פרגנו לי.. יוצא לחופשה עד 24/8 קחו פיקוד !!!אתם טובים בזה!! תודה!! כבר מתגעגע!! עידן
ע עידן מיליצר New member 14/8/03 #1 פרגנו לי..../images/Emo124.gif יוצא לחופשה עד 24/8 קחו פיקוד !!!אתם טובים בזה!! תודה!! כבר מתגעגע!! עידן
פרגנו לי..../images/Emo124.gif יוצא לחופשה עד 24/8 קחו פיקוד !!!אתם טובים בזה!! תודה!! כבר מתגעגע!! עידן
B blue4u2 New member 14/8/03 #2 סבבה, תעשה חיים בשביל כולנו../images/Emo13.gif ואל תשכח לשים קרם שיזוף... אנחנו כאן נשמור על העניינים.... לאן נוסע? יש מצב לוידיאו ?
סבבה, תעשה חיים בשביל כולנו../images/Emo13.gif ואל תשכח לשים קרם שיזוף... אנחנו כאן נשמור על העניינים.... לאן נוסע? יש מצב לוידיאו ?
Q qt1 New member 15/8/03 #5 ../images/Emo160.gif חופשה נעימה עידן ../images/Emo77.gif אנחנו כאן size s (כפול שלוש ) ושיהיה כתוב על החולצות TURKEY הצבע לא חשוב ... תודה!!! יאללה תבלו , תחזרו בכוחות מחודשים. להתראות נשמה ,כבר מתגעגעת... QT
../images/Emo160.gif חופשה נעימה עידן ../images/Emo77.gif אנחנו כאן size s (כפול שלוש ) ושיהיה כתוב על החולצות TURKEY הצבע לא חשוב ... תודה!!! יאללה תבלו , תחזרו בכוחות מחודשים. להתראות נשמה ,כבר מתגעגעת... QT