פראיים לגמרי

פראיים לגמרי

מישהו יכול לתת לי קצת מידע על התוכנית המעולה הזאת? (אחת מהאהובות שלי)

Aviad1987

New member
אממ יש עובדה מצערת אחת ...

שהאמריקקים הורידו אותה

snier1991

New member
עובדה מצערת?!

החלטה מבריקה! סיטקום שעבר זמנו והיה צריך להיות בתחילה האיטיז הכשיו בוא נבכה על עובדה מצערת באמת הקאמבק HBO טיפשים למה למה

Aviad1987

New member
כן עובדה מצערת....

סיטקום אמנם מיושן אבל מצחיק. תפסיקו לשחק אותם 'אנחנו אוהבים רק קומדיות של HBO', יש קומדיות מהזן הישן שעדיין משעשעות, כמו פראיים לגמרי (להבדיל מסיטקומים אחרים שמשודרים בערוץ - ע"ע 8 כללים פשוטים). בקשר לקאמבק - אכן. טיפשות בעיצומה.

henry987

New member
זאת אחלה סידרה

והיא מצחיקה לאללה. ומצויין שמשדרים אותה

snier1991

New member
אני לא משחק אותה דבר ראשון

ואני לא חושב שHBO כאלה טובים(למעט הפמליה והקאמבק לא היה להם שום דבר חדש שהיה ברמה באמת גבוהה בשנתים האחרונות) והכשיו אחרי שאמרנו את זה ניגש לגבי סיטקומים יש סיטקומים שעדיין למרות היותם מיושנים עדיין מצליחים להיות מהנים ולעיתים מבריקים(אתה מוזמן לצפות בערוץ 3 יש שמה כמה תוכניות כאלה במיוחד ביום רביעי שיש שם 3 תוכניות מצחיקות שאחת מהם מבריקה והשנייה מצוינת והשלישית נחמדה) לגבי פראים לגמרי שוב כשאני אומר מ יושן אני מתכוון לשמרן באופן דוחה עם קריקטורות מגוחכות ואני יכול להמשיך ושוב גם סיטקומים משפחתיים(למרות היותם נדירים יותר) מהזן הישן אפשר לעשות בצורה נכונה 8 כללים פשוטים בעונת גון ריטר לדוגמה היה סיטקום מהדור הישן שהצליח להצחיק בזכות מודעות עצמית מה שאי אפשר להגיד על סדרות כמו החמישיה פראים לגמרי ו2 גברים וחצי

snier1991

New member
אני לא משחק אותה דבר ראשון

ואני לא חושב שHBO כאלה טובים(למעט הפמליה והקאמבק לא היה להם שום דבר חדש שהיה ברמה באמת גבוהה בשנתים האחרונות) והכשיו אחרי שאמרנו את זה ניגש לגבי סיטקומים יש סיטקומים שעדיין למרות היותם מיושנים עדיין מצליחים להיות מהנים ולעיתים מבריקים(אתה מוזמן לצפות בערוץ 3 יש שמה כמה תוכניות כאלה במיוחד ביום רביעי שיש שם 3 תוכניות מצחיקות שאחת מהם מבריקה והשנייה מצוינת והשלישית נחמדה) לגבי פראים לגמרי שוב כשאני אומר מ יושן אני מתכוון לשמרן באופן דוחה עם קריקטורות מגוחכות ואני יכול להמשיך ושוב גם סיטקומים משפחתיים(למרות היותם נדירים יותר) מהזן הישן אפשר לעשות בצורה נכונה 8 כללים פשוטים בעונת גון ריטר לדוגמה היה סיטקום מהדור הישן שהצליח להצחיק בזכות מודעות עצמית מה שאי אפשר להגיד על סדרות כמו החמישיה פראים לגמרי ו2 גברים וחצי

למעלה