פרדייז הוטל, פרק 17, 19/01/04

אחחחח טוני... יש לנו אותו אופי לי

ולה...הייתי מסתדרת טוב איתה.... אפילו תראו את החתימה שלי...

Wazzap

New member
שאלה לגבי טום החדש...

תגידו הוא שפוי? למה הוא מדבר עם עצמו? למה יש לו בובת קוף? ולמה הוא לבש שמלה?!?

avivdv

New member
תום וסמוקי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שאלה לשירי!!!!

שירי לאן לשלוח את המכתב לזאק?? לאיזה כתובת? (כאילו אלייך אני יודעת שאני לא יכולה אליו)

christina20

New member
תיכנסי לאתר שלה, יש שם את הפרטים

של המייל שלה www.paradise-hotel.coo.co.il

pertal

New member
נראה לי שטום פשוט משחק והוא קשור ל

הפקה.... שאולי הכניסה אותו ונתנה לו הוראות. ראיתם בהתחלה שכתוב את השם של המתמודדים?? מזה לעזעזל טום וסמוקי?? חח?? כאילו אמרו לו לעשות את זה בתור גימיק..... מזה השטויות האלה?? אם הוא היה רציני ובאמת מוזר תהיו בטוחים שההפקה לא הייתה כותבת גם סמוקי וגורמת לו להצטלם מחדש עם הבובה שלו....

טום וסמוקי../images/Emo99.gif

אני דווקא נדלקתי על סמוקי, הוא חמודדדד ולדעתי טוב שהוא נכנס לשם. זה כיף שיש מישהו שמצחיק כל הזמן. אני אישית חושבת שטום פשוט אוהב להנות ולעשות שטויות - מה רע בזה ? מוסיף כיף ל"עצבים" שבמקום !

טיליה

New member
../images/Emo45.gifסמוקי../images/Emo23.gif

אני מסכימה טום וסמוקי הכניסו קצת צחוקים לתוכנית . שמתם לב איך כולם השתוללו אחרי העזיבה של בו..

MoTeK123

New member
חחחחח אותי זה קרעעע

חחח רק אתמול קלטתי את הקטע של "טום וסמוקי" חחח ופתאום שקלטתי את זה.. חח זה קרעעעעע אותי.. חחח דווקא טום בסדר אין לי בעיה איתו.. אבל הוא נראה כזה ילד מושפע שמתם לב שדייב אמר לו לבחור את הולי הוא בחר את הולי ישר.. יענטו הוא עושה מה שאומרים לו.... שזה אופי דפוק!!! אבל חוצמיזה הוא מצחיק אותי :)) חחחח שרוווט

araceli

New member
פרדייז הוטל

זה רק אני או שרוב האנשים השווים הלכו? זאק,בו,טוני?.?שלא תבינו אותי לא נכון...החדשים בסדר אבל יש תחושה כזאת כאילו יש מין מלחמה בתוך הפרדייז הוטל...בין החדשים ואיימי..כי היא ה "אוריגינלית" חוץ מסקוט היחידה!שיו היא כזאת ממי...מסכנה..מה שהיא אמרה היום שהיא מרגישה כל כך לבד...אני לא ובלת את קית!ומה הבעיות של זה עם הקוף (שחכתי מה שמו,תום?..)פחחחח איזה קורע הוא... יש לכם תמונות של זאק ואלכס??

תגידו, כל מי שחושב ש"טוני" שווה

באמת הייתם מוכנים לסבול מישהי כזאת אגרסיבית שתצעק עליכם 24 שעות ביממה בלי סיבה מוצדקת? כי אם כן, שיהיה לבריאות.

TheSegal

New member
טוני האמת מאוד מעצבנת

והיא לא הייתה חדשנית במיוחד, כל פעם צעקה לדייב "games on" טוב...כמה פעמים את אומרת את זה...יצא לי המיץ ממנה...אבל זך הכל היא הוסיפה המון פלפל....והייתי מעדיפה לראות את איימי עפה מאשר את טוני...טוני עשתה צחוקים...איימי סתם פרווה...

mmeny

New member
החדשים מאוד חכמים

דייב שרלה קית וטרה יצרו ברית שמאוד קשה לשבור לעומת ברית המקוריים המתפרקת,הם גם מתחברים הרבה יותר טוב עם החדשים לגמרי כמו טום,הולי וסקוט המתלבט ולכן הם כנראה ישארו בעוד שהחדשים יעופו. מלכי המקום דייב קית ושרלה,כולם תלויים בהם

למעלה