פרדייז הוטל 28.1

חחח גם אני קיוויתי לרגע שאולי

הסתדר הראש לאיימי מהמכה.. אבל החגיגות היו מוקדמות מדי.. בכל אופן, היה משעשע לראות אותה חוטפת.

../images/Emo6.gif הפעם, באמת אהבתי את שר(לי)לה

היא קית' וטרה היו הכי אהובים עלי הפרק (אולי זה רק החיבה שלי למסכנים חחח) אבל זה ישתנה עוד כמה זמן הם שוב יהפכו לשטניים...... אהבתי תשיחה של דייב ושרלה בחדר חיחיחי

ואתם יודעים למה הם נשארו במשחק?

כי הם חדשים, לא אכפת להם מאף אחד אז הקימו להם ארבעתם חבורה ומאז כל חדש הם ניצלו אותו...ולא הכניסו אותו לחבורה!. למשל אם הם היו צריכים לבחור מלאני/להמשיך במשחק הם (סביר להניח) היו בוחרים במלאני ואילו מצד שני, אם היו שואלים דייב/להמשיך במשחק כל ה"חברים שלו" היו בוחרים להמשיך במשחק! עובדה לכך ספויילר>>> ראיתם מה שר(לי)לה עשתה עם הכסף, דייב: "החברות שלנו יותר חשובה" *אההמ*הומו*!

collie

New member
זאק ואיימי כל כך match אחד את השני

שני דפוקים. אני עדיין לא מבינה מה כל המקוריים רוצים מי שרלה והחברים שלה. למה לרדת עליהם כל הזמן כמו ילדים קטנים. אני חושבת ששרלה והחברים שלה מתנהגים בצורה בוגרת שלא יורדים לרמה של המקוריים. אני גם אוהבת את scott הוא גם לא מתנהג כמו ילד קטן. את melanie אני לא אוהבת. גם קצת מתנהג כמו ילדה קטנה ולא כמו בת 31. בו כמה שהוא נראה טוב אבל הוא גם מאכזב. חבל עליו. ולמה אוהבים את איימי? לא ברור לי. היא מתנהג ממש לא יפה במיוחד עם keith ורק בגלל שהוא זרק את זאק שבכלל לא מתנהג יפה עם איימי ובכלל לא רצה אותה.

רומיאלה

New member
פיהוק אחד גדול + שאלה אחת קטנה

פעם בתחילת התכנית הייתי מחכה לזה כל יום! הייתי צופה לי בסבבה והזמן היה טס! אתמול מצאתי את עצמי מפהקת ומסתכלת על השעון כמה פעמים...
בוא נגיד שכל המשך התכנית צפוי מדי.... ויש לי שאלה קטנה - מה נסגר עם |דיזרה הסוסה| הזאת?! מי היא שתתפוס תחת על דייב?! מטומטמת... ברגע שהיא קלטה שעדיף לה להתחבר עם ה"מאגניבים" היא עושה הכל ובאופן די עלוב כדי למצוא חן בעיניהם.. צוחקת צחוק מאולץ - דופקת צרחה מטופשת כשסקוט מזמין אותה לשיט.. סתומה סתומה סתומה!!!
כולי תופסת עצבים על כל מה שקורה בסדרה הזאת שאמן ותיגמר כבר!! אני יודעת בדיוק מה הולך לקרות.. ואני לא אהרוס לעצמי ואלך לבדוק את זה באינטרנט כמו כל מיני אנשים אחרים פה עם הרס עצמי שהחליטו לבדוק הכל ועכשיו הם
אחד גדול... אותי מעניין מה ישדרו אחרי פרדייז הוטל - ג'ו שמו?! מה אתם חושבים??

מומין

New member
פרדייז הוטל../images/Emo20.gif

טוב אז ככה אני פשוט חייבת להשיג את האתר של הסדרה אני כבר יומיים מחפשתתתת מי שיודע בבקשההההההה תעזור לי ותרשום אותו !! תודההההה :)))

BrianAHolic

New member
../images/Emo58.gif למה אתם דואגים?

כתוב לכם באתר הרישמי של הסדרה - שרלה ניצחה. הכל בסדר.

baroosh2

New member
פרדייז הוטל

האם יש למישהו מושג אם יש עונה שנייה לפרדייז הוטל ואם כן אז מתי היא תחל

שירנלה

New member
תשובות../images/Emo26.gifלשאלות../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif

העונה הנוכחית שאנחנו רואים בפרדייז היא הראשונה, והיחידה שיש בינתיים. היא הייתה ביוני 2003. יש שמועות וסיכויים גדולים בהחלט על עונה שנייה ביוני 2004.

שרית 1001

New member
מישהו יודע מה האתר המקורי?../images/Emo13.gif

אני מתה לדעת מה האתר המקורי של פרדייז הוטל ואני לא מוצאת מישהו נחמד יכול להגיד לי......... תודה שרית.

למעלה