פרדייז הוטל, פרק 17, 19/01/04

המסקנה שלי מפרדייז הוטל

אני חושבת שהחדשים לא חכמים במיוחד... אם הם היו רוצים לשרוד יותר זמן כמו דייב הם חייבים להתחבב על החדשים(ואת זה הבנתי כבר מזמן...אם אני הייתי שם זאת הייתה האסטרטגיה שלי) ברגע שאתה איתם אתה במשחק יוצר בריתות...זה סוג של הישרדות את הבריתות האלה לא חובה לפרק אפשר לשחק דו מימדי(כמו קית' לדעתי) בקיצור אני מקווה שהבאים שיעופו הם: 1.שרלה 2.קית' 3.הולי והסיבות: שרלה דו פרצופית מגעילה קית' על זה שבגללו כולם חושבים שאיימי רעה למרות שהיא לא-הוא העיף את ה"נשמה התאומה שלה ואת החברה הכי טובה של בעקיפין, מה כולם מצפים ממנה לא להתעצבן??? הולי כי היא מציקה לי בעיניים כשהיא עם סקוט...הוא שווה.. ואני עדיין לא מבינה איך הוא מחבב אותה יותר מטוני... עוד מילה קטנה על דייב-מה הוא מזבל ת'מח??? הוא הראשון שהצטרף לפרדייז והוא עדיין שם הוא מזמן לא נחשב חדש..הוא נחשב מתבודד כי הוא עם שרלה...הוא כנראה לא הבין את זה עדיין... בבקשה להגיב...אין צורך לקטול...

Nietz§che

New member
המסקנות שלך לא מוצלחות במיוחד..

בעיקר כיון שחיבור לישנים לא יעזור לך בשומדבר חוץ מקצת הפחדה (טוני, איימי), חוצמזה, את לא שמה לב איך החדשים עפים אחד אחרי השני? דייב נחשב חדש כיון שמהתחלה הקבוצה של ה"מקוריים" סירבו לקבל אותו, ועכשיו כיון שהכל מתחיל להטשטש הוא באמת כבר לא כזה חדש.. בכל אופן, הולי אמנם לא חכמה גדולה, אבל הרבה יותר חכמה מטוני, תהיי בטוחה, טוני משוגעת. לגמרי. וסקוט חכם, הוא לא ילך עם כזו בחורה. חכי ותראי כמה המסקנות שלך מוטעות... (בלי ספויילר)

בגלל זה אמרתי המסקנות שלי..

ואני הייתי פועלת ככה ולפי האופי שלי ומה שרואים עליהם אני חושבת שהייתי מסתגלת טוב מאוד לשם...

אוף!../images/Emo7.gif

דיי למה בו עזב? איזה פאק לא ראיתי אתמול תגידו לי מי היום הזוגות ומי הזונה הזאת שהעיפה אותו? אלכס היה צריך לעוף כל כך הרמאי הזה! ולא בו החתיך.................

אני איתך....

אני איתך מותק כי היא התחילה כבר לעצבן אותי ואת כולם היא חשה את עצמה אבל אני חושבת שגם דזירה חייבת לעזוב.....

אלכס חייב לעוף!@#

חבר'ה תקשיבו.. הבן אדם שקרן ורמאי! הוא עבד בעיניים על איימי כשהוא לקח ממנה את הכסף ורימה כשגנב את כל מה שגנב... הוא חרא. בו יצא ממש כלי ואמר דברים ממש נכונים@# אני חולה עלייך בו!!@# וזאק.. הבן אדם שרוט! נראה טוב אבל אמא שלו כנראה שרטה אותו כשהיא נטשה אותו.. קית' פשוט שיחק את המשחק מעולה~@#$ זה הכל..והוא ממשיך לשחק..וטוב מאוד אני חייבת לציין. לא?

פרק לא משהו..

לא אהבתי את הפרק של היום.. הוא הפרק הכי לא מעניין שראיתי מאז שהתחילה הסדרה.. שמתם לב ששרלה תמיד ישנה במיטה הקטנה?!

טוני אני בוכה בישבילך....

מי שלא מעודכן ואני מקווה שאין הרבה כאלה אז טוני אזבה את פרדייז כדי שאיימי השווה תוכל להישאר... טוני את המלכה נכון שאת קצת קרציה ודחף אבל בכל זאת פרדייז היא כלום בלעדייך....

Y A H O O O

New member
נראה לי שאת לא מעודכנת:

כי טוני עזבה כבר מזמן את פרדייז הוטל ובו כבר הספיק לעזוב גם. אז את קצת מאחרת. וטוני עשר של בנאדם היא תחסר המון בפרדייז.

Y A H O O O

New member
נכון אבל........

היית צריכה להגיד את זה כבר לפני יומים. כי בו כבר הספיק לעזוב.

למעלה