוי שיהרגו אותו בגלל זה. אז הדבר הנכון היה לא להשתהות אלא לספר לאנשים על זה מיד. מה בעצם מנע ממנו לספר על זה?
במקום סגור כזה נראה לי די קשה להתחבא. ומי יודע אם אין גם שבב מעקב GPS על הצמידים.זה נראה כאילו הוא פשוט נותן לפרסלי למצוא מקום להבריח אותם. אלא אם כן הוא מתייצב מול סינטרה במצלמה ואז חוזר כדי להבריח אותם. כשברור שבשלב הזה היא כבר תדאג לעקוב אחריו.
זה נכון, וגם דיה ברור במיוחד מאיך שדיברה אל בילי שהיא די מפלצת.גם ברור שמה שהיא עשתה הוא מאוד לא מוסרי,
אולי זה עוד יהיה.הייתי אולי חושד שיעשו משהו כזה עם השמיים לפי זה שמוקדם יותר בפרק ראינו איך זה עובד. אבל בפרקים קודמים גם דיברו על קולות חרקים וזה לא היה רלוונטי לעלילה.
כן:ומה הקטע עם ההתחלה והסוף של הפרק?
זה נראה שמה שראינו זה הקצה של אנדרטת וושינגטון שמציצה מעל פני הים. כלומר הים הציף את וושינגטון לכזה גובה.
ומה זה היה שראינו שם בסוף ליד האנדרטה? האם זה היה ספינה?
אני לא ביקשתי שום דבר חוץ מסופי שבוע ארוכים יותר כדי שאני אספיק לצפות בכל הסדרות שליפרק 6
ביקשת ניסים
אני מניח שהיא בחרה בכוונה בילד הזה וגרמה לכך ששאר הילדים עשו עליו לחץ חברתי לאכול את העוגה. לפי מה שהאישה אמרה אחר כך היא כנראה עשתה את זה בכוונה לילד הזה כדי לנקום בו על משהו שהוא עשה.לא הבנתי מה המנהל רוצה מפרסלי על הפרויקט שהיא עשתה, נשמע פרויקט יפה.
מה זה אשמתה באמת שהילד הדביל אכל את כל העוגות?![]()
חשבתי לרגע שקסבייר סיפר לברמן על מה שקרה לאשתו, ואז נזכרתי שבעצם לקסבייר עדיין אין מושג לגבי זה.קולינס שלח את הילדים ואת קארל עם הכלבה הסודית להתחבא במרתף של הברמן, שהוא חבר.
כן. ומסתבר שאנשים עושים את זה כל הזמן.מסתבר שלא כזה קשה להוריד את השעון![]()
אז היא לא הרגה אותו והוא לא מסר לה אותו.אז פרסלי באמת סתם מצאה שם את הטאבלט בשיחים וגנבה אותו.
הנחתי ככה.וסינטרה באמת כנראה לא רצחה את הנשיא.
אבל זה כל הקטע.אין לי כוח לתעלומות וניחושים, תגידו לי מה קורה ודי.
אז אכן ביקשת נס.אני לא ביקשתי שום דבר חוץ מסופי שבוע ארוכים יותר כדי שאני אספיק לצפות בכל הסדרות שלי
זה יותר מה שחשבתי.אז היא לא הרגה אותו והוא לא מסר לה אותו.
אבל זה אומר שמישהו הרג את הנשיא וזרק את הטבלט החוצה ושכח מזה.
האמת שזה לחלוטין גורם לי לחשוב שזה היה האבא של הנשיא והוא שכח מזה.
גם היה את העניין שפרסלי ראתה מישהו עם פרח על החולצה הולך משם. אם כי למה שלאבא של הנשיא תהיה חולצה עם פרח כמו בסימניה שלו?
אולי קאל בכלל זרק את הטבלט החוצה בעצמו לפני שהוא נרצח.
אני לא מרוצה מכך שזה כל הקטע. אני לא רוצה משחק ניחושים בסדרות שלי, בשביל זה יש לי משחקים בטלפון, אני רוצה שיספרו לי סיפור.אבל זה כל הקטע.
אוקיי אבל יש כאן יותר מידי תעלומות באופן כללי.וכמו שדילן אמרה, אומנם טכנית יש כאן תעלומת רצח, אבל זה ממש לא העניין. זה מרגיש כמעט זניח.
חחח כן. איזה מזל. ואיך הם כל כך מאמינים לה.ג'יין מדהימה בכמה היא משכנעת.
יצא לרעתה (ולטובת הטובים) שהיא הייתה כל כך משכנעת באבל שלה על בילי (ובכך שהיא לא סוכנת מרשימה) שהחליטו לא לקרוא לה לעזור בהפיכה שלהם.
כן תכלס כל מה שיש לו זה חשדות עמומים.בהתחלה התעצבנתי שהוא לא מראה את מה שהוא יודע בשמיים מיד, אבל בעצם העניין הוא שהוא לא יודע כלום ואין לו שום הוכחות על הדברים שהוא לא יודע.
שמישהו יסביר לי את האובססיה של גברים לסרט הזה.אהבתי את כל הרפרנסים למת לחיות. לפחות עד כמה שזכרתי כי עברו המון שנים מאז שראיתי את הסרט. תכלס בשלב הזה אני יותר זוכר אותו מתוך רפרנסים אליו בסדרות וסרטים אחרים (למשל בברוקלין 99 וריק ומורטי).
בתור פסיכולוגית ותיקה של סינטרה, היא לא ממש קוראת אותה נכון ולא הבינה עד עכשיו למה היא מסוגלת.אהבתי את הסצנה בין סינטרה וגבריאלה בהתחלה כשסינטרה אומרת לגבריאלה cut the bullshit, אבל לקח לי כמה רגעים לקלוט שלגבריאלה באמת אין מושג לגבי התוכנית של קסבייר. והיא באמת מאמינה בסינטרה. אפילו אחרי שהיא מגלה שהיא צפתה בה במקלחת ומסתירה משהו.
ויחד עם כל זאת - האפשרות שאישתו בחיים, לא משנה כמה היא קלושה, כמובן תגרום לו להסס ולתת לזה צ'אנס. אי אפשר שלא.לא ממש אהבתי את סיום הפרק - אז סינטרה אומרת לקסבייר שאשתו עדיין בחיים והיא יכולה לעזור לו למצוא אותה. קודם כל הוא אדיוט אם הוא מאמין לה. זה כל כך ברור בולשיט. ואפילו אם היא אומרת אמת (מה שכנראה לא נכון כי פרסלי אמרה שהיא ראתה בטבלט שאטלנטה הופצצה על ידי שני פצצות אטום*) אז ברור שאי אפשר לסמוך עליה.
מתי ראינו את הבת שלה בהווה? כבר הספקתי לשכוח.אגב, קצת מוזר לי שרק פעם אחת עד כה ראינו את הבת שלה ואת בעלה נראה לי לא ראינו בכלל בהווה.
ווואי מממשששששששששמישהו יסביר לי את האובססיה של גברים לסרט הזה. [מת לחיות]
אנחנו מדברים עכשיו על פרדייז או על ניתוק?אני לא מרוצה מכך שזה כל הקטע. אני לא רוצה משחק ניחושים בסדרות שלי, בשביל זה יש לי משחקים בטלפון, אני רוצה שיספרו לי סיפור.
זה סרט ממש טוב (לפחות נראה לי, עברו הרבה שנים)שמישהו יסביר לי את האובססיה של גברים לסרט הזה.
בסוף הפרק השני היא אומרת לה שלום מהמסדרון בבית שלהמתי ראינו את הבת שלה בהווה? כבר הספקתי לשכוח.
*אז קיבלנו סוג של אישור לגבי סוג האפוקליפסה. מלחמה גרעינית היה כנראה הדבר הצפוי ביותר.
אני מקווה שלא נגלה שסינטרה גרמה למלחמה הגרעינית כדי להביא אנשים למקלט הענקי שלה, אבל אני מתקשה להאמין שזה עד כדי כך הזוי. אני גם לא מאמין שהיא כל כך מפלצתית. תכלס המניעים שלה די ברורים עד כה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.