פראיירים !!!

פראיירים !!!

חבר`ה הפסדתם צ`ונט מה זה טעים אצל מרכוס אורליוס ! היה פצצה !! הייתם חייבים לבוא ! אבל מה לעשות הרי אפחד מכם לא יודע לנצל הזדמנויות כאלו טובות. יא פראיירים !!!

תשמע מר ירושלמי

אולי אותך צ'ונט בירושלים ביום קיץ בשיאו של החמסין מחרמן. ואולי בכלל זה לא הצ'ונט אלא מר מרכוס. אבל אתה לא יכול לבוא ולצעוק כאן בפורום, לעיני כולם ומתחת אפה של בר שאתה נהנית, כי לא הזמינו את כולם. זה לא סיפרו לך. אתה באת ואכלת צ'ונט. אתה מבין?!

מובחרת

New member
תן לי "להסביר" לך ירושלמי...

קראת לו: " מר כוס"...../images/Emo6.gif לא יפה לאמר על אנשים שנתנו לך טשולנט, שהם "כוס"... מה רע ב"זין" המסורתי..?

לזה קוראים

נפל בפח שנא' "בור כרה ויחפרהו, ויפול בשחת יפעל" והמבין יבין, וזה שלא - יקרא עד שיבין.

yatusha

New member
למה לא באתי?

לא הייתי בירושלים אם היה קוגל אולי הייתי באה במיוחד יום טוב:) נ.ב האוכל של אמא יותר טעים

מהי ההגדרה של "ירושלמים"?

מי שנולד בעיר? מי ששונא \ אוהב מצעדי גאווה? מי שאוהב משב רוח קלילה בשעות הבוקר המוקדמות בהרי ירושלים? מי שמבקר בה אחת לשבוע? נ. ב. נעלמתי מהפורום כמה שבועות מכמה סיבות.. אחת מהם זה קצת חופש- אוויר נקי.

yatusha

New member
מיהו יהודי?

שאלות דומות, האם ירושלמי הוא רק מי שנולד בעיר? דור שלישי? מי שמשכיר בה דירה? או שאולי כולנו ירושלמים בפנים?

ירושלמי זה התנהגות..

להגיד מציצה במקום סוכריה על מקל.. איך ירושלמים אומרים מאתיים? רק ירושלמי יודע למה אתה מתכוונן שאתה אומר החתולות.. או ניפגש בכיכר.. ופריז זאת לא רק עיר.. ירושלמי מתנהג כמו ..ירושלמי.. הוא יכול לחיות בכל מקום בעולם ועדיין להשאר ירושלמי.. כמו שבני ברקי תמיד ישאר כזה ותמיד יחפש קערה של צולנט לדחוף אליה את האף..

אומי5

New member
אז אם אני מבין את כל הקודים האלה

ועוד כמה ,אז אני ירושלמי ? אפילו שמעולם לא גרתי בירושלים? (אבל העברתי לילות בכיכר.....)

למעלה