``פרא אדם``

``פרא אדם``

- בגיל 3 חירבן על השטיח, קרא לאימו שהיתה עסוקה עם אחיו שרק נולד ואמר לה:``עכשיו תהיה לך קצת התעסקות גם איתי``. - בגיל 6,בכתה א`, התבקש ע``י המורה לצאת מהכתה כי הפריע וסירב.המורה קראה לשמש ביה``ס אשר גררו יחד עם השולחן אליו ניצמד בחוזקה,החוצה. - בגיל 7,בכתה ב`, הפריע בשיעור והמורה ביקשה ממנו לצאת.משסירב נטלה ילקוטו ,העפילה על כסאה כדי לשים ילקוטו על ארון השרות שלה.הוא קם ממושבו,הסיר את חצאיתה ממנה והותירה מעורטלת לפני כל. - בגיל 11,בכתה ו`,העירה לו המורה על התנהגותו והוא השיב לה:``את אל תחנכי אותי...חנכי קודם את בנך,ראיתי את שניכם אתמול בתא הטלפון הציבורי מנסים לחייג עם סיכת מהדק במקום בעזרת אסימון.``המורה איבדה עשתונותיה (על האמת מתרגזים) וסטרה לו על לחיו.ללא שהייה השיב לה בסטירה .... - בגיל 13 ,בכתה ח` זרק נעל התעמלות על מורה... - בכל תקופת לימודיו בתיכון היה נמלט משיעורי התעמלות,תנ``ך,תלמוד וספרות והיה מבלה שעותייו בין כותלי ביהמ``ש המחוזי בהאזנה למשפטים אזרחיים או בספריית ביה``מש. -בגיל 17 ,במסגרת שעורי גדנ``ע, חוייב לבצע ריצת שדה של 3 ק``מ והשיג שיא ארצי................את המסלול עשה במונית ספיישל ! - בגיל 18 התנדב לאחת הסיירות-רצה להיות גבר !! -בטירונות ``השאיל`` נגמ``ש שלל שהוצב בתערוכת כלי נשק והחל מסתובב עימו בבסיס.הואשם בגין נהיגה בלי רשיון נהיגה והועמד לדין בבית דין צבאי.ויתר על יצוג,לא הודה באשמה,,,,,יצא ``זכאי``.(הוכיח כי היה לו רשיון ג` אזרחי והוכיח שתנאי רשיונו מותאמים להגדרות הרכב הצה``לי ובמקביל שהתביעה שכחה להאשימו ב``שימוש ללא רשות``....) -בגיל 19 ,החל להשתולל על כבישי הארץ ע``ג אופנועים....לאחר פרקטיקה של כמה אלפי ק``מ ניגש למיבחן רישוי וניכשל בגין עודף ביטחון עצמי.... - בגיל 21 עשה רשיון נהיגה על אוטובוס לאחר שני שיעורי נהיגה.... - בגיל 21 מצא עצמו נשוי.... - בגיל 21 התקבל ללימודים ב-2 אוניברסיטאות ללימודי כלכלה ומדע המדינה.לאחר שבוע פרש מלימודיו וזאת עקב סיוטי לילה כאשר היה מדמיין עצמו כמורשה חתימה באחד הבנקים.הצווארון הלבן הפחיד אותו.... - בגיל 23 סיים לימודיו בהנדסה אזרחית ומיד פתח משרד תיכנון וניהול פרוייקטים כאשר מרציו מהטכניון נהיו שכירים שלו. - מגיל 21 ועד היום החליף מכוניות כמו גרביים....נשים קצת פחות ! -מגיל 0 עד היום עשה עוד מעשים רבים אחרים שלא ניתן להעלות על הכתב...ישארו יחודיים ובלעדיים בחזקתו. פרא אדם שאינו מתבגר....רק מחכים!!

אורמור

New member
והיא שהעניקה לו את התואר..

פרא אדם.. עשתה נפקדות לילה אחד מהצג..ומשנעורה ויצאה לבדוק כיצד שרדו בלעדיה לילה שלם,מעלה את הדף בבוקר רגע לפני הריצה אל עמל יומה..ומוצאת שם את מסכת חייו המרנינה..וצוחקת..ומחייכת וכרגיל ביד אחת בא לה ללטף ובשניה לסטור..לפרא אדם הסורר..לשובב שלא לומד..שעושה תמיד הפוך..אבל קשה לכעוס עליו..ושאיכשהו מפלס דרכו קדימה בחן..וכמו ילד שובב זה נסלח לו ועוד זוכה לחיבוק.. כאמור..פרא אדם חמוד. חייכתי תוך כדי קריאה..כמו בסלחנות אמהית כזאת.. ואייך שהוא כותב..תופס באוזן את הקורא..ולא נותן לו לזוז..אפילו שכמעט מאחר לעבודה..קורא שוב ושוב..כי יש לו כישרון לפרא אדם זה.. והאומה מחכה לפרויקט אחר שלו..לא בתחום ההנדסה.. שיצא ויכבוש איזו הוצאת ספרים ויעשה לה תרגיל..שיביא אותו אל התהילה.. והיא שכינתה אותו ``פרא אדם``..לוחשת :..הוא עוד יצליח..היא יודעת עוד יקראו עליו..ואותו יום טוב נשר גוזל.. אהבתי בגדול.. אור שמאחרת לעבודה בגללך..למרות שישנה לילה שלם..

למעניקת התואר והשבחים !!!

כל פעם שקורא את תגובותייך ליצירותיי אני מרגיש כאילו מוזרם לדמי סם מסוג חדש הדוחף אותי לעוד ועוד... כל כך הרבה רגש ופיוטיות אפילו במה שנקרא רק תגובה להודעה ראשית, והאמיני לי שתגובותייך מותירות אותי לזרוח כל היום... הצטערתי לשמוע שבגללי כמה ילדי ישראל לא זכו לראותך בזמן במקום עבודתך... גם הם זקוקים לך ! אז שוב תודה לך מקרב ליבי, ומי יתן שתמיד תתני לי קצת מאותה אהבה ענקית שיש בליבך.

אורמור

New member
ככל שהנשר יהפוך לגוזל

ככל שאהבת האדם בו תגדל ככל שהפרא..יקטן..לא יחדל ככל שמדון יצטמצם..לשחוק ו``אנמיות..`` או קלות ראש אותך תכבוש ככול שתרבה לשורר ולספר ולא לעסוק ב``אחר`` כשתקח``משם``..רק את הטוב.. כשתשליך את ``הרע`` אל הרחוב ככול שהיהלום הטמון בך ילוטש וידחוק הצידה את איש הקש ככל שינסוק האיש היפה ויחמוק ממך ה``קשה``.. אותה ``קצת``..אהבה רק תיגדל לא תחדל.. מוכשר יקר שלי.. אור

למעלה