פראג!?

stevie1

New member
תודה!

אני מקווה שחימום לפחות כן יש בחדרים מכיוון שאנחנו ככל הנראה נוסעים בחודש הבא...

silvey

New member
אין בעיית חימום בבתי מלון באירופה,

רק למיזוג הם עדיין לא דואגים. הכוונה לבית העיריה הישן והמסוגנן(?) היום יש שם תיאטרון?! זה היה לפני כמה שנים ואין לי תיעוד והזכרון לא משהו...אבל זה ליד מגדל הכבאים העתיק... אם טעיתי אשמח לקבל תיקון.

אופיר ר

New member
מגדל אבק השריפה.

סילבי - היית קרובה, באמת בתחום הכבאות. המלון נמצא קרוב למגדל אבק השריפה שהיה בעבר שער הכניסה לרובע העתיק.

nitsansh

New member
זה לא בית העיריה...

הבנין היפה בסגנון ארט-נובו הצמוד למגדל אבק-השרפה הוא OBUCNI DUM. זהו מבנה חדש יחסית שנבנה ב-1911, ומשמש לאירועי תרבות ואמנות. בעיר העתיקה יש 2 בתי עיריה. הישן הוא הבנין בצד המערבי של הכיכר שעליו נמצא השעון האסטרונומי. החדש נמצא מערבית לכיכר המרכזית, הכניסה הראשית היא מכיכר מריאנסקה. הפריט המעניין בבנין היא המעלית בכניסה המזרחית מרחוב U RADNICA...

gilbardi

New member
פראג מפת העיר ומלונות

אחרי תמונות כאלה יפות של אמנון , מי יקלקל עם המלצה אחרת ?? אני שולח לך אתר ובו תוכלי לבדור מיקום של מירב בתי המלון . אתר נוסף הוא אומנם מסחרי ( ואין לי שום מיידע על טיבו ) אולם יש בו מדריך למטייל העצמאי. כעקרון אני שהיתי גם ב-4 כוכבים ונהניתי - הדגש הוא שאם מרוחקים מהמרכז חייבים להיות בסמוך לחשמלית או מטרו ( מופיעים באתר ). התחבורה בהחלט טובה וזולה , ואם לא מתכננים על בילויים אחרי חצות אז אפשר להסתמך עליה

shulak14

New member
מלון בפראג

מאד ממליצה על מלון במרכז. זה בהחלט יוצר הבדל כשכל פעם שיוצאים מהחדר נמצאים במרכז. ושווה את ההשקעה. לעומת זאת למי שחשוב מלון גדול עם כל השירותים בסגנון יותר בינלאומי הם בדרך כלל לא במרכז. (יש את ארבע העונות אבל המחירים ...).

אמנון כ

New member
מסכים - מיקום חשוב מאוד מאוד

ואני לא מתכוון רק לפראג באופן ספציפי. נכון שתמיד אפשר לקחת מונית או אוטובוס או רכבת אבל: 1. מוניות יקרות בטירוף, במיוחד באירופה. לפני פחות משבוע שילמתי 85 ש"ח על נסיעה של פחות מ-5 דקות בלונדון! 2. כמו כל תחבורה ציבורית, בשעות העומס יש לחץ היסטרי ובשעות הערב התדירות הולכת ופוחתת. אם יוצאים לבלות (אפילו למסעדה בערב), עלולים להיתקע זמן רב, וזה לא תמיד נעים להסתובב בתחנות רכבת תחתית ב- 12 בלילה (ובחורף יכול להיות מאוד קר להמתין לאוטובוס שעה). 3. מדובר במקרים רבים על טרטור של החחלפת כמה רכבות וכו'. תהליך כזה יכול לקחת מעל לשעה, מעייף ומעיק, במיוחד עם ילדים ו/או מזוודות. 4. מנסיון שלי, כשבא לצאת לבילוי קצר, אתה מוצא את עצמך מחפש משהו באזור, ובאזורים מרוחקים לא תמיד יש מה לעשות, מה שעלול לפגום בהנאת הטיול. המסקנה שלי - עדיף מלון עם כוכב אחד פחות במרכז ולא מלון מצויין אבל מרוחק. החריג היחיד למקרה הזה הוא מלונות "הכל כלול" סטייל הקלאבים בטורקיה, שם בכל מקרה לא יוצאים מהמלון.

איוקה

New member
מסכימה.

אנחנו לקחנו מלון שלא היה במרכז ואנחנו לא נחזור על כך במקומות אחרים. עכשיו נסענו לבודפשט שם כבר למדנו ולקחנו מלון במיקום מרכזי וזה עושה את ההבדל. אפילו לבלות בערב אתה יכול בכייף כשאתה לא לחוץ לחזור למלון ותלוי בתחבורה הציבורית.

tal habar

New member
זהירות התאטרון השחור WOW!!!!!

לכל מי שנוסע לפראג ורוצה לראות תאטרון שחור שיבחר תאטרון צ'כי אמיתי ולא חיקוי ישראלי ברמה של מסיבת סיום כיתה ו'. מדריכים ישראליים רבים ובראשם זיו שאחראי על ההעברות מטעם חברת ארקיע מציעים כרטיסים מוזלים לתאטרון הזה ומנפנפים בפיתוי שהוא "תלת מימדי". מה שהם שוכחים לציין הוא שההפקה היא על טהרת הישראלים וזוהי למעשה קומבינה ישראלית. אז מי שנוסע לפראג כדאי שיבחר בדבר האמיתי - ויזהר מזיופים וחיקויים. בילוי נעים.

principeza

New member
פראג

מישהו יודע איזה מלונות מומלצים? חוץ מהילטון ומקוריטניה טאוורז.

אמנון כ

New member
מלונות בפראג

יש שרשור ארוך שמופיע בעמוד הזה עם המלצות ותמונות של מלונות בפראג. שוהה לחפש לפני שמוסיפים הודעה...

למעלה