פרדייב למה?

Itay izhaki

New member
פרדייב למה?

טוב, אז לכל מי ששמע ולמי שלא אז זה הולך ככה. החל מחודש הבא רון לא תקבל את פנינו בפרדייב יותר מאחר והיא סיימה את תפקידה במועדון. החלטתי להגיד מה שיש לי להגיד ואני בטח שיהיו עוד הרבה שיצטרפו לשרשור הזה. אני חושב שההחלטה לסיים את המינוי של רון כמרכזת צנחנים חדשים ותחום RW, וכמובן שאני לא יודע את המניעים של המועדון ומה שעומד מאחורי זה (בצדק או שלא) ואני לא בא להטיף פה לאף אחד ובטח שלא להנהלה, הייתה שגויה!!! שמסיימים קורס AFF הדבר הבא שאתה שואל זה מה עכשיו ומה שאתה מקבל זה דף מהמשרד שאומר "נעים מאוד אני רון" ואני אלווה אותך מרגע זה ועד לרשיון A וכנראה שגם עד שתחליט לעבור ולהתמקד ב FF. אני לא חושב שהמועדון מבין עד כמה בשבילינו הצנחנים החדשים רון מהווה עמוד תמיכה ומקור ללמוד ולהתקדם בספורט. לצערי אין הרבה מדריכים שיש להם זמן להקדיש לצנחנים החדשים בגלל הפעילויות השוטפות של המועדון והטנדמים. ושמגיעים למועדון ויש דמות כמו רון שמרכזת את הטיפול בנו הצעירים, מלמדת, מסבירה, עושה תחקירים מעמיקים ובעיקר מקדישה תשומת לב ויחס אישי לכל אחד מאיתנו רק בשביל שנלמד ונהנה ונמשיך להגיע - זה עושה הכל! אני רואה בהתקדמות של כל הצעירים ובכלל כל מי שמחליט ללמוד RW כהצלחה של כל המדריכים במועדון אך בעיקר ברון והחונכים שלה שמשקיעים את הנשמה בשביל לקדם ולגרום לאווירה טובה בקרב הצנחנים. אני לא נתקלתי באף מדריך במועדון שרואה אותך ושואל מה אתה עושה? רוצה לעלות לרביעיה? בוא אני אחבר אותך למישהו...ואולי זה מידיעה שיש בעלי תפקידים במועדון שאחראים לזה כמו רון רון והחונכים שלה ואם באמת זה המצב אז למה קרה מה שקרה? אישית, אני חושב שההחלטה שגויה ושהמועדון פוגע פה בהרבה צנחנים צעירם שעד כה נשענו על רון ואולי פשוט לא מודע להיקף הפעילות והתרומה שרון מביאה למועדון ולנו הצנחנים. איתי

mass

New member
מוכרח לתמוך בכל מילה.

בכל שאלה ובכל בעיה, רון תמיד שם.

CUT II CUT

New member
חייב לציין ש..

חייב לציין שיצא לי להגיע לפרדייב רק פעם אחת (SORRY סקי כיף זה הבית), וקיבלתי מרון יחס מאוד חם ואוהד, הסברים והמלצות, יחס אישי והדרכה מצויינת, וכל מעשיה מלאים ברצון לתרום ולעזור. אני לא יודע מה קורה עם יתר המדריכים במועדון, לא יצא לי להתקל ולכן לא אשפוט. אבל סה"כ היחס היה נפלא. חבל.... נ.ב. שלומי תודה על הקפה

shivekroi

New member
פאראדייב >

כבר הייתי באמצע מגילה ארוכה שנכנסת בחצי מהעולם בערך. פתאום ראיתי שאני מציף רגשות ואגרסיות לא קשורות... אז הנה, אני ענייני... 1. רון עושה עבודת קודש לצנחנים צעירים וותיקים כאחד! 2. אחוז הנשירה הגבוה ביותר מהספורט הוא בתום הקורס ועד הצניחה ה25~. 3. אני בטוח במליון אחוז שמאז שרון נכנסה לתפקידה, אחוז הנשירה הזה צנח פלאים. 4. אין זה ממקומי לעשות חישובים כלכליים, אבל אני חושב שהיא מחזירה את התרומה שלה מבחינה כספית. 5. רון היא האינדיבידואל הראשון במועדון שגורם למשהו שם להרגיש כמו מועדון! - הולצי אם אתה זוכר שיחה קצרה מלפני 6 חודשים על ההרגשה הכללית במועדון - זה בדיוק זה... 6. אני חושב שזו טעות אירגונית, חברתית, כלכלית ומה שלא תעלו בדעתכם להפסיק את עבודתה של רון בתפקידה... 7. אני בכלל מתיימר להיות פרי פלייר, מה חושבים הRWאיסטים... 8. לדעתי - טעות חמורה ויהירה. 9. אני בסה"כ פישר קטן שצופה במועדון מהצד בשנתיים האחרונות, מה אני מבין... לתשומת לבכם או לא... רועי

ERHAMU

New member
מסכים לגמרי

כל מילה בסלע לדעתי טעות ....שניתנת לתיקון מיידי.

AlonHaramati

New member
אחד היתרונות הגדולים של

מועדון Paradive על Skyfek הוא רון. היא פשוט מדהימה ואני לא מדבר רק על המקצועיות באוויר אלה על היחס והאווירה שהיא מוסיפה. המועדון לא יהיה אותו דבר בלעדיה וחבל.

Roy Neuman

New member
לא ברור - דורש הסבר

הנהלה יקרה ... מהלך הפסקת עבודתה של רון אינו מובן ולכל הדעות יביא לחוסר במרכיב מאד חשוב של קידום הרמה המקצועית במועדון בפרט ובענף ספורט זה בישראל בכלל. אני חושב שמן הראוי שהנהלת המועדון תמסור לציבור הצנחנים הפעילים במועדון בהווה ובעתיד הסבר על שיקוליה וכיצד בכוונתה לפעול בהמשך. אוסיף נימה אישית בנושא - לאחרונה בתי סיימה קורס AFF והחלה את דרכה כצנחנית פעילה. שמחתי לראות כיצד מיד בתום ההכשרה הפורמלית מסגרת החונכים בהנחייתה של רון לקחה אותה תחת חסותה במטרה לבנות את הבסיס הטכני אשר ישלב אותה בתחום ויקדמה לקראת ההמשך. נזכרתי כיצד כשאני סיימתי לפני כשש שנים קבלתי דף נייר עם סדרה של תרגילים ונאמר לי לעבור לפיה. האם הכוונה לחזור לגישת ה- Do it yourself ?

BSF

New member
בלי להלהיט את הרוחות

אין לי מושג למה מה ואיך ואת האמת גם זה לא עינייני אבל לא לחינם רון ניהלה את בית הספר של הצניחה באילוי ! ואם כבר מדברים על רון אז זה הזמן להגיד תודה לצנחנית והבן אדם הכי מדהים שאיתו עשיתי את הצניחה ה100 ה 200 ה 300 ו ה400 וממנו למדתי הכי הרבה. אז תודה רון ובהצלחה לאן שלא תלכי, רק בבקשה תשארי בתור פאנג'מפרית !!! אוהב, סער.

terra7

New member
מסכים עם כל מילה

אין בכלל ספק! התרומה של רון למועדון היא אדירה !!! מאז שרון במועדון, רמת ה-RW של הצנחנים עלתה בצורה דרמטית. קשה לי להבין איך אפשר לוותר על זה. אלא אם כן רון היא זו שהחליטה לעזוב. יכול להיות? חבל! בחל! חבל!!!

izikpoly

New member
כל העכברים בשמיים בוכים

מסכים עם כל מילה שנאמרה פה...ברור וידוע שכמות התרומה של רון למועדון היא בלתי נתפסת הן לענף בכלליות והן לצנחנים בפרט..כל מה שאני יודע על RW אני יודע מרון אפילו למדתי מילה חדשה אתמול -מיקר!!!!!!!מי היה מלמד אותי את זה אם לא רון
עכשיו ברצינות,אני לא בא להיכנס לתחתונים של המועדון אין לי מושג מה השיקולים שלהם, הם בתור גוף/הנהלה/אירגון בטוח שהם צודקים אני יודע רק שמנקודת מבט של האדם הקטן,הצנחן הפשוט ההחלטה נראית ממש לא צודקת שרירותית לחלוטין ואף די פוגעת כי ההחלטה הזאת תפגע בנו לטווח הרחוק כי ממה שראיתי עד היום אף אחד לא משקיע בנו כמו רון במועדון(ליטוין גם אתה עושה עבודת קודש-בתחום הפרי פליי- חולה עליך תמשיך בעבודה הטובה) לצערי הרב אני בטוח שהירשור הזה לא יצליח לשנות את ההחלטה(למרות שהלואי ואני יתבדה)אז לפחות נשתמש בו ע"מ להוקיר תודה לרון על כל ההשקעה הענקית שעשית בנו..שלא התייאשת את מדריכה מעולה ובנאדם מדהים ואם פרדייב לא מבינים את זה אז שיקפצו..אנחנו יודעים מה את שווה.. אפילו השמיים התעצבנו בסופ"ש על ההחלטה והחליטו למחות בצורה שרק הם יודעים-מזרחיות... רון שוב תודה הלואי הלואי הלואי והמועדון יחזור בו איציק

guy ofer

New member
לא יכול להיות שהיא עוזבת..

זו בטוח טעות..בטח מיד תפורסם הכחשה..

elraviv

New member
באמת חבל ../images/Emo10.gif

התפקיד של רון מאוד נחוץ למועדון ורון היא האדם המתאים למלא אותו מכל הבחינות: הידע, הסבלנות, הכישרון, והדרייב לדחוף את הדברים קדימה.

FlyingMoo

New member
אני יודע !!!!!!!

הבה נקים אוהל מחאה מול המתקן לטיהור פסולת אנושית מחוץ לב"ש !!!! MOO

danmordechay

New member
יש דבר אחד ששכחתם...

וזו העובדה שעד לפני כשנה כאשר חיפשתי הדרכות RW ברמה שנותנים בחו"ל (אני מדבר על הטכניקות החדשות של ה NEW SCHOOL שמעבירים AirSpeed והמדריכים בטאנל, מאנטיס וכו'..) לא הצלחתי למצוא. כמובן שהיו מדריכים מעולים אבל הם צונחים שנים ויש להם את השיטות שלהם וזה לא מה שחיפשתי. מאז שהגיעה רון למועדון היא החלה להעביר ולחלוק את כל הידע העדכני ביותר בענף כבר לחניכים שסיימו קורס! פתאום רואים מישהו שסיים רישיון עף מאנטיס, קופץ ברביעיות וכו'... ועוד לא דיברתי על החונכים אשר קיבלו את טכניקות ההדרכה המתקדמות והיעילות בעולם (השיטות לימוד מתקדמות כל הזמן) אשר קובעים רמה גבוהה מאוד. אין לי ספק שבראיה לעתיד דור המדריכים הבא מורכב מחונכים של היום אשר להם כבר ניסיון בהדרכה של טכניקות מתקדמות בשיטת הדרכה עדכנית. לדעתי זוהי זכות לקבל הדרכה שכזו מרון ולא הייתי מוותר על זכות זו... אלו רק ה 2 אגורות שלי

למעלה