פרדייז הוטל-פרק 29

Amit86

New member
הימור שלי על המנצחים בפרדייס הוטל

אני חושב שהמנצחים במשחק יהיה קיט ושרלה אבל אין לי מושג מה הפרס הגדול מה אתם חושבים?

פרדייז הוטל-פרק 29

אמאאא איזה פרקקק מושלםםם אני לא מאמינה איזה יפה יהיה מחרר איך כאב לי שהחרדון העיף את סקוט והולי.. :( איך התרגשתי לראות את כולם באים ביחדדדדד... :) אמאאאא יהיה מדהיםםםםםם

באמת פרק מושלם

התרגשתי לראות את בו חח
ולזאק לא יפה הקצוץ יותר יפה לו קוצים
ואיימי בובה!! והיום שרלה הפתיעה אותי קצת לטובה. ומחר הפרק האחרון

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifהנוכל התגלה ../images/Emo6.gif

לדעתי, שרלה נדפקה חזק בגלל דייב. בנאדם דוחה, ואני כ"כ שמח שאפילו לא ניסיתי לחבב אותו...

טוני איימת דייב!!!

חחחחחחחחחחחחחחח ראיתם שהראו את דייב ואז אמרו "האם הוא יכול להתחמק מאיימת טוני"? ואז הראו את הפרצוף שלה ואואויי איזה טוב יהיה היום מעניין מה יגידו אלה שנשארו לוותיקים?ואיזה מריבות יהיו? שאךה לכולם: למישהו יש ;את הפרסומות של התכניות בערוץ 19 במחשב? או את קליפ הפתיחה של איזה תכנית? בבקשה תענו לי... והיום פרק אחרון של פרדייז הוטל,זהו לא נראה אותה יותר איזה באסה. אולי שנה הבאה בערוץ 19 יקנו פרדייז הוטל 2. בכל זאת אני אישית הייתי מחכה כל יום שיתחיל הערוץ רק בישביל פרדייז הוטל.

shahr17

New member
THE GAME IS ON....

לא יאומן איזה פרק..<29> מי שתכנן את הפרק הזה היה גאוני... רק המבטים שעל 4 המשתתפים כשראו את טוני עשה לי את הערב... ת'אמת כל 4 החנונים לקחו את המשחק הזה וזה רעעעעעע. רע מאוד.. מי לדעתכם יקח??

¥ Adi ¥

New member
תביני, זה מעצבן שפותחים מלא

שירשורים חדשים כשיש כבר אחד לפרק היומי זה בכלל לא קשור ל"לשחק אותה האחראית" זה קשור לזה שאנשים לא קוראים את חוקי הפורום ופותחים שירשורים חדשים על אותו נושא וזכותה להעיר על זה בדיוק כמו אחרים שזה מפריע להם. אולי לך זה לא מפריע כ"כ אבל לנו כן.

כל הלחוצים למניהם ההודעה על פרדאייז

יווואווו איזה פרק מלחיץ אלוהים הלוואי וההפתעה תהיה שהזוגות לא קשורים אחד לשני ושיבחרו אותם לבד ושרלה לא תהיה חלק מדייב המסריח הזה!! ככה או ככה ה"מקוריים" יצאו מושפלים כי הם שונאים את כולם שם והם צריכים להצביע לזוג שהם שונאים....מה-ח-כ-מ-י-ם!!!! טוני המכוערת הזאת הגבר הזה יאצי game on!!! פחחח חבל שבשבילה הוא נ-ג-מ-ר וממזמן!! מה היא משחקת אותה.... חבל לי על סקוט והולי...אם שרלה לא הייתה עם דייב הייתי מעיפה אותו ומשאירה את סקוט כמובן אבל.....אין מה לעשות לזאק לא יפה התספורת...כאילו שהמוגבל היה יפה לפני זה....הוא פשוט היה כל כך מאוהב בעצמו (ואני בטוחה שעדיין) עד שלא יכלו לראות את זה טוב זהו בייי לכולם מחר ה-ס-י-ו-ם ה-ג-ד-ו-ל!!

tintin5

New member
באמת פרק טוב

רק חבל שבארץ משדרים את הפרקים בניפרד ולא רצוף כמו בארה"ב- שיגאלו אותנו מזה כבר...קראנו את כל הספויילרים, אנחנו יודעים מי ינצח, כמה הוא יקבל ואיך הכל יקרה..אז שיראו לנו את זה ברצף... אני עדיין ממורמרת שהערוץ יורד ב13 במרץ... דרך אגב שמתם לב שהם הוסיפו את הכתובית הזאת רק אחרי שבפורום התחילו להתמרמר בנושא שלא נאמר זה ערוץ זמני...טוב בטח בקיץ יחזרו עם הערוץ SUMMER NIGHTS...

שרלה המושלמת

אני לא יכולה!!! שרלה צריכה דחוף להיות דוגמנית ושלא נדבר על זאק...איימי הדבה...הולי המאמי...דזירה נשמה ודייב הבעעעעעעע....כולם שם כוסונים וכוסיות ודייב...מזה הדבר הזה? מה תקעו שם את דייב? טוב נתנחם בזה שיש לנו את זאק ושרלה המושלמים

שרלה דוגמנית

שרלה דוגמנית וגם טרה.. זאק באמת חתיך אבל בו הרבה יותר, גם בו יותר מקסים באופי..<בקיצור בן אדם מושלם>. איימי לא דבה איימי ממש בובה ובעייני היא יפה . ובאמת רובם שם מהממים... ודייב בואי נגיד שהם לא בוחרים שם רק אנשים מהממים הם בוחרים גם אנשים שלא נראים מדהים, ושלא נדבר על זה שגם לדייב יש אופי מסריח.. אני חושבת ואני בטוחה שעוד רבים כמוני חושבים שהיו צריכים לבחור את טום ולא את דייב בהתחלה..

רומיאלה

New member
נראים טוב אבל איפה השכל?!

כנראה שהם השאירו אותו בבית... האנשים שם ממש סתומים. כולם חושבים שלדייב יש אופי מסריח. אני לא חושבת שזה נכון. כולם שם פעלו לפי הרגש ולפי האישיות. דייב שיחק משחק. בנה לעצמו איזושהי אסטרטגיה שהובילה אותו עד לסוף. ונכון שדייב לא נראה טוב - אין ספק לגבי זה. אבל הוא בכל זאת זין את כולם! דייב משחק חכם. נכון ששרלה חמודה נורא בקטע של ההדחות? כשהיא מתאמצת לא לבכות ונהיות לה עיני עגל כאלה והשפה שלה רוטטת? מצחיקה.... חבל שדייב דופק אותה עם הטקטיקה המצ'וקמקת שלו....

mmmmm23

New member
אמריקה לא סבלה את החברה הותיקים !!!

ובמיוחד לא את איימי זאק וטוני .........

למעלה