פראג - תובנות

Ron Miasnikov

New member
פראג - תובנות

1. דר יש רק אחד, וטוב שיש! תודה דר!
2. הדשא בצ'כיה ירוק יותר
3. דשא צ'כי יותר טעים ומריח יותר טוב מאבק 4. זה שהאור ירוק לא אומר שהטייס מעל המועדון
5. אם נכנסים למנהרה אחרי מציפיסטית ששוקלת 40 קילו, כדאי לוודא קודם שהעלו את עצמת הרוח
6. גם אם כתוב סגפרדו על הכוס, זה לא אומר שהקפה טעים
7. גם תרנגולות אוכלות מק צ'יקן
8. גם צב יכול לקפל בעשר דקות
היה על הכיפאק! הצעירים עשו צעדים ענקיים קדימה - ממש נחת הותיקים חינכו, צילמו, לימדו - כל הכבוד!! הטאנל - חוויה מגבשת (בעיקר עצמות ושרירים לעיסה אחת אחידה) כמות הצחוקים מהשבוע האחרון וסיפורי היתושים ומורשת הקרב ייזכרו לדורות תודה לכולם!

y o a s h

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וגם רון.........יש רק אחת! תודה לכל מי שטרח ועמל והגדיש מזמנו הפרטי תודה לך רון,ותודה לך דר היה כייף להכיר אנשים חדשים ונפלאים ולצנוח יחד. יואש

Adi 80

New member
עוד תובנות

1. נהגים בצ'כיה מבינים טוב יותר עברית מאשר אנגלית. 2. החברה להגנת הטבע עדיין מנסה למצוא את הצנחן (חליפה צהוב שחור עם ריג "פעוטון אביטל") שעלה על גבי במבי כדי למצוא את ה free bag של לואיס. 3. לבמבי שלום. 4. לפחות 6 צנחנים איחרו ליעף ולא עלו אחרי שהופנטו ע"י זוג עיניים כחולות מדהימות... 5. מטוס ממלחמת העולם השנייה צריך 30 מטר מסלול בשביל להמריא..פחד אלוהים לנחות איתו. 6. הדבר היחיד שיותר קר מפולניה זה העמדת צלם על הסופר דופר לט. 7. להלן שמות התרגילים שניתן לבצע בטאנל: - the wall of death - the crazy mosquito - squashed face cat - turtle on the back 8. בכל יעף חוגגים יומולדת בשמחה וששון ומקווים שהטייס יעלה לגובה. 9. טיפ לנסיעה הבאה - טייסים צ'כים לא מבינים שירים בעברית דר - אין עליך! תודה ענקית

דרנ

New member
עוד מפראג...

סה"כ 39 צנחניות וצנחנים בקבוצה כולל לואיס פרינטו מסבסטיאן ולואיס אדולפו מבבילון סה"כ 1279 קפיצות.... ניתוק אחד של אבי הרטמן וניתוק של לואיס אדולפו. ספוט אחד מחוץ לגבולות צ'כיה אבל ספוט מדהים!!! פאן וצחוקים בלי סוף! וילדה אחת עם עיניים כחולות מדהימות, שנשארה מאחור שבורת לב, שכל היום לא הפסיקה לבכות..... אני רציני איבגני! ותודה ענקית לכולם על הבגרות הרצינות ועל המקצועיות! תודה מיוחדת ענקית לרון מיאסניקוב על העזרה העצומה בטאנל ועל אין סוף הסבלנות בשם כל הקבוצה. כולם כאן במועדון בצ'כיה משבחים את ההתקדמות והרצינות שהפגנתם. ואני בקטנה היום התחנזרתי על עוד 9 קפיצות... אני מעלה כמה תמונות וממתין לסרטים של אבי אבני עופר בר ושאר החברים.

דרנ

New member
סופרמן איבגני שצ'ופק

שהשאיר את בנות פראג שבורות לב....

למעלה