פרגניל

פרגניל

היי

שאלה...

נתנו לי את התרופה הנ"ל בפרוטוקול הנוכחי. קצת צרה כי הבנתי שצריך ללכת לאחות שתזריק (עד כה הייתי עצמאית בשטח).

איך זה עובד בשבת אם צריך?

בעיקרון זה במקום אוביטרל. את האוביטרל הזרקתי בעבר באמצע הלילה - 36 שעות לקראת שאיבה. איך עושים דבר כזה עכשיו?

אולי שווה לי להגיד לרופא להחליף למשהו יותר ידידותי למשתמש?

דווקא שווה את המאמץ

לי הפרגניל עשה ממש טוב. הוא עזר מאוד להבשלה של הביציות.
זה באמת מעצבן שההזרקה צריכה להיות לשריר. אני בשבת הלכתי לטר"מ כדי שאחות תזריק. כחברת מכבי זה גם לא היה כרוך בתשלום. צריך להביא כרטיס קופ"ח והפניה מהרופא בה מצוין איזו תרופה צריך להזריק ומתי. כיוון שהרופא מציין שעת הזרקה, בד"כ טיפלו בי מהר וצ'יקצ'ק הייתי בחוץ

Nashuki

New member
שמישהו יזריק לך

פעם שעברה גם הייתי צריכה להזריק בשישי בערב. תפסנו אומץ ובן זוגי הזריק לי. צפינו בסרטון ביוטיוב של הזרקה תוך שרירית בישבן. עכשיו כשהייתי צריכה להזריק פרגניל שוב, זה היה הכי נוח לדעת שיש מי שיזריק בבית :) ההוראות פשוטות וזה לא כואב! את צריכה רק מחט עבה (21-23*1.5 אם אני לא טועה). בהצלחה

קטן עליכם, אחרי כל מה שעברת

בטיפולים והריון לילד קודם.
תלכי עם בעלך פעם-פעמים לאחות שתראה איך מזריקים, ומשם שהוא ימשיך להזריק לך. ממש לא סיפור.
בעלי הזריק לי מספר דו ספרתי גבוה של זריקות לשריר. עדיף לך מאשר המורכבות של ללכת למרפאת אחיות והסיבוך שיש בשבת.
בהצלחה!

GNews78

New member
אני הזרקתי לעצמי

חילקתי צד אחד של הישבן לארבע באצעות הפד אלכוהול וברבע העליון החיצוני הזרקתי. פשוט לעמוד מול המראה להסובב מעט חלק גוף עליון ולהחדיר את המחט. שימי לב שאת משתמשת בנייר או צמר גפן בפתיחה של האמפולות בדיוק בנקודה המסומנת כדי שלא ישבר לרסיסים. לי פרגניל עבד יותר טוב מאוביטרל להבשלת הביציות. תנסי. אל תחליפי. בהצלחה מלא!

זו לא בעיה,

אני ביקשתי מאחותי שתזריק לי, מהסיבה הפשוטה שבעלי לא היה בבית והיא הייתה בסביבה... ראינו סרטון או שניים ביוטיוב, וזה באמת נשמע יותר גרוע ממה שזה בפועל... זה שנייה אחת ועובר, וזה אפילו לא מורגש...
שיהיה בהצלחה

hatalya

New member
יש הדרכות ביו טיוב וכך בעלך יכול ללמוד כיצד להזריק

לקחתי את הזריקה הזו כמה פעמים. פ זה היה באמצע הלילה בעלי הזריק.
אם זה היה בשעות נורמאליות העדפתי שהאחות תעשה זאת.
בהצלחה

עוד לא הגעתי לזה

עוד בשלב הפרגובריס...

אני רגילה לשלוט בעצמי בתהליך (ד"ר באום אמר לי בהתחלה "תהיי עצמאית, זה ישחרר אותך") ופתאום באה לי הזריקה הזו.
דיברתי עם מוקד אחיות בטלפון, פתוח אצלם רק בבקרים.
אחדד את השאלה יותר כשאגיע למעקב זקיקים השבוע.

למעלה