פרדיז הוטל עכשיו יש פרדיז עכשיו. 4 וחצי והיום בתשע
מ מרוקאי ללא הפסקה New member 10/3/04 #2 אחחחחח איזה כיף שוב פרדייז הוטל.... איזה כיף לשמוע את כולם, את המנגינות בזמן הבחירות, את טוני החייתית, איזה הרגשה טובה זאת 10 של תכנית.
אחחחחח איזה כיף שוב פרדייז הוטל.... איזה כיף לשמוע את כולם, את המנגינות בזמן הבחירות, את טוני החייתית, איזה הרגשה טובה זאת 10 של תכנית.
א אוריתתתת New member 10/3/04 #3 אני ראיתי פרדייז.. ובמילה אחת-געגוע אין אין איזה תוכניתתת מושלמת!! אין עליה, אני מתה על התוכנית הזאת הפרק הראשון הראה לי כמה אני אוהבת את בו וכמה ש"אייס ונטורה"-אלכס מתוקיםםם חיחיחי )
אני ראיתי פרדייז.. ובמילה אחת-געגוע אין אין איזה תוכניתתת מושלמת!! אין עליה, אני מתה על התוכנית הזאת הפרק הראשון הראה לי כמה אני אוהבת את בו וכמה ש"אייס ונטורה"-אלכס מתוקיםםם חיחיחי )
ז זוהרת 2חושך New member 11/3/04 #4 מה?!?! איפה יש את פרדייז?! וואי באמת הערוץ ירד!!אין לו כבר את מה לשים אז הוא שם שוב את טירונות לסלבריטאים.והכל ניהיה שידורים חוזרים...
מה?!?! איפה יש את פרדייז?! וואי באמת הערוץ ירד!!אין לו כבר את מה לשים אז הוא שם שוב את טירונות לסלבריטאים.והכל ניהיה שידורים חוזרים...