פרדות

1סאם

New member
פרדות

פרידה שלום, אני חדשה בתחום, כך שאין לי מושג מה בדיוק לעשות. יש לי שאלה אליך כמובן כמו כולם. אני (3/7/70) ובן זוגי לשעבר (29/1/1971), יצאנו כמעט שנה והקשר היה נפלא,אך הקשר הופסק הוא החליט שזה לא זה, ובין הסיבות לפרידה הוא הילד שלי, אך הוא מסרב להתנתק לחלוטין וטוען שהוא אוהב אותי בכל זאת. האם את רואה חזרה או עתיד משותף, או לרדת מהענין שלו?

F r i d a

New member
היי סאם

נראה הרבה יותר מורכב ממה שתיארת, הוא אוהב אותך אבל קשה לו לקבל את הילד ומה הוא בעצם מצפה שיקרה? קלף מלכת הגביעים מתאר שאת בבאלגן ריגשי גדול ואת נוגעת לעצמך במקומות מאוד מהותיים וחשובים. בהבנה שלך את לקחת החלטה, האינטואיציה שלך חזקה ואת יודעת מה לעשות ובכל זאת נגררת למשחקים שלו. נראה לי שקשה לו עם הילד כי הוא צריך את המקום של הילד, שתדאגי לו, תטפלי בו, הוא לא בוגר ולא בשל. תרדי מזה. אולי זה יעזור לו להבין כמה דברים באמת חשובים.

1סאם

New member
פרידות

פרידה שלום, ותודה על תשובתך. כמו שהסברתי לך אני מנסה להתנתק ממנו, ואפילו הכנסתי לעצמי לראש שזהו לא יהיה כלום, אבל הוא כל הזמן מתקשר ושולח לי מכתבים, ומסרב בתוקף להתנתק, אומנם הוא לא רוצה שהקשר ביננו ימשיך להיות רומנטי, אלה רק ידידים אבל כאשר אנחנו נפגשים הדברים גולשים מעבר ואני ממש לא יודעת איך להתנתק, ולהשאר רק ידידה שלו, עדיין הרגש חזק, וגם כשאנחנו ביחד והוא מנסה להיות רק ידיד הוא לא יכול, מה אני אעשה?

1סאם

New member
האם שכחת ממני?../images/Emo99.gif

פרידה שלום, ושוב תודה על תשובתך. אך כפי שהסברתי בתשובתי הקודמת וטרם קיבלתי מענה, מה עושים הלאה? מחכה לתשובתך בכליון עיניים

1סאם

New member
ידיד

אני לא צריכה אותו בתור ידיד, זה הוא שמתעקש להשאר ידידים, וטוען שהוא אוהב אותי ולא יכול להתנתק ממני, למרות שהוא לא רוצה את הקשר כרומנטי, אלא רק כידידות.

למעלה