פרדוקס המונוגמיה

softy

New member
פרדוקס המונוגמיה

מחקרים כבר הוכיחו שגברים ונשים לא בנויים נפשית אותו הדבר. היצר של הגבר (זכר לצורך העניין) הוא להשאיר אחריו, כמה שיותר צאצאים, לצורך כך הוא מנסה להפיץ את זרעו לכל עבר. מצד שני האישה רוצה שהגבר יהיה נאמן רק לה, כדי שיהיה שותף מלא בגידול צאצאיו ויתן ביטחון כלכלי, רגשי, ומעמד חברתי. אתן הנשים צריכות להבין שאם אנחנו הגברים בוגדים, זה לא בגלל שאנחנו נהנים מזה, זהו פשוט צורך אבולציוני, לא ניתן לשליטה. אז ודאי תגידו, ובצדק, מדוע בכל זאת יש גברים שלא בוגדים בנשותיהם? התשובה פשוטה, הטבע תמיד יצר מוטציות, ואלו לא ישארו איתנו לאורך זמן. ותחשבו על זה! סופטי
ש. תודה שהזכרת לי למה זה קורה לנו!

אפי לוג

New member
גברים מפלוטו

נשים משבתאי. כל המחקרים הישנים היו בבחינת מחקרים אזוטרים.

softy

New member
אני

יש לי את הפריטה שלי. כל פריטה אחרת בטלה בשישים! סופטי
איזומטרי

Gימל

New member
ובמיוחד כאשר, שימו לב

רוב הגברים הבוגדים עושים זאת עם נשים בוגדות גם בפלוטו גם בשבתאי וגם בארץ אולי לא בצדק... ואולי דוקא כן...

Gימל

New member
משהו כמו

מש שקרה לי עכשיו שסמכתי על המחשב בניתי עליו התחלתי לפרוט עליו והוא נפל קטנתי, אפי (נחמד, השם, לא?) בטח לא בשעה שכזו אבל כשאלה למחשבה רעיון טוב וקחי כוס תה חזק שיעביר את הצמררררררררררמורררררררת

Gימל

New member
זה אקט? זה

חייב להיות מעשה? ומה עם המחשבות? והרעיונות? והכמיהות? הציפיות? לא ניתן חלק מהן לפרש כבגידה?

ariegur

New member
אם

המחשבות, והרעיונות, הכמיהות, הציפיות יכולות להחשב לבגידה, מגיע לי עונש מוות כאן ועכשיו. אריה רעיונאי, כמהה, מצפה.

silkpink

New member
בגידה בהגדרה שלי הוא כל מעשה

על ידי אדם שאינו יכול לחלוק אפילו את הידיעה אודותיו עם זה, זאת או אלו שבהם הוא בגד. זאת הגדרה מאוד רחבה והיא כוללת בתוכה המון. האם אני עומדת בזה - לא. מעטים האנשים שכן עומדים בהגדרה קשה ורחבה כל כך. אחת הסיבות שאינני עומדת בזה היא כי הזוגיות בעולם שלנו, כמו שאני רואה אותה היום היא שגוייה ולא מתאימה לנו. אבל זה לא מצדיק את הבגידה. פעם ראשונה שאני בפורום הזה ואוהבת מה שאני רואה. תודה על הקפה.

יש לי הגדרה יותר רחבה

הסתרה קיימת במקום בו ישנה חובת הגילוי. ואולי מה שהשתנה היא הדרך בה אנו רואים את הזכויות והחובות שלנו כיום במערכת הזוגית. כלומר מערכת הציפיות שלנו המוגדרת על ידינו יותר באופן אישי ופחות ברמה חברתית נורמטיבית. מי פנוי לבגידה בארלוזורוב...?

למעלה