פרדייז הוטל 28.1

דזירה הזו כזאת מעצבנתתתתתתת

היא חושבת שהיא משהו כי היא איתם אבל היא סתם אפס והיא טיפשה כל כך סתם שרמוטה

baroosh2

New member
דזירה היא...

סתם משוגעת שברחה מבית משוגעים מה הקטע שלה ששרלה כל הזמן באוזן שלה

tintin5

New member
לייאן- ספוילר למחר

דזירה בוחרת בדייב ואז מלאני עפה ואז אמנדה המנחה מבקשת ממלאני לבחור את בת בריתה והיא בוחרת באיימי אז המנחה מבשרת להן ששתיהן עפות אבל שים לב לדרמה- דזירה קופצת לעזרת איימי- לא איימי תישארי- זאק רצה שתישארי... אני אלך ואיימי או בשמה החדש ליימי לא מתנגדת OK ILL STAY JUST FOR U GUYS AND FOR ZACK MY LOVE או משהו כזה בכל מקרה זאת שאתה שונא עוזבת שוב עם מלאני שעוזבת שוב אחרי שבוע... כנראה שלא ממש אוהבים אותה שם...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo58.gifמה זהההההההההההההההה?

איזה גועל נפששששש.. בכח לסכסך? זאת המטרה..אבל...יאקקקקקקקק

mellody6

New member
אין כמו הברביות

חברה אני רוצה להגיד לכם שכל הקבוצה של איימי ויתר השמוקים הם חבורה של נבלות שלא מגיעה להם לזכות. האם אני עיוורת והיחידה שרואה ששרלה מדהימה? אני מזמן הייתי מנקנקת את איימי ואת כל מי שהיה מדבר אלי כמוה!!

shavtai

New member
אין אין על שרלה !

היא פשוט מלכה ! התכובות שלה לכל מצב... ואיך שהיא מתעלמת מהזבלים שמשמיצים אותה ! אין אין היא מ-ל-כ-ה ! ודזירה האהבלה הזאת לא יודעת איך לענות לדייב אז היא משתיקה אותו... פההה

chenyyy

New member
../images/Emo91.gifשרלה נחש זבל

היא לא מלכה היא משתעשת בדייב[חיזר]והיא שרמוטה של החדישים

chenyyy

New member
פרדייס הוטל../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

בו חזר!!!!!!!! איימי סוף כול סוף איימי שמחה וכמו שטוני אמרה יצי המשחק מתחיל קית אני הצטט"אני רק משחק את המשחק למה כלום נטפלים אלי" גם זאק אמר לו את זה והוא בן זונה אני לא סובל את דייב{חזיר}שרלה{
}וגם טרה{
}וקית הוא מפחד מי זאק
והולי
אני באפון אישית מת עלה והיא גם חמודה ומתוקה.ולכלום בפורום רק הבנות

HJIL

New member
Charla

I love Charla, she is more real than the other girls, and not such a bitch,.

בן777

New member
אני חדש פה הפורום- אנא, קבלת פנים

בכל מקרה, לא פיספסתי שום פרק מההתחלה, ואני רוצה לומר דבר אחד: שרלההההההההה מלכההההההההה הלוואי ואיימי תעשה עם זאק ילדים והם ילכו ללמוד בגן של גאולה עמיר... סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הם כל כך הזוג הדפוק ביותר!!!! ואפרופו דפוקים, ליבי קיווה כל כך שדזירה תבצע התאבדות מהיאכטה! או שאיימי תקבל כזו מכה בבריכה שתסדר לה את הראש אבללל- רק אלוהים יעזור לה (וגם הוא, במקרה שלה- בחופשה). אוהב את כולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם צופי פרדייז אינטיליגנטים שכמוכם!

למעלה