פרגון לאגודת המצנחים

assaftal

New member
פרגון לאגודת המצנחים

בשבוע שעבר השתתפתי בכנס של האגודה הישראלית למצנחי רחיפה שהיתקימה במבוא חמה. הערב כלל טיסת רכס באתר ( לא היה אפקט כנרת) ארוחת ערב בסיגנון בדואי (הביאו בדואים אורגינלים) שכללה מאפים, אורז, סלטים, ממולאים, וקינוחים. לאחר מכן הרצאה מפי איתי לנואל על אפקט כנרת, ולאחר מכן הרצאה מרתקת מפי אסטרונום מוסמך ממצפה הכוכבים בגיבעתיים שנמשכה לתוך הלילה, וכללה את כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול בנושא האסטרונומיה. למחרת בבוקר היתה ארוחת בוקר פיתות חמות מהטבון עם לבנה ותוספות. עלות הארוע היתה 25 ש"ח ואני מרגיש כי קיבלתי תמורה מלאה לכסף. יש לציין שהארגון היה ממש מצוין (יש לנו מה ללמוד). הארוע היה פתוח גם לגולשים והיתי ממש שמח לפגוש עוד כמה גולשים באתר. יש לציין שבתחילת הערב שהרוח היתה 35 קמ"ש אף מצנח לא רצה להמריא ואני המראתי בצעד אחד והיתי "מסמר הערב" היחידי באוויר במשך שעה עד שהרוח נרגע והמצנחים המריאו. ישר כוח.

גיא רון

New member
שמח לשמוע...

בתקווה שנקיים עוד הרבה אירועים משותפים לשתי האגודות ושתהיה השתתפות יותר מסיבית גם שלנו וגם שלכם. גיא רון - יו"ר האגודה למצנחי רחיפה

atzmony

New member
גם אנחנו הגענו אני ושחר ויג רק

שהגענו ביום איחור ... אנחנו חשבנו שזה יהיה בסופ"ש ולא שמנו לב לתאריך ... ביום שישי האפקט היה חלש אך היה (0.4 בממוצע )מה שהביא אותנו לMAX 1100 אך טיילנו לרוחבה ולאורכה של הכנרת אני אפילו נשקתי לטבריה כמעט ... היה מעולה מקווה שבפעם הבאה נגיעה ביום הנכון .

shaniya

New member
משום מה ידעתי שאתם המאחרים...

ישבתי אתמול עם יובל שוסטר (עם הבאקאי) והוא סיפר לי שהגיעו שניים באיחור....

atzmony

New member
קלמן ושאר החברה שמכירים קצת תוכנות

עריכת ווידאו ברשותי סרט שצילמתי בטיסה האחרונה במבוא-חמה כאשר המצלמה מחוברת לכנף ולצערי המתקן מאפשר רק התקנת המצלמה הפוך כך שאני מחפש תוכנה להפוך את הסרט ב180 מעלות, מכירים? (ברשותי Unlead VideoStudio.8)

למעלה