פרדייב למה?

miss loulou

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

המעט שאני מגיעה לפרדייב,הוא בעיקר לצנוח עם רון-אני מודה. רון אחלה מדריכה עם ידע רב,וכשרון אדיר להעביר אותו לאחרים. נכס אמיתי לצנחנים הצעירים ותענוג- אני בטוחה- לוותיקים. זה יהיה פשוט חבל...

braunies

New member
../images/Emo51.gif

אני רוצה להוסיף ולחזק את כל מה שכתבו פה לפני. ואני רוצה לעשות את זה כדי להבהיר לרון כמה היא עזרה לי אישית וכמו שזה נראה, גם לאחרים במועדון. כל צנחן וצנחנית תמיד אצלה בראש סדר העדיפויות וזה מדהים. היא פשוט נתנה את הלב והנשמה שלה. כי ככה זה כשעושים דברים מאהבה. ואני מאמינה שהיא תמשיך לעשות את זה, כי זה סוג של אופי. ולא צריך אותי בשביל להבין איזו תרומה אדירה נזקפת לזכותה לקידום צנחנים צעירים בספורט ול RW בפרט (אפשר פשוט לקרוא את השרשור הזה). אז אני רוצה לנצל את הפורום הזה כדי פשוט לאחל הצלחה ולהגיד המון המון המון תודה.

ארזירון

New member
מה זה למה....ככה...

כי עכשיו רון יכולה לצנוח בשביל הכיף שוב, ולא רק כדי ללמד. אם מישהו ירצה לקפוץ עם רון, אני בטוח שהיא תסכים...ואני בטוח שההרגלים שלה של להסביר וללמד ולהדריך לא יעלמו בן רגע. אבל זה אומר שיהיה לה יותר זמן ל-FF, מה שאומר שכשאני וקלייר נגיע אוטוטו היא תקפוץ איתנו גם... אז זה אומנם אסון לקהילת הצעירים בארץ, אבל תחשבו רגע על רון, ותשמחו בשבילה רק קצת, כי היא חוזרת ל-dark side שוב.... רון - עם כל האהבה שלנו אליך (ויש לא מעט, את יודעת), תודה על כל מה שעשית לקהילת הצנחנים בארץ, ומזל טוב על שובך לספורט הצניחה בשביל הכיף בלבד, ולא בתור עבודה...

bluerage

New member
סופ כל סופ תגובה לעניין :)

מסכים עם ארז בכל מילה - רון יאללה לעשות כסף בשביל לצנוח בסופש ולא לעשות כסף בסופש בשביל לחיות את השבוע... תנחומי לכל הצנחנים החדשים שלא יצא להם להתקדם בספורט עם/דרך רון! ויאללה רון חמישי קצת FUN מבטיח להישאר לתחקיר... (מקווה ששמרת כמה קופונים!) צחי נ.ב. מקווה שזה לא בגלל שפיספת גריפ :)

למעלה