פרדוקס החדרים

Tatu4Taty

New member
פרדוקס החדרים

אני מקווה שאתם זוכרים את הפרק שבו ג'ק עבר לחדר שלו באחוות סטודנטים. מה שקרה זה שנתנו לו את החדר לבד בגלל שהשותף שהיה אמור להיות איתו לא רצה להיות איתו באותו חדר. אז הבוגר שהזמין אותו לשם נתן לו את החדר שלו לבד. מה שמציק בעניין הזה הוא שזה שסידר את העניין אמר לו שהוא יודע שזה לא לעניין אבל לשותף שלו היתה בעיה עם זה והוא צריך להתחשב בעניין. אבל אם הוא באמת חושב שזה לא מתאים שפתאום יפחדו להיות איתו באותו חדר והוא לא רצה שהוא ידע שסידרו את זה בגלל שהוא הומו, למה הוא לא עבר לאותו חדר איתו ושם את השני בחדר הנפרד שלו? הרי התירוץ היה שהוא רוצה לשנות אוירה אז למה לא להיות איתו בחדר? זה הרבה יותר חשוד שזו הסיבה כשמשאירים את ג'ק לבד. אלא אם כן כמובן, גם הבוגר הזה מהאחווה לא רצה להיות איתו בחדר... מה אתם חושבים?

Tatu4Taty

New member
לא מעניין אתכם לדבר על דוסון קריק?

רוב השרשורים שראיתי כאן עוסקים באלף ואחד דברים חוץ מדוסון קריק.

אם הייתי זוכרת את הפרק הזה...

אז בטוח הייתי מגיבה איכשהו... מה גם שנראה לי שלא ראיתי אותו :/

E u t e r p e

New member
תשמע...../images/Emo42.gif

ראיתי את השרשורים שפתחת לאחרונה וכולם עוסקים בעונה החמישית.. ובדוסון קריק בכלליות הבעיה היא שיש לך את כל העונות..ואתה רואה עכשיו חמישית אז זה בוער לך לדבר על זה..אבל רובנו לא זוכרים כל פרק ופרק וזה קשה אחרי שנתיים לפתח דיונים עליהם
ואנחנו בכל זאת קבוצה מגובשת.. ואנחנו מכירים המון זמן והכל..אז כן, רוב השרשורים הם לגמרי אוףטופיק..אבל הם אנחנו
,ואתה מוזמן גם להצטרף אליהם:]

Tatu4Taty

New member
זה בדיוק הקטע

יש פורום דוסון קריק, שרק אלוהים יודע איך אחרי כל כך הרבה זמן הוא עוד לא ירד מהשרתים של תפוז, ובקושי מדברים בו על דוסון קריק. אני מאוד בעד קבוצות מאוחדות, אבל למה לא לפתוח גם שרשורים על דוסון קריק? שרשורים של יותר מ"מה היה השיר פתיחה???" וכדו'. נ.ב. - אית'ן חסר ברשימת המושגים :p

לדעתי ../images/Emo66.gif

(אם אני זוכרת נכון, כי ראיתי את הפרק פעם אחרונה בערך לפני שנתיים), באמת הבוגר הזה גם לא רצה להיות איתו בחדר. זה לפחות הרושם שמקבלים מכל הסיטואציה. חוץ מזה, שוב, אם אני זוכרת נכון, זה שעבר לחדר לבד היה אמור "להשתדרג", בגלל שהוא יותר ותיק שם, אז הוא "זכה" להיות בחדר לבד, בלי שותפים. אבל יכול להיות שאני טועה...

G A L 17

New member
אני לא ממש זוכר

אבל ממה שזכור לי נאמר בברור שאחת הסיבות המרכזיות שג'ק יתקבל זה שהוא ממלא איזשהו "תקן" אני לא זוכר אם זה בגלל שהוא הומו , או בגלל שהציונים שלו גבוהים , אבל הייתה סיבה שקיבלו אותו , לכן סביר מאוד שאם קיבלו אותו רק בגלל שהוא הומו אז הרבה אנשים בינהם גם הבוגר שקיבל אותו יעדיפו שלא להיות איתו בחדר או בגלל הומופביה , או בגלל פחד משמועות (לך תדע להתחבר עם הומו ותוך חודש כל העולם בטוח שאתה הומו בעצמך)

Tatu4Taty

New member
אמרו לו שהוא באמת ממלא מקום

אבל בדיוק כמו כל אחד שם, ושהוא לא שונה יאדה יאדה יאדה.

באמת נובע מהסיטואציה...../images/Emo105.gif

שהוא לא רוצה להיות איתו בחדר כי הוא הומו. וגם אח"כ יש את ההומופוב הזה שהוא בעצם גם הומו וג'ק בסוף עוזר לו והכול. זה מאוד יפה שאתה פותח שרשורים על הסדרה,ואנחנו כן רוצים לדבר על הסדרה(לפחות אני) אבל יכול להיות שלאנשים לוקח זמן לענות כי הם לא ממש זוכרים את הפרקים...אבל שתדע שבזכותך אני הולכת לראות שוב את העונה החמישית אז כל הכבוד!

Tatu4Taty

New member
ובעונה השישית הוא זורק אותו...

קצת מעצבן. לא נורא. תהני לך עם העונה החמישית ^_^ ראיתי אותה באיזה כמה ימים. עכשיו אני מחכה לשישית, בתקווה שיהיו לה תוספות לשם שינוי. את יודעת אולי מתי היא יוצאת? קראתי שזה בסביבות ה25 לחודש.

Dawson girl

New member
אממ

האמת שאני לא זוכרת כמעט מה היה בפרק הזה.. ראיתי אותו לפני ה-מ-ו-ן זמן
מה שאני זוכרת.. אף אחד לא רצה להיות איתו בחדר, כי הוא הומו

למעלה