פרברים רפיוג´יז - הופעה

דוויק

New member
פרברים רפיוג´יז - הופעה

הפרברים רפיוג´יז - הרכב ההיפ-הופ המשובח מאזור השפלה שמנגן קפיץ-קפוץ לייב מופיע! ההופעה ביום ו´, 13/12/02, ב-23:00 במועדון הגרז´ בראשון לציון, שמוטקין 27, א.ת הישן. בואו בהמוניכם, יהיה פנאן. לפרטים 358719 - 058 או [email protected]

benny afro

New member
השברולט כמו שלא הכרתם מעולם.

למי שעדיין לא יודע (רובכם),אני חושף לראשונה את הפתיחה המחודשת של השברולט. השברולט,לא עוד מועדון רגיל,משנה את פניו,לרמה שלא ראיתם כמוה. מסיבת הפתיחה: זה מגיע ב13.12.2002,שעה 00:00,המסיבה הגדולה ביותר של השברולט מהשנה האחרונה. 3 רחבות: ראשונה(ומרכזית),הרזידנט DJ YOSS האגדי,יתקלט לנו כל הערב Alterantive,Funk Metal,Nu-Metal,Hard rock,80´s,עד השעות הקטנות של הלילה. רחבה שנייה: DJ ZOHAR בהופעה ראשונה במועדון, ינגן לנו את המקצבים החזקים יותר, Death,Black,Thrash,Power,Prog Metal,Melodic Death. וברחבה השלישית: הרזידנטס DJ´S OFF-SIDE, רזידנטים חדשים שהתגלו כתגלית מוצלחת מאוד. עד שעה 4: DJ OFF יתן לנו בביטים של Hip-Hop,Raggea,Rap,R&B והיפ הופ ישראלי. משעה 4 והלאה: DJ SIDE,ירגיע אותנו,החוגגים, שינגן לנו chillout,Shanti,soft rock... זה לא נגמר,רחבת נרגילות חופשי חופשי, והפי אוור (happy hour ) של מאנצ´יז (ביסלי במבה etc... ). בורגר´ס(the company) על הבאר... הסעות הלוך ושוב מ: נס-ציונה-קניותר רחובות-סמי בורקס ראשון(מערב)- הבאר ראשון מרכז - שער ראשון 40 שקל כולל הסעות המכירה באוטובוסים. למגיעים עצמאית 35 שקל. הזמנה מקנה 5 שקלים הנחה בכניסה למועדון( עד השעה 1:30). הכניסה היא עם תעודת זהות בלבד. אבטחה מוגברת: מאבטחים נושאי נשק. המועדון הוא בעל רשיון עסק. מועדון ´שברולט´ רחוב המנור 9, א.ת. חולון. אז שנראה אותכם שם :))

שׁזִיף

New member
חובה בתעודת זהות...

בכל המקומות האלה
לי אישית שאין את הבעיה, אבל 2 חברות שלי שעדיין לא הגיעו לגיל של תעודת זהות כן תהיה את הבעיה.... באסה

למעלה